А си представям и малкия като започне... Кой знае след 1-2 години каква маниашка тенденция в игрите ще има... За частните ясли - във Варна нямамае такива. Градини да, но ясли не. Ето празна ниша. Някой не желае ли да инвестира?
А си представям и малкия като започне... Кой знае след 1-2 години каква маниашка тенденция в игрите ще има...

И да - по цял ден са (от 8 до 18 ч.). Между другото, тези заведения (повечето) предлагат и една екстра за по-големи деца - занималня - там ги изпитват, учат, пишат домашните за училище - много удобно за работещи родители (поне една приятелка е много доволна). Малко офче, ама ...
- храни ги, слага на гърнето, завива ... с купичките за крем карамел да ги реди, с кошницата с щипки, и ... за мое съжаление за най-дълго й фокусира вниманието някое от нейните филмчета (може и 2 часа да гледа
Не точно във Варна, но съвсем наблизо и може да се разберем с телефони нещо да се видим накой ден 
... в петък сме пак на преглед. Да не се хваля много, но ми се струва, че вече има ефект
Лошото е, че не се разбира с точност от какво е и трябва дасе елиминират много неща едновременно. Аз съм си внушила, че е от общия прах за пране - така, че пак й купих нейния бебешки.
Иначе обича да бута колички, да влиза и излиза от една къщичка, и най-вече да пуска фигурки (звездички, кръгчета, триъгълници) по местата им в една къщичка. Между другото разпознава част от фигурите и като му ги поискам ми ги дава без да бърка. Даже като ги намери и се опитва да ми каже какво е

Та реших повече да не го мъча нощно време с капки. Сиропа се изхитрих да му го давам с АМ, така няма проблем.

Тук продават едно вазелинче с евкалиптово масло като червило - намязва се с него над горната устна на детето за да диша спокойно като е сополиво. Има и такива за гърдичките, които изпаряват евкалипт цяла нощ. И лепенки които се лепят на пижамката на гърдичките пак евкалиптови. Дали неможе да намериш нещо такова в БГ ?
От плодовете хапва по малко банан. Черешите ги отказа категорично, круша също не иска, ябълката не я яде отдавна. Пробвах и кашата сутрин да правя с плодове вместо със сирене, но я отказва. Чакам летните плодове, дано тях прояде. Яде някои плодови пюрета, но в тях какво ли е останало...
беше на гости в чужбина у приятелско семейство за две седмици. Те имат2 детенце на 3 години. А Валерия е февруари 2006. Двете дечица много са си играели. И Валерия се е отприщила изведнъж да приказва. Та искам да ти кажа, ако имаш възможност да оставяш Боре да си играе колкото може повече с други приказващи дечица.
!
),в последно време непрекъснато слага едно нещо в друго(малки играчки в кубчетата и т.н ) в движение !Докато е буден не мога да прибера нито една играчка , направя ли го (дори да не е в стаята) веднага забелязва и ги изважда на пода и дори допълнително вади!

От плодовете хапва по малко банан. Черешите ги отказа категорично, круша също не иска, ябълката не я яде отдавна. Пробвах и кашата сутрин да правя с плодове вместо със сирене, но я отказва. Чакам летните плодове, дано тях прояде. Яде някои плодови пюрета, но в тях какво ли е останало...
и той го залюби, първо с краставици и домати. Та чак тогава пак пробвах към закуската и сега е ок.
Как сте?Отдавна не си писала,всичко наред ли е?Хайде разпиши се 

Изобщо потайности в говоренето няма за нея и е станала толкова своенравна,че ако не и се угоди почва да писка едно такова сиииилно пронизително

А ти от къде ги нзаеш тези неща? 

Но ти не забравяй да му предлагаш.