Мисля че направих грешка

• 6 697
  • 103
  •   1
Отговори
# 45
Аз по написаното не виждам нито любов, нито нищо. Какво очакваш да ти кажем? В предната тема ти се дадоха достатъчно адекватни съвети, какво по-различно очакваш в тази?

# 46
Нищо не чака, бъзика се с лелите. Laughing

# 47
"Мисля че направих грешка" може да е тема за кандидат студент по математика, който е сметнал обем на пресечена пирамида, вместо търсената околна повърхнина.
Ако си паднал от тртия етаж на главата си - темата трябва да е с друго заглавие.

# 48
  • София
Тоя центаджията с 50% кеш за трите дни море ли е, щото си го обичал?

Извинявай, ама ревеш на жени в майчински форум, колко било лошо гаджето. Към съжалението ме напушва и смях, колко може да е нелеп един мъж.

# 49
О, това е много древна мъжка тактика. „Ах, нещастният аз, ах, колко ме тормози тя, ах, няма ли някоя да ме спаси...“.
И куп мекосърдечни алтруистки ще се пребият да бързат да го накърмят.Laughing
Че и този така...

# 50
Тоя не е ли, дето с радост се отърва от скандалджийката, която даже си беше взела чаршафите от пералнята? И сега се оплаква, че пак се събрал. Резко изгубих съчувствие.

# 51
  • София
Аз се обърках кой е.
Моля, някоя колежка да разбере и да ни информира Laughing

# 52
В предната тема живееше на аванта в тристаен, за да спестяваш за свое жилище. В тази тема живееш на аванта в тристаен, за да [гледаш/плащаш за лечение/друго подобно] болна баба. В следващата тема каква ще е драмата?
И, между другото, приятелката-хазяйка е права, че и на теб ти трябва психолог. Майка ти те е зарязала 16годишен и сте се видели след 10 години по инициатива на приятелката-хазяйка. Ти нямаш никакъв пример за здрави отношения и довеждане на начинанията докрай. Бързо записвай час.
Аман просто.

Нещо грешно си запомнила, апартамента е МОЙ, не нейн!

# 53
Тоя не е ли, дето с радост се отърва от скандалджийката, която даже си беше взела чаршафите от пералнята? И сега се оплаква, че пак се събрал. Резко изгубих съчувствие.

Той, същият.

# 54
И при нас винаги аз избирам хотела, защото той знае. че съм по-претенциозна. Карали сме се, че е малко пасивен също като вас и че не седи с мен да разглежда. Но го приех, от друга страна пък се съгласява на който хотел кажа и плаща цялата почивка. Така че си го приех какъвто е. Ако в една връзка няма компромиси и от двете страни и комуникация е трудно. Трябва всеки да влезе в полжоение на другия, да е двустранно.

# 55
Намери някое мъжко място да си обсъдиш ядовете, пък не пречи и на един психолог да отидеш. Поведението на приятелката ти е толкова женско, че доста жени ще се припознаят в нея и съответно ще ти начукат канчето без да получиш полезен съвет.

Изглежда ми приятелката ти иска да се промениш. Много жени са влюбени не в човека с когото са а в човека който си представя че ще станеш. На тях им е в природата да преценяват потенциала на един мъж, не толкова какво е той в момента. Ти най-вероятно няма да се промениш защото поведението на човек според заложбите му. Тя също едва ли ще се промени. Може да не е съвсем случайно това че родителите и са обръщали повече внимание на брат ѝ, може да се вдигнали ръце от нея. Тук ти представяш едната страна, не знаем как е през погледа на другата, но на мен ми изглежда съвсем резонно след като я обичаш да отидеш с нея на психолог който да може да чуе и двете страни.

# 56
В предната тема живееше на аванта в тристаен, за да спестяваш за свое жилище. В тази тема живееш на аванта в тристаен, за да [гледаш/плащаш за лечение/друго подобно] болна баба. В следващата тема каква ще е драмата?
И, между другото, приятелката-хазяйка е права, че и на теб ти трябва психолог. Майка ти те е зарязала 16годишен и сте се видели след 10 години по инициатива на приятелката-хазяйка. Ти нямаш никакъв пример за здрави отношения и довеждане на начинанията докрай. Бързо записвай час.
Аман просто.

Нещо грешно си запомнила, апартамента е МОЙ, не нейн!
Интересно, че точно това е единственото, което грешно съм запомнила Grinning Явно си същия с Тайланд и там другото.

# 57
  • Далечният изток
Много жени били искали от мъжа да се промени, а той какво иска от тая жена?! Май и той иска да я промени. Тя била токсична и му трови живота, и той не я понася, ама пак се събрал с нея ... И очаква понеже ходи на психолог, да стане мила, добра, любяща, да не прави скандали и фасони. То така човек се променя, мхм...

# 58
Колко теми с еднаква насоченост още мислиш да пуснеш? В предишната ти се дадоха достатъчно гледни точки и от обичащите да пътуват и от тези, които наблягат на друго в живота си.

Сам си отговорен за решенията си. Събрал си се пак с нея, ще си теглиш хомота без да мрънкаш.

# 59
А това Тайланд ли е? Апропо запознах се с един човек живял 2 месеца в Тайланд, защото е хоум офис, и му е излезнало по-евтино оттук 500 долара за 2 месеца всичко. Но е следил билети, там е евтина храната, не е бил на хотел, и не е плащал сметки тук зимата.

Общи условия

Активация на акаунт