Дева Slim effect

• 58 634
  • 608
  •   1
Отговори
# 120
Четох, четох отзиви за крема, даже и прятелка ми беше казала, че има ефект и той е доста добър и ще взема и аз да си го купя. Само не мога да разбера защо се мъчите с това домакинско фолио, като се продават страхотни сауна-костюми за многократна употреба и ползването им е далеч по-лесно от увиването с фолио, да не говорим, че струват около 14-15 лева и при тренировка или просто при каквото и да било движение се излива  сериозно количество пот.

# 121
 Rolling EyesКъде ги продават

# 122
  • Резерват "Северозапад"
Миналата седмица си купих розовия....просто не можете да си представите какво издирване му ударих Crazy....в целият ни град никъде го нямаше - едни от продавачките не бяха и чували за него, други ми предлагаха зеления...накрая го намерих за 7 лв. Mr. Green...ако ти
харесва #Crazy. Сега мажа веднъж дневно, обикновено вечер, но видим ефект не съм забелязала Wink. Става ми хладно и кожата ми е много гладка и мека Laughing....ще продължавам с експеримента.

# 123

Аз лично си купих моя костюм от Метро за около 14,50 лв, а иначе съм ги виждала в Пикадили и в един спортен магазин срещу Метро и Технополис в Пловдив, където бяха по 15 лв. На цвят са бели и много тъмно сиви, като вторите ми се струват направени от по-здрава и издържлива материя. Много съм доволна, защото тренировката става страшно ефективна с изпотяването, което предизвикват, а след това е достатъчно само да се изплакнат и да изсъхнат. Не знам колко излиза, ако се увиваш всеки ден с фолио, но ми се струва, че все пак е по-евтино и много по-удобно, защото са като спортен екип, върху който вече може да се облича, това с което сте решили да спортувате. Имаше и различни размери - от S до XXL. Дано ви харесат и на вас, защото аз останах много приятно изненадана от покупката си  bouquet

# 124
30 м фолио ми стига за 10 дена някъде, струва 1.80 лв....който иска да си купува костюм, на мен фолиото ми върши работа.  Grinning

# 125
има ли само за корем? Simple Smile

# 126
Според мен фолиото е по- удачен вариант, тъй като е за еднократна употреба. А ако в тези костюми се завъдят бактерии от потта ще пъпчаса цялото тяло. Имаше такива оплаквания от едни клинове - отслабвало се, но излизали цирки на дупето Sick

# 127
Фолиото си е идеално...не е скъпо, икономично е - а иняма цял живот да се увиваме, я Crazy

какво да има само за корем? Крем или фолио  Blush

# 128
Ами аз не съм нито производител, нито вносител, нито пък дистрибутор на тези екипи, който да има интерес от рекламирането им, а просто споделям мнение. Иначе също съм чувала за неприятни последици от неопреновите клинове за отслабване, но просто тези сауна костюми не са плътно прилепнали по тялото, а са точно като спортни екипи. Ползвам такъв повече от месец и въпреки, че кожата ми е много чувствителна, нямам абсолютно никакви обриви. Освен това не мога да посещавам сауна, а много исках да се възползвам точно от този сауна ефект и затова търсих и намерих решение на моя въпрос. Разбира се, че всеки сам преценява какво и как да го ползва, аз никого не се опитвам да убедя в моето виждане. Иначе костюмът изглежда така
http://www.boxingdepot.com/catalog/images/items/ae-ss-12.jpg
Успех Peace

# 129
Като на извънземно Embarassed
Шегичка, разбира се Hug

# 130
Още днес ще си купя и двата крема и фолио  Peace

От тези страхотни отзиви просто няма начин Laughing

# 131
Добре де, след като се увивате във фолио, после трябва да се измиете от потта. Така измивате и крема, а нали целта е да действа колкото може по-дълго newsm78 Аз имам фолио, но само като си помисля как се разкарвам шумолейки, пристъпваща като гейша из къщи ... Crazy Stop

# 132
Ами, след като се измиеш след потенето - слагаш наново мазилата Simple Smile

# 133
Фолиото си е идеално...не е скъпо, икономично е - а иняма цял живот да се увиваме, я Crazy

какво да има само за корем? Крем или фолио  Blush
не беее Simple Smile такива костюмчета Simple Smile Те са неупренови сигурно...
Ама и аз четох отзиви, че излизат пъпчици от тях.. от запарването вероятно.. знам ли..
аз така и така още не съм си купила гела... то мързела е голяма работа...

# 134
  не беее Simple Smile такива костюмчета Simple Smile Те са неупренови сигурно...
Ама и аз четох отзиви, че излизат пъпчици от тях.. от запарването вероятно.. знам ли..
аз така и така още не съм си купила гела... то мързела е голяма работа...

Само искам да направя последно уточнение, че май доста оспамих темата с моето включване /за което се извинявам  Embarassed/ - костюмите не са неопренови, а от материя наподобяваща много плътен и леко релефен найлон. Поздрави Hug

Общи условия

Активация на акаунт