Днес съм радoстна, защото ...

• 34 031
  • 412
  •   1
Отговори
# 285
  • София, "Младост 3"
Рони, много се радвам, много за съня
ако знаеш от кога чакам да го разкажеш...радвам се на срещата ви, още повече - че сте били всички заедно...
както е казала Аги - хем ми се плаче, хем сърцето ми пърха...

Танче,браво на лелинка! да си жива и здрава и ти и да дочакате едно прекрасно бебе без проблеми

# 286
Рони, Hug Hug Hug

Аз го сънувах само веднъж. Не помня точно съня, помня, че се събудих с неверояно топло чувство... Беше малко преди да забременея отново. Когато споделих тук, някой ми каза, че ТОЙ сигурно иска да ми каже нещо, и че може би скоро ще се завърне при мен...

# 287
Аз го сънувах само веднъж. Не помня точно съня, помня, че се събудих с неверояно топло чувство... Беше малко преди да забременея отново. Когато споделих тук, някой ми каза, че ТОЙ сигурно иска да ми каже нещо, и че може би скоро ще се завърне при мен...

Peace

Аз не знам какво е било първото ни детенце. Но сънувах момченце - русичко, още в началото на тази ми бременност. Играеха си с мъжа ми и идваха към мен.

Рони, не те познавам лично, но в някои дни просто ми идва да счупя компютъра от прегръдки  Hug  Hug  Hug, когато прочета твой пост. Такива сънища не са случайни. Скоро ще узнаеш защо си го сънувала. Много ще се радвам на всяка твоя радост. Дано...каквото искаш и е писано...

# 288
Благодаря ви, приятелчета.  Heart Eyes Не знам какво е посланието. Не се опитвам и да анализирам. Знам, че чувството беше невероятно. Вярно, че на другия ден се движех като маносана, беше ми ревливо едно такова. Но някак си се почуствах и различно.
Медунче, не чупи си монитора.  Grinning /взаимни са чувствата Hug/
Наде, радвам се че писа. Отдавна не си наминавала.  Hug

# 289
  • София
Ронка, хубав е бил съня ти, преполагам колко топличко ти е станало на душичката. А разказа ли го на Милото?
И не го мисли толкова,Господ си знае работата.  Hug

# 290
...едноседмичното ми гукане даде най-прекрасния резултат- Белка ме погледна, каза едно тихичко и срамежливо А-гу и после ми се усмихна. Няма такова щастие...

# 291
  • Стара Загора
Рони Hug Настръхнах...
КикиНики  Hug
А на мен ми подариха първото цвете...целенасочено откъснато за мама с дръжка /обикновенно ги скубе Mr. Green/ и ми каза " ето маме" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Като цяло не говори..камо ли две, три думи свързани...
За мен това е щастието днешно...усмивката му сутрин и ръчичките, които се протягат към мен...

# 292
Ники, Херко.  Heart Eyes Heart Eyes
Хубаво ми е, когато някой пише в тази тема.  Heart Eyes

# 293
...едноседмичното ми гукане даде най-прекрасния резултат- Белка ме погледна, каза едно тихичко и срамежливо А-гу и после ми се усмихна. Няма такова щастие...
Кики Хера ами и аз мисля че няма по голямо щастие!!!!
Скоро моята приятелка ме запита Какво според мен е то-щастието и аз и казах:днес гледах дъщеря си как се движи как се усмихва
                                                                                                                                                                                                                                                                    и се почувствах щастлива!Не смятам че има нещо което да се сравни  и да струва повече от това щастие....
За всички майчета Hug Hug Hug Hug Hug

# 294
Защото ходих на преглед в болницата и лакарката ми каза че мога от другия месец да започвам с бебеправенето!!!
В мен се преплитат страх и желание за нов живот но сятам да опитам отново!
За всички майчета Hug Hug Hug

# 295
Луиза, и тук да ти кажа, че се радвам.
Чувствата по-малко объркани сигурно няма да станат, но когато я има светлинката в тунела, животът е по-добре изглеждащ.  Hug

# 296
  • Варна
Луиза, защо ли си мисля, че силното желание и оптимизмът ти са донесли хубавата новина? Simple Smile На късмет да е!  Flowers Four Leaf Clover

# 297
  • на дъното
Пожелавам ти успех LUIZA2001.Трябва да се продължи напред, а тя болката,мъката и любовта към нашите ангелчета никога няма да спре.

# 298
Не знам дали някой ми помогна  повече от вас след загубата ми!БЛАГОДАмЯ ВИ!И за това искам да ви познавам лично!
Дано при всички нас дойде някой ден това което най-силно желаем....
 Hug Hug Hug

# 299
  • Варна
Готово! Откога ми се ходи в Барселона!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт