Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 98

• 4 452
  • 95
  •   2
Отговори
# 90
Сърдете се на ппдб, герб и другите преди това, че докараха държавата до гова състояние. Все още виждам, че не се разбира ясно от народа, че държавата е в прикрит фалит и трябват спешни мерки. Радев не ги прави тези неща щото ще запълни бюджета от данъци, а и защото така намалява свободните пари на народа, което е мярка за овладяване на инфлацията. Имаш по-малко пари, харчиш по-малко. Елементарно. Да излезе и да каже “за бога братя не купувайте” е ясно, че няма да сработи.

Едит: и какво виждат очите ми сега като прелиствам новините. Само ще припомня, че другаря Си Дзин Пин каза същото нещо преди години и към момента имотите са -40%.

Последна редакция: сб, 20 юни 2026, 16:37 от Gogo1979

# 91
На мен ми вдигат данъците всеки 3 години защото са вързани с процент от стойността  на имота.
Gogo , познай аз ли плащам данъка или го прехвърлям на наемателите?

Рубладжията управлява със служебни правителства 2 от последните 10 години. Само той струва 500 000 хиляди евро на ден по договора с Боташ. Орбан го изгониха унгарците и него го активираха от Москва.

В България не виждам как някой с празен апартамент  на ШЗ ще му вдигнат данъка с 100-200 -300 евро и ще реши изведнъж да даде 30 хил да му направи ремонт и да го два под наем. Всеки си пише по един апартамент за основно жилище да спести данък , един на жената и тн. Ако пък някой държи 5 празни инвестиционни кутийки , който не стават за живеене , по начало това е била тъпа идея и сега ще плати.

# 92
Вие как мислите?....

# 93
Всичко е субективно, достатъчно е цените на имотите  да са в плато и инфлацията да е 10 % тази година и 5-6%  догодина. Поевтинели ли ще са  имотите тогава през 2028?

Защо в българите масово купуват в Гърция , а те им продават като преди 30 години беше мечтата на много да прескочат браздата и да берат маслини или гледат възрастни хора?
Те ли обедняха или ние забогатяхме? Истината е по-средата.

# 94

Защо в българите масово купуват в Гърция , а те им продават като преди 30 години беше мечтата на много да прескочат браздата и да берат маслини или гледат възрастни хора?
Те ли обедняха или ние забогатяхме? Истината е по-средата.

Ами ние толкова забогатяхме че тръгнахме да помагаме и на Гърция, да им даваме пари за имотите им. Това от чист алтруизъм, не защото у нас не могат да се намерят къщи като техните с инфраструктура като тяхната на цени като техните.

# 95
Но море като тяхното нямаме

Общи условия

Активация на акаунт