, ей сега ще осъмнем и на толкова. Процентът жени с проблеми със ставите след определена възраст не е за пренебрегване, радвам се, че на някои им се разминава. От спорт точно не се става скумрия в лицето, че има и младички жени, неспортуващи, с изпито лице, на които някой като им хвърли ей такава реплика, че са като скумрии, и се хвърлят по процедури за запълване на дефицити. Това жените сме страшна работа. Когато преди години детето ми отключи диабет, започна моето истинско пътешествие в страната на храната. Тогава, само с храна, свалих 20 кг. Бях млада, грозна и подпухнала. Една година се учих на хранене, изчисляване, а поне още три пъти по толкова в изучаване на собственото ми тяло. Това не означава, че не сме близнали шоколад, торта или омг! мазен вреден бургер. Случвало се е. Познаваме и вкуса на вредностите

Аз съм с цикъл като по часовник, отново. Следващият месец съм планирала АГ за миомите, защото чакаме все пак да спира цикъла вече, но да не вземем от чакане да ги направим тройни.