⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 23 622
  • 635
  •   2
Отговори
# 600
В завод дружба карах стаж преди много години и наистина шиеха ишлемета. Магазина към завода се захранваше само и единственото от продукцията на самият завод.
Сега не знам как е, но подозирайки находчивият български нюх, като нищо да са изникнали няколко “магазина на завода “, дори и без да има нещо общо.

# 601
Здравейте, търся препоръка за фирма за пране на килим🙂

# 602
  • In transit
В завод дружба карах стаж преди много години и наистина шиеха ишлемета. Магазина към завода се захранваше само и единственото от продукцията на самият завод.
Сега не знам как е, но подозирайки находчивият български нюх, като нищо да са изникнали няколко “магазина на завода “, дори и без да има нещо общо.
Не, точно за магазина, който е в двора питам. Никога не бях влизала, а то е като пещерата на Али Баба... огромен е. Има много хубави стоки, но цените са... Close Като за аутлет са си доста дебели. Особено едни тениски, които бяха х 89 евро. Отначало реших, че не съм видяла добре. Joy

Иначе и аз съм виждала вечер много жени да чакат на спирката, предполагам, че са работещи в завода.

# 603
  • Deutschland/HE
Сигурно доста неща са шити в завода, но има и други. Продават се и чанти, шалове, бельо. Имала съм добри попадения, страхотни ленени неща, дъщеря ми си купи много хубава риза на смешна цена (Поло Ралф Лорън), но това беше преди 4-5г, сега май цените са доста по-високи.

# 604
Перем перфектно, но са във Виница.

Имат сайт.

# 605
Здравейте, търся карта или код за отстъпка за оптика във Варна, без Grand optics, тъй като там нв предлагат специализирани стъкла за миопия.

# 606
Имам два ваучера за отстъпки за оптика Радушев, но важат само ако поръчате рамка + стъкла. Ако решите, пишете ми Flowers Four Leaf Clover

# 607
За моите Еразъм ВИНСа насочваха към SDI
Скрит текст:
( сигурно са им давали някой лев Wink къде шега къде истина не се знае )
SDI са брокер на застрахователни услуги
продават продукти на Застрахователни компании

Иначе по темата - Цената на тези застраховки е пренебрежимо ниска, за да се правят компромиси с даден продукт.  Каква толкова е разликата ?!?!  то са хвърлени "големите пари" за пътуването в чужбина - полети/хотели.
Преди години като ми се пътуваше доста  - правех си годишна даже

Благодаря много за мненията. Да, Casual, аз също мисля така и затова питането ми беше за надежден застраховател, а не за най-евтина полица. Май ще е Дженерали, към тях ни е застраховката за апартамента, но ще погледна и Групама.

# 608
  • Варна
Някой беше питал за пресни/млечни орехи - вече има на Чаталджа (на тротоара пред Марешки)

# 609
Със съзнанието, че едва ли ще се намери във Варна, но все пак да попитам-някой дали е попадал на магазин, в който се продава кашкавал "Юндола" на "Меандър" ООД, общ Якоруда. В магазините на "Родопа милк" дали има? Купихме си от почивка в Родопите последните три вакуумирани парчета, уникален вкус! И как няма, като се вижда наоколо какво пасат кравите, поляни с изобилие от билки. Местно производство, но дали ще се намери при нас?

# 610
  • Варна
Контакти за поръчки и логистика: Можете да се свържете директно с мениджмънта на телефон 0886421686 или чрез имейл на адрес Meander_bg@abv.bg, за да проверите наличностите или да заявите доставка.
Проверете дали доставят във Варна.

# 611
  • Варна
Белина Еко. Много съм доволна - идват и вземат от място, после връщат на място. Това е сайтът:
https://belina-eko.com/
Може да пуснеш заявка от там:
https://belina-eko.com/zayavka-za-vzemane-na-kilimi-ot-adres/

# 612
Някой беше питал за пресни/млечни орехи - вече има на Чаталджа (на тротоара пред Марешки)
Много благодаря. Дано в неделя още има, че сме извън града.

# 613
Момичета, търся си един молив за очи, на марката flormar, обаче нито я има вече в лили , нито в дм- в елитис я има но оскъдно пък там.. така че други идеии, къде другаде я има тази марка? Sad

# 614
  • In transit
Момичета, търся си един молив за очи, на марката flormar, обаче нито я има вече в лили , нито в дм- в елитис я има но оскъдно пък там.. така че други идеии, къде другаде я има тази марка? Sad
Тук гледа ли? https://makeup.bg/search?q=flormar

Общи условия

Активация на акаунт