)). Аз Румена се каня да я отбивам откакто съм забременяла с Гери, но все сърце не ми дава, а когато се разболя при излизането ни от Шейново (според мен от мъка, че съм я оставила), не сука от мен два дни и аз се подух от рев - всеки опит да й дам и нослето й запушено и тя се отказва и заспива без мляко, а аз час поне след това неутешим рев........ Със сигурност отбиването за мен ще е голяма трагедия, пък за детето не знам, но е рано да се замислям
и все се надявам, че ще си стане постепенно и от само себе си450, и на двете ми деца се е случвало като се кърмим легнали, да капят капки кърма от нослето, но не са чак повръщали от там ...
Килограмите при мен са плачевна тема, най-малко 30, но само последните 5 са от последната бременност - такова натрупване си имам през последните 5-6 години, че не ми се мисли, а и като знам, че организмът си привиква и става все по-трудно да се свалят с годините........ А дрешки нося и на майка ми, и купени от мен и някои тениски на мъжа ми

Чакам да се събуди Руми и смятам да ходим към Коколандия, та ако някоя майка реши днес да се разхожда натам, ще се радвам, макар че съм сама и доста ще подтичвам след каката, но все пак е приятно да си с компания
)))Приятен следобед и лека вечер на всички ви пожелавам
))
Но това си е само мое мнение и може да не е най-правилното,за себе си съм сигурна,че няма да издържа повече да мисля какво и колко да ям.Дъщеря ми я кърмих 10месеца,спрях,защото бях бременна и така ми казаха докторите,то пък нищо не се получи,но...
Сега си седя и се чудя какво да правя-Дани спи от 9часа сутринта и незнам да го будя ли-става по едно време и пи вода,но не е ял;бяхме навън,а откакто се прибрахме си спи в количката и може би му е хладно та не се буди

,още се хиля и си го представям,и пак ме избива на смях 
и го избягвам като дявола тамян
.
, защото наисина като е в по-сънито състояние проблема е по незабележим, но при дневните папания си е борба.