Седмокласна изпитна тема - 15.06 - 21.06 между баловете, класиранията и валериана

• 95 313
  • 1 918
  •   1
Отговори
# 435
  • София
На всеки изпит има някакво първоначално време, в което не може да се излиза.

# 436
  • shumen
Аз сега питах моят дали иска да отида с него в деня на матурите и е категоричен,че не иска.

# 437
Още един въпрос от серията "тъпи", надявам се последен. Модул 1 - за да излезе, трябва да си предаде (пише, че запечатва плика), а за модул 2 пише, че може да излезе след 60та минута. Което разбирам, че после може да продължи да пише, защото не пише да предава. Това всички така ли го разбираме? Детето знаеше за 60те минути, но не беше разбрало, че после не може да пише по модул 1.
И второ, между двата модула има ли регламентирана почивка?

# 438
  • София
На втората част може да се върне в залата и да продължи да работи.
Няма регламентирана почивка, но реално има такава, защото изпитните материали за втора част  се дават в залата след приключването на първа, трябва да се раздадат и т.н.

# 439
И не разбрах кой каза Наздравееее😅🤣!
Да залагаме за теза?
Днес имам две видения:
Една българка и Немили-недраги, речта на Странджата 😉.

# 440
  • София
Ааа, не кради! Аз заложих на речта на Странджата. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Или нещо от предсмъртните му думи.

Последна редакция: пн, 15 юни 2026, 21:09 от sanaka

# 441
Тази година, няма ли залагания Simple Smile
Аз съм за “Под Игото” и стремежа за свобода.

# 442
Ааа, не кради! Аз заложих на речта на Странджата. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Лелее, пропуснала съм 🤣🤣🤣. Представяш ли си да познаем? Какво ще пием за почерпка 😉?

# 443
  • София
Каквото ни почерпят. Joy

Хоуп, ще те линчуват с това "Под игото". Три страници се писа как никой не го иска. Joy

Последна редакция: пн, 15 юни 2026, 21:19 от sanaka

# 444
Наздраве! Аз съм на мента със спрайт и стрък прясна мента. 😊 Днес ми беше напрегнат ден, та си сипах.

За тезата. Миналата година четях тогавашната седмокласна тема и като дойде време да се гадае за тезата си помислих за "Братчетата на Гаврош". Не посмях да го напиша в темата (пак малко съм познала, че се падна произведение от шести клас 😝) . Да не се падне сега на нашите? Ако някоя майка на шестокласник чете темата, да не се притеснява, да сподели своето предчувствие. 😃

# 445
БЕло, розАво, квот таквоз.
Котките какво казват?

Подозирам, че няма да е от шести клас, но може да ни изненадат с Хайдути😉, но ми се струва малко вероятно.

# 446
Наборът е много изнервен, покай него и ние. Моя милост се успокоява само със студена вода, че имам алергия към алкохола. Нямам търпение всичко да мине, че да си отдъхнем.

# 447
Моите котки са за хъшове. Те са толкова дръгливи милите, че няма за какво друго да са

# 448
  • Варна
Ох вие си пиете, аз не мога!
Наздраве!

# 449
Котаракът липсва, вечно е разгонен, та от мен едни Косачи.

Общи условия

Активация на акаунт