Дева Slim effect

• 58 631
  • 608
  •   1
Отговори
# 150
За мен важно е ефекта, а 1 лв отгоре не е проблем Flutter
Съгласна съм, че най-важен е ефекта. Мен не ми е жал, нито за един, нито два лева отгоре, но да има резултат.

Все пак ми направи впечатление, че в брошурата на Метро пише:  4,79 с ДДС. Явно производителите не са вдигнали цената, а другит се оптват да печелят.

Сигурно следят форума  Joy
гаранция  hahaha
аз вече подхванах 3та опаковка - резултат има, целулита видимо ми намаля както и обиколката на бедрата  Mr. Green

# 151
Абе хора, айде стига сме писали, че не само, че ще скочат цените,. ми и дефицитен ще стане гела Simple Smile
Както стана и с Тривитаминола... Simple Smile

# 152
 Трябва и по някой лев да ни дадат производителите за безплатната реклама!  Mr. Green

# 153
Днес ми е ден трети ден, а аз обещах доклад на всеки 3 дни  Hug
Забелязах, че охлаждащият ефект при мен го има след баня...ако се намажа без да съм минала през душа ми е нормално...
След като се намажа(след 15 мин) кожата ми стои по - опъната...Мисля, че ми действа мн добре...
От днес започвам и Антицелулитният сапун на Рефан...
Ново вкл. след 3 дни   bouquet

# 154
Днес ми е ден трети ден, а аз обещах доклад на всеки 3 дни  Hug
Забелязах, че охлаждащият ефект при мен го има след баня...ако се намажа без да съм минала през душа ми е нормално...
След като се намажа(след 15 мин) кожата ми стои по - опъната...Мисля, че ми действа мн добре...
От днес започвам и Антицелулитният сапун на Рефан...
Ново вкл. след 3 дни   bouquet

Аха и при мен е така наистина!Кожата стои по-стегната.Ама като цяло не знам дали има някакъв видим ефект! Rolling EyesАз се мажа от 1 седмица!Пък не се и премерих преди да започна - довечера ще я свърша тази работа!

# 155
  • СОФИЯ
Зарибих се .... вчера и аз си го купих,наистина имаше охлаждане. За резултати ще пиша по нататък.

# 156
  • София
И аз си купих вчера:)) за 6лв от Била.Тази сутрин се намазах и още ми е хладно на дупето:)

# 157
Да ви питам: горе-долу за колко време стига една опаковка?

# 158
  • София
На мен ми стигна някъде за седмица. И не може да не охлажда щом има ментол, и с ментолово вазелинче да се намажете пак ще е така.

# 159
Днес си купих и зеления крем, но от утре ще го почна...и ще ги редувам Simple Smile) Дано има полза Simple Smile

# 160
  • sofia
Днес си купих и зеления крем, но от утре ще го почна...и ще ги редувам Simple Smile) Дано има полза Simple Smile

Само не разбрах, каква е разликата между розовия и зеления и кой и по добър  newsm78.
Аз от миналата година ползвам Регал и има ефект, но все пак за Дева е темата. Та, това ми е питането  Rolling Eyes.

# 161
   Розовият е с отслабващ ефект, а зеленият - против целулит.

# 162
TiredДнес ми е седми ден от как го използувам,но и аз се обринах.Мажех по бедрата,тумбака и горе на ръцете.сутринта след втриването,целите ръце пламнаха в ситни малки пъпчици до лактите.Намазах с крем здраве,но още не се е успокоило.Цял ден ходя със сако втези жеги #Cussing outЗа мое съжаление преустановявам експеримента.Успех на  останалите!

Този крем нали е за дупе, крака и корем, не си мажи ръцете с него.

# 163
  • Варна
Момичета как сте? Заслабвате ли? Преди малко така се наклепах, че едвам дишам от тоя ментол. Освен това въпреки старателното втриване кожата ми остава някак лепнеща. Не мога да си го обясня. Не попива добре ли, що ли? Някой друг като мен има ли?

# 164
Ами аз да се отчета: ВМ НВ диета + Пилатес + мазане със зеления и розовия => свалени по 2 см. от талия, ханш, бедро и -1 кг.  Blush
Целулитът малко е намалял, ама имам още работа по тези зони.
Миналата седмица мъж ми като ме видя, каза че ми се е променила линията на талията - не ме беше виждал 1 седмица...

Общи условия

Активация на акаунт