За водата-ние изобщо не пием вода, освен няколкото капки, които ни попадат случайно докато плюем водата от лъжичката при плакнене. Шишето го предлагам редовно, но даже не благоволяваме да сключим устни около бибата, пък камо ли да засмучем. А физиономията е-отврат. Иначе на гърдата сме първи и сучем като лами, ако може на 2 часа, че и по-начесто най-ни харесва. Мале как си пълним памперса в момента не ви е работа, явно компютъра ни действа слабително.
Мамите със секцио-колко е голям или по -скоро дълъг вашият белег? Мен вчера ми махнаха конците и се поразгледах, ами то голяма работа бе, аз защо си мислех, че ще е нещо по-малко не знам. Иначе не е дебел и много забелязващ се, ама все пак.
Kler аз вече си лягам по корем и всичко друго си правя като преди-клякане, прегъване и т.н.-щом мога значи не би трябвало да е проблем-така си мисля де.
Май от вчера детето има колики, но майка му е загубена и не разбира. Бяха два пъти за около 15-20 минути максимум и повече не се повториха и аз май се разколебах дали се това коликите или нещо друго ни е дразнило. Днес пак ми се стори, че плака "по-така" един път, но пак бързичко премина. Не знам дали да почна да давам Еспумизан и чайче или да изчакам по-сериозните, вие как мислите