Дева Slim effect

• 58 634
  • 608
  •   1
Отговори
# 135
Ами, след като се измиеш след потенето - слагаш наново мазилата Simple Smile
Аха,  Peace така и действието му е по-силно след като вече са ти отпушени порите. Аз точно преди увиването не се мажа, мажа се 2-3 часа преди него Wink

# 136
  • Бургас
Аз пак да си задам въпроса, че никой не ми отговори май... Купих си и антицелулитния и слим-а, но си мисля как да ги редувам. Първо антицелулитния и после слим-а? Дали пък да не мажа антицелулитния сутрин, а вечер - слим-а?
 Hug

# 137
Отговорът беше още на предните страници: сутрин мажеш единия, вечер мажеш другия Grinning
Аз личо ги мажа на различни места и затова ги слагам едновременно, но ако се слагат навсякъде и двата - трябва да се редуват, не да се ползват заедно един върху друг.

# 138
  • Бургас
Отговорът беше още на предните страници: сутрин мажеш единия, вечер мажеш другия Grinning
Аз личо ги мажа на различни места и затова ги слагам едновременно, но ако се слагат навсякъде и двата - трябва да се редуват, не да се ползват заедно един върху друг.

Мерси много за бързия отговор. Не съм видяла къде е написано.

# 139
  • София
Аз пък се заинтересуваж от нези сауна екипи. Що не, да си правиш тренировката с тях? Даже мисля да си купя, щом ги има в Пикадили.

# 140
Ще се пукна от яд #Cussing out Одеве бях в Метро и съвсем забравих да си взема този крем. Сега ще трябва та търся по магазинчетата.

# 141
Браееййй много положителни отзиви. Ще взема и аз да пробвам.

# 142
И мен ме навихте, сега ще правя поръчки от Б-я и бащатко като дойде да ме види, ако не носи поне две го връщам, обратно  smile3532

# 143
  • Sofiа
и аз се зарибих с този крем Embarassed ще си го купя при първа възможност

# 144
Да се отчета и аз:
вчера си купих крема (в единия магазин беше 7лв, а в другия 6,19  Laughing). Направих си масажа с мед (за трети път и такива болки не бях изпитвала, особено от вътрешната страна на бедрата  #Crazy). След това се намазах с крема и очаквах мигновен ефект, но в началото не усетих нищо. След малко действително почувствах охлаждащия му ефект. Мноооооооого е приятно  Laughing. След известно време, обаче започна много да ми пари - това нормално ли е  newsm78. Как е при вас?

# 145
  • в ябълковата градина
Явно производителите са се усетили, защото цените му са скочили.

# 146
Явно производителите са се усетили, защото цените му са скочили.

Ама много ясно! Иначе трябва да са балъци ако не се усетят.
За мен важно е ефекта, а 1 лв отгоре не е проблем Flutter

# 147
Вчера си го купих-7лв. от квартала.Страхотен е и лесно попива,за разлика от един безумно скъп,дето ползвах миналото лято.

# 148
Съгласна съм, че най-важен е ефекта. Мен не ми е жал, нито за един, нито два лева отгоре, но да има резултат.

Все пак ми направи впечатление, че в брошурата на Метро пише:  4,79 с ДДС. Явно производителите не са вдигнали цената, а другит се оптват да печелят.

# 149
Съгласна съм, че най-важен е ефекта. Мен не ми е жал, нито за един, нито два лева отгоре, но да има резултат.

Все пак ми направи впечатление, че в брошурата на Метро пише:  4,79 с ДДС. Явно производителите не са вдигнали цената, а другит се оптват да печелят.

Сигурно следят форума  Joy

Общи условия

Активация на акаунт