Днес съм радoстна, защото ...

• 34 001
  • 412
  •   1
Отговори
# 300
LUIZA2001, радвам се за теб, успех, и дано в най-скоро време ни зарадваш с хубава новина  Praynig

# 301
Аз за по-сигурно пак погледнах в "Списъка" но пак ще трябва де се промени Луиза ще видим ли името ти там??По бързо,защото скоро (на 11.06)пак ще има промяна нали! Hug Hug HugМного се радвам за теб

# 302
Луиза, успех мила  fingerscrossed, ще чакаме да ни зарадваш с приятна новина. А страха винаги ще си го има, но когато желанието е по-силно се преодолява  Hug

# 303
Готово! Откога ми се ходи в Барселона!  Mr. Green
Лилион ,момичета Hug Hug Hug с най- голямо удоволствие!Винаги съм си мечтала да имам сестра и мисля че тук си намерих няколко!

# 304
Аз за по-сигурно пак погледнах в "Списъка" но пак ще трябва де се промени Луиза ще видим ли името ти там??По бързо,защото скоро (на 11.06)пак ще има промяна нали! Hug Hug HugМного се радвам за теб
Не знам как да включа името си в списъка!!! newsm78

# 305
Не знам как да включа името си в списъка!!! newsm78

Ти си мила в списъка , в Нагласени за старта  Heart Eyes
Успех ти желая Hug

# 306
Пиша тук, защото просто искам да напиша нещо позитивно. Да почуствам нещо позитивно
 Hug

# 307
И аз така.Днес ми е радостно,защото ви има!Благодаря ви,момичета!

# 308
# 309
Благодаря ви че сте ме включили !
Безброй Hug Hug Hug Hug за всички мами!

# 310
Днес съм радостна защото... съм и в къщи с детето ми, с което нямаше да съм ако нямах силната подкрепа на всички вас!
Пожелавам ви на всички  моето щастие съвсем скоро да ви сполети и вас и заедно да се радваме на това което мен!

# 311
 Hug Hug Hug Hug Ето това е добра новина

# 312
Мейз, добре сте си дошли вкъщи. Нагушкай дечковците от мен.

# 313
Радвам се на синът ми. Той е всичко за мен. Вече по- рядко си спомням за това че цяла бременност ми обесняваха, че той ще се роди болен и че гаранции за нищо не дават. Благодарение на Бог родих здраво дете и не спирам да му се радвам
Както казва майка ми " слънцето изгря и на моята улица след 2 години опити да имаме дете и една кошмарна бременност"
  bouquet

# 314
meyz , добре дошла. Нацелувай малката Наталия! Много щастие на цялото ви семейство  Hug

Общи условия

Активация на акаунт