Ето вече май дойде,ОКТОМВРИйското дете,ще каже момиче ли е то или момче!!!

• 13 732
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Ха добро утро, мамчета.
Аз пристигам от болницата, където със сто зора и късмет успях да хвана последния влак и да си запиша час за ФМ. На 19 май по обяд вече ще знам дали ще ставам свекърва или ще попълня, с голямо удоволствие  Whistling, отбора на тъщите, ча както гледам изостават и има нужда от сериозно подкрепление.  Praynig
На мамите от Варна и тези, които смятат да си записват час при доц. Балев искам да им кажа, че в 8 без 10 заварих опашка от поне 20 човека, които чакаха само за него. Пред мен свърши писледния час, но момичето прояви разбиране и с риск да се разсърди доцента дозаписа след мен още поне 4 часа. Така, че с телефоните незнам как ще се справите, но на място с повечко късмет става. Само не разбрах, защо след като се знае, че се записват часове за понеделник и сряда записваха за събота.  newsm78  Стискам ви палци да успеете.  Peace
Ох, тези имена...  ooooh! Как незнам и аз какво да е. Май ние с мъжо няма да си спазим традицията, защото въпреки че аз съм кръстена на бащата на майка ми и си херасвам името - Петя, таткото не е кръстен на никого. Даже свекърва ми ми е разказвала как последния момент му забравила името, което са решили - Филип и си го кръстили Боян. Та ми се върти нещо такова, ако е момче да е Филип, а за момиче нещо с Д ми се иска да е - Дара, Далена. Подозирам, че ако дръзна да го кръстя на себе си ще ме обяват за куку, но нищо не се знае...  Whistling При всички положения искам да е кратко име като нашите.
Аз мятам задачите, а на вас ви пожелавам хубав ден!  Hug

# 151
И на нас ни е мъка името, особено след като ми вкараха мухата в главата, че името, презимето и фамилията трябва  да звучат добре едно след друго. От тогава нищо не ми звучи добре с презимето, което таткото ще даде на бебето - Илиянов/а  Confused.  Сега си записвам всяко име, което ми хареса, а като разберем какво ще е бебето ще започнем да ги отмятаме едно по едно.
Аз в понеделник съм на лекар и много се надявам да не се стеснява шушулката и да се покаже.
Някой беше казал, по-назад, че ще ходи на ФМ при доц. Балев, във Варна. Моля след това да сподели впечатления, че на мен хич не ми се ходи при прехваления Давидков.
Изчезвам да уча, че утре имам много тежък изпит, а до никъде не съм я докарала.

# 152
Добро утро
честит ви петък, най после се задава поне малко почивка, аз съм а лекции събота и неделя ама пак по добре отколкото на работа защото мога да се чупя по всяко време  Mr. Green
Мама мия мерси за инфото, браво че си успяла да се запишеш, след разказа ти окончателно реших че ще отида на място да се запиша и най вероятно ще висна още в 7.30  Mr. Green но имам още 3-4 седмици до тогава. А за теранова ще мина определено да видя какво има там.
ВАРНЕНКИТЕ КАК СТЕ С АНГАЖИМЕНТИТЕ ДРУГАТА СЕДМИЦА, НАПРИМЕР В НЕДЕЛЯ? КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ЕДНА РАЗХОДКА ??
Силвърероу лек път и по бързо да свършиш с опаковането
За имената аз съм почти решила за момче Никола хем от много отдавна съм си го заплюла, хем свекъра ми се казва така и всички ще са доволни. За момиче майките ни са Жана и Даниела и двете ми харесват и се чудя, а от друга страна многи харесва София и Ирина но по всяка вероятност ще си спазим традицията  Wink
хайде хубав и усмихнат ден и приятна почивка ако не успея да се вредя до края на деня  Hug

# 153
  • някъде там
Мама Мия и аз съм със записан час при доц. Балев за събота. В понеделник нямало да работи затова за събота записват Peace
Може да се засечем.
Успешен ден на всички!!!
Аз следобяд изпадам в депресивни състояния ....... всичко и всеки ме дразни. Sad

# 154
Илонита, идеално тъкмо ще можем да се видим, дано само да няма голяма разлика в часовете ни. Аз съм от 12 и 45. Ти за колко си? Ще се уговорим предварително, за да можем да се разпознаем там.  Peace
mimeto_iv, успех със записването. И аз си мислех, че ще успея да отида по-рано, но нещо не можах да се набутам сутринта.  Rolling Eyes

# 155
  • някъде там
Мисля,че за 10,30 ми е часа. Още обаче не са ми се обадили,понеже аз не съм от Варна и помолих да ми запишат час, та този който ми го записа не ми се е обадил още.90% е за 10,30 Peace

# 156
  • The O.C.
Здравейте мами!  Grinning  Най-после успях да седна да ви прочета.Тази седмица Дани не е  на градина защото беше с конюнктивит,почти го излекувахме и снощи го заболя зъб.Не иска да яде и плаче от време на време.За зъболекар изобщо не иска да чува,дано да мине .Аз съм питала нашата зъболекарка дали може да му оправи кариесите и тя каза че още е малък и само ще го стресираме.Нашия град не е много голям и нямаме детски зъболекар и не знам какво ще правим.
 По въпроса с педиатъра,аз когато родих тогава ми казаха че докато ме изпишат трябвало да съм си избрала лекар.Преди това изобщо не бях чувала за такова нещо,и започна едно звънене до приятелки.Не знам сега как е,но аз ще си питам педиатъра предварително.
SUSONCHO  какво точно учиш?
 Момичета който учите,аз по време на първата бременност ходих на защита на стажа и един държавен изпит.Отношението на преподавателите беше много добро,даже минавахме много леко.Дано при вас също да е така!
Лек и слънчев ден на всички!

# 157
  • София
 ДА ВИ ЗАПОЗНАЯ С ДЪЩЕРЯ СИ

Страшно съм развълнувана, даже се разплаках по време на прегледа. Мазнейкова ни гледа много дълго и постоянно обясняваше на таткото и на мен кое какво е. Това тънкото на рамото което държи било пъпната връв. Извън всякакви съмнения е девойка, за ужас на баща си.  Joy  Joy  Joy

Имам си три малки клипчета и 10 снимки. Щях да убия мъжо. Аз плача, а той вика, спокойно мило тя ще стане по-красива, нищо че сега изглежда като извънземно.

Страшно съм доволна от Мазнейкова, обясни всичко, отговори на всички въпроси. Прегледът беше над 30 мин, направо не ми се тръгваше. За шутовете каза, че до края на месеца ще бъдат доста осезаеми вече, но бебка е кротка. имам всички размери е едни отговарят на 19 -та седмица, други на 20, но било абсолютно нормално. Тежим цели 240гр. и сме 16.5см.  Hug  Hug  Hug  Hug

Ивон стискам палци всичко да мине без проблеми и чакам да кажеш как сте.

s_vetla Дани бързо да се оправя.

Момичета отивам на фризьор да си подкъса косата, че и без това не е толкова гъста, барем спася част от нея.

# 158
Честито Меги за дъщеричката!
За доц. Балев ще кажа, че аз мисля да ходя на 28 или 30
майка ми е инструктирана, че е трудно записването и мисли да отиде още към седем сутринта, защото това ми е и последния срок. Нали е най-добре да се види до 22 седмица, а пък аз тогава съм ночно в нея. Нямаше как по-рано да отида, чакаме каката да завърши училище на 24 май и ще ходим комплект всички. Ако искате можем еветуално да се видим с варненските мами наживо Wink Явно ще съм от последните, които ще узнаят пола, но какво да се прави. Ще изтрая някак. За имена съм решила да избера този път сама. Каката и баткото са кръстени на дядовците. По традиция по принцип първото дете се кръщава на роднините на мъжа (някой питаше за традициите). Разбира се не е задължително, на мен ми хареса и нямах нищо против - Михаела и Димитър са и винаги са ми харесвали като имена. А иначе харесвам за момче - Никола или Константин и Александър, а за момиче Лилия, Камелия и Никол и още доста, но не съм решила. Поне като разбера какво е ще стесня кръга.  Joy Чао мами! Лек и успешен ден на всички! Hug Hug Hug

# 159
Меги, честита дъщеричка!

# 160
smile3501Браво Меги   bouquet Hug
Я да биеш един шут на мъжО ти за тва изказване  ritnik Толкова красива ти пожелавам да стане, че да не може да се отърве от охажори  smile3534

Довечера и аз ще споделя какво става с мойто бебе - дано прегледа във Фемина да продължи като при теб поне 30 мин. за да огледат всичко както си му е реда.  Peace

# 161
Честито, Меги  Simple Smile Сладуранка  Simple Smile Много качествени снимки са ти направили!

Ние като ходихме, половин час гледахме страхотно шоу, но след това като записваше докторицата неща на диска, е записала 3 случайни и кратки момента, от които НИЩО не се вижда  Rolling Eyes Та нямаме снимки...ама важното е, че всичко изглеждаше да е наред с бебока.

В края на месеца ще ходим за големия преглед в Лондонската болница (20 г.с.), ама няма да е на 4Д.

Обещавам този уикенд да си оправя снимките; засега само нов аватар с Мариана-шаферка  Crazy

# 162
meggyv Да ти е честита дъщеричката!!!  newsm74

Как ти завиждам само, че вече си я видяла, снимките изглеждат страхотно и всичко й се вижда...Много е фотогенична....
 smile3501 newsm51 Hug Hug Hug

# 163
  • София
Хайде добър ден и от нас!:)))))))))))))

Честита госпожица на Меги!:)))) Каква е сладурана......заедно ще им връзваме плитчици... Joy Хехехе...и на мен двете баби ми казаха, че на извънземно прилича бебка.  Crazy

Хайде и аз да се похваля - свършихме най-сетне. До от 9 до 12 часа ни мотаха из Шейново за оправяне на документите, а като легнах за амниото най-сетне щеше да ми се пръсне сърцето от притеснение. За щастие процедурата наистина е много кратка, усещането беше обаче доста гадно особено когато взимаха течност. Честно казано мускулната инжекция с Анти Д-то после повече ме боля. Докато чаках мъжа ми да дойде да ме вземе имах болки, даже като отивах към входа и доста осезаеми контракции усетих - просто всичко все едно се свиваше и отпускаше бързо - много се шашнах. И сядам пред входа на Шейново и като ревнах ..... милото идва и си изкара акъла. Сега се прибрахме, лежим си и ще пием Магнерот една седмица. След две ще чакам резултатите.  Praynig

Да ви кажа обаче впечаленията ми от Шейново са много лоши. Само те мотаят с документите, бяхме и в родилното отделение там тоалетните бяха доста зле. На първия етаж имаше такава тип "клекало", а в родилното отдление една с мръсна, гадна дъска. Пък аз нали съм си пикла, доста пъти ми се наложи да посетя тоалетните и се измъчих в усилията си да не се докосна до нищо. Честно казано не ми е ясно току що родители мами как успяват да ги използват. Докато бяхме в родилното донесоха и около 10 бебета на майките им...големи сладури.  Heart Eyes Но малко небрежно според мен се отнасяха с тях, количките се блъскаха една в друга. След като ми свърши амниото и излизам и трябваше да мина през още един кабинет - а там в коридора някакви циганки всички столове заели(не всички бяха бременни, защо и придружителите да не поседнат то бременни жени чакат, не друго.. #Cussing out). А аз едва стоя, страх ме е да не стане нещо....после навън пак. Почти само цигани по пейките, навсякъде около теб пушат....кошмар.
Така че изборът ми окончателно е за Вита, на чистичко и спокойно!  Peace

# 164
На мен ми е грижа името  Confused Имах женски, а сега като ми се налага мъжко име, и не знам.  Да звучи добре на български и английски, и да не е Алекс, Мартин или Виктор  Simple Smile Казвайте  Crazy

Предоставям "моите" женски имена за ползване от групата, ако някой има нужда  Mr. Green: Неда, Елена, Магдалена и Стела

Благодаря ти за предоставените женски имена Grinning Grinning Grinning, аз ползвах едното - Неда, но още преди 4 години  Embarassed

За себе си съм решила, че името трябва да е 100 % българско, при тази гобализация нека поне с имената си да запазим идентичността си.

Ние само 1 момичешко име сме измислили Simple Smile и то е Елица, ако случайно на 18-ти се окаже, че е  момче тогава ще му мисля.

Мисля, че Михаил, Неда и една Елица към тях би било много добре  bowuu,

а фаворитите сред мъжките имена са ми Горан и Марко, но няма да ги използвам, заради сърбизацията им, а и да спестя на детенце подигравките в училище и 2-те имена предполагат доста вариации Simple Smile. Много харесвам и Тодор, но са съжаление мъж ми хич не го харесва, за сега в списъка имаме Петко, Добрин,  Велин, Боян ........................

Меги, честито момиченце!!!!  Да ти е жива и здрава! Прекрасна е!

Ивон, още веднъж БРАВО! за куража, стискам палци за резултатите!  bouquet

Последна редакция: пт, 11 май 2007, 15:00 от маграт чеснова

Общи условия

Активация на акаунт