КГБ = Клуб на Готините Баби - 248 "Юни - официалният старт на лятото! "

• 19 604
  • 833
  •   1
Отговори
# 705
Ще заспиш ти ,таласъм спи ли?  Магданозът е оправен, подхващам морковите. Същата работа, че и излягали листата. Ще стана фрезьор за тях ,поне няма да заспят.

# 706
Минавам само на бързичко.
Бабата се самоотглежда - ходихме в неделния ден като дойдоха децата. Сега ще отидем в събота, ще посрещнем родителите там и вечерта смятаме да се приберем.
Малката снаха ще дойде в неделя вечер на път за Румъния. Грабнаха я по обучения от втория й работен ден.
Днес никой не спа на обяд - надявам се да легнат по навреме.

# 707
Мъжът ми реши на ходим на пицария. Та на 40 градуса ядох пица, пих бира и сега не знам на кой свят съм. Отделно се убих от работа днес. Всичко това на забавени обороти, жегата невъобразима, а тук рядко има климатици. Вкъщи и на работата нямаме. По- рано ни жега, ни студ ми пречеха.

# 708
  • София
Тук съм, но има проблем.
Пробила се е  гофретната тръба под кухненската мивка. Добре, че под нея в шкафа има леген, събрал водата, малко е протекло. Ами то сменят и си плащаме за  вертикални и хоризонтални щрангове, а от тях до мивката - пластмасова, китайска гофретна, изкривена тръба. Пл. като се прибрал не е разбрал какво станало. Аз видях, след работа и го юрнах да го сменя. Имам и резервна, но нещо не става, не се завива към щранга. Ами чак в събота мога да купя, до тогава ще си мием съдовете в банята. До сега всички ремонти у нас правеше един съсед, но зазля и скоро почина. Лесно му беше на Пл. - да платим на Пешко и да го направи. Сега за такива малки проблеми той ще се оправя. Видимо не му харесва. Но на предложението ми да платим на Оня -  съвсем не е съгласен.....
Не ви коментирам, защото чета през деня и докато дойде време да пиша - пропускам поне 3/4 от написаното. Така изглежда, че само ви пълня главата с моите глупави проблеми, но това е положението.

# 709
  • Вила Великула
Един караконджул се явява при вас. Аз също тази нощ не спах. След като порядъчно се въртях в леглото в 4.30 станах и се отдадох на работа  та до сега. Утре пак, трябва да изчистя и да оправя багажа. Вики е много ентусиазирана, не че за първи път е на море с нас, а защото и е първото море за тази година.
Вчера на целия зор докато си почива почистих оранжерията от плевели, привързах и колтучих доматите, че беше станало джунгла.

# 710
Само отбелязвам присъствие. С вицове

- Притеснява ли те какаво мислят другите хора за теб?
- Притеснява ме само да не се развали пералнята и да трябва да пера на ръка.

- Да се пие трябва от сутринта, а не вечер. Какъв е смисълът да легнеш да спиш с добро настроение. С добро настроение трябва да се прекара денят.

- Да живееш трябва така, че никой да не разбере къде постоянно пътуваш, от къде имаш толкова пари и
защо постоянно си толкова доволен.

- Имате ли спестявания за черни дни?
- Да. Мастни.

- Едно време също имаше социални мрежи. Пишеш името си на стената в подлеза и още на другия ден се появяват статуси, пожелания  и куп цветисти коментари.

- Защо говориш със себе си, докато чистиш?
- Защото когато сме две, се справяме по-бързо.

- При психолога:
- Още ли разговаряш със себе си?
- Не, скарани сме.

- Запомни, че ако направиш нещо два пъти доброволно, третия път ще очакват да го направиш, а на четвъртия ще  изискват.

- Госпожо, обвинена сте, че правите домашна ракия.
- Но, господин съдия, не намериха никаква ракия у нас.
- Но  имате инструментите за това.
- Тогава пък аз ви обвинявам в изнасилване.
- Но аз не съм ви докосвал.
- Но имате инструмент за това.

И лека нощ!

# 711
  • някъде другаде
Добро утро!
Наспах се , но обичайно и рано легнах. Днес на работа и после два дена почивка.
Пипи , хубаво да ви е времето на морето. Ти хубаво да си починеш.
Хубав ден!

# 712
Добро утро!
И аз спах, ама добре, че днес е петък Simple Smile

Хубави вицове прочетох за начало на деня Simple Smile По едно време четях темата тук.

Фло, благодаря, че се появи Simple Smile
Радвам се, че срещата е потвърдена Simple Smile

Хубав ден за всички!
Да намерим прохлада Simple Smile

# 713
Добро утро изпод чадъра на терасата! Приятно кафепиене и хубав ден от мен!

# 714
  • София
Привет от тръстиката! Днес съм си подбрала много готини пациенти.
ТАНУ, усмихна ме!
Хубав ден!

# 715

Да се разпиша и аз, минавам с кафе да не чакаме Макавели, че заета.
 И с любопитство за конкурса на клиентите на Фло, как се класират , не знам, гръдна обиколка ли, други мерки ли...

# 716

.  „Ах, кафе. Сладкият балсам, който ни помага да се справим със задачите на деня.“
 – Холи Блек 

Добро утро и добър ден Coffee

Разпределили сме си децата - внучката спи с дядо си, а внука - с мен. Тази сутрин и двамата се излюпиха рано. Правихме палачинки, закусваха и чак сега баба сяда с кафето. После ще мислим обяда. Трябва да сготвя и за утре за село. Ресторанта работи Simple Smile
Да е усмихнат и спокоен денят ви баболинки мили Heart

# 717
  • София
Макавели, вашето разпределение е като нашето. Мрънла си извоюва място до дядото с машинации. Уж и пречим с бати, уж я Идосваме....

# 718
Разсмяхте ме Макавели и Айша. У нас е същото - Дребосъчка предпочита повече дядо си, а Дребосъчко повече се гушка и търси да играе с мен. И да ви се похваля - днес Дребосъчка доброволно ми чете на глас Пипи дългото чорапче! Давам си медал по повода! Wink

# 719
  • Вила Великула
Обаждам се преди да се опитам да поспя малко. Имам настроена аларма за 3 часа. Тръгваме много рана, защото все по-трудно се пътува през Кресна. Явно тази година нашите ресторантьори съвсем изгониха клиентите от българското Черноморие. Като чета за таратор. 9 евро и ми призлява.

Общи условия

Активация на акаунт