Днес съм радoстна, защото ...

• 34 034
  • 412
  •   1
Отговори
# 270
Днес съм радостна защото... Има толкова много слънце и Вяра в душата на много хора. Хора с много тъга зад гърба си, и с много надежда пред се беси!

# 271
Здравейте и от мен!
Rose madderмного се радвам за тем мам4е.Желая ти успе6на и лака бременност. Hug

Радвам
се съ6то на прекрасната си дъ6теря
.
Радвам се и за6тото от днес имам желание да се разхождам навън сред хората.
Радвам се 4е се запознах с толкова готини жени в този форум.
Силно  Hugза вси4ки.

# 272
Rose madder и аз се радвам за теб!Желая ти лека и безпроблемна бременност Hug
Радостна съм съ6то когато гледам прекрасната си дъ6теря!
Радостна съм и за6тото тук сре6тнах страхотни майки!
радостна съм и за6тото се завръ6та моят оптимизъм и вярята в по добро бъде6те!
Много Hug Hug Hugза вси4ки страхотни мами

# 273
  • на дъното
Радвам се за теб LUIZA2001 за оптимизма ти който аз нямам
 Hug теб и дъщеря ти

# 274
  • Mediterraneo
Защото Силия на Тарталета си има рожден ден днес. Да й е жива и здрава. И мама да е спокойничка!   bouquet

Heart Eyes

# 275
За първи път сънувах бебо. Беше невероятно. Красив, с дълга и къдрава косичка, колкото голям трябва да бъде в момента. Невероятно красив - същински АНГЕЛ. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Беше ни гушнал едновременно и двамата с татко му, а ние го возехме на колелото ми.
Сънят беше толкова реален, но толкова кратък. Будилникът го прекъсна.

# 276
  • Виена
Ронка, разплака ме...  Cry Не е честно някои хора да понасят това, което се е случило на майчетата в този форум, а други изроди да стават "родители", изнасилвайки дъщеря си... Просто ми дойде в повече емоцията от постинга ти в момента, когато тук е актуален скандалът с един изверг който е насилвал дъщеря си и от това са се родили три дечица...

# 277
Рони, Hug
Знаеш, че вярвам в знаците.... В това, че те намират начин да ни покажат, че връзката между нас не е прекъсната...  В тази връзка някой път ще ти разкажа нещо

# 278
РОНИ радвам се за теб.аз отдавна мечтая да видя в сьня си моето бебче.уви  сьнувам бебета но в ужасни сьнища и никога не мога да видя лицата им.непрекьснато сьнувам,че раждам ,а после ми взимат детето.незнам защо става така.А ТОЛКОВА ИСКАМ ДА Я ЗЬРНА,ДА Я ГУШНА...
вярвам,че бебенцата ни идват при нас в сьнищата ни.и затова толкова ми е мьчно,че моето дори и тогава не иска да го видя или гушна.
може би ме наказва за това,че не можах да я спася или за това че не я видях ,не я погребах...
ужасно много ми тежи това.направо ще умра...
сьжалявам,че развалих хубавата темичка.май се отплеснах в мьката си... Cry Cry Cry

# 279
slancice твоето бебче ще ти се яви когато имаш най-голяма нужда от него.не ти се сърди,защото ангелчетата не се сърдят,както твоето бебче отдавна ти е простило така и ти трябва да простиш на себе си.дори да не идва в сънищата ти то винаги е с теб и те пази!кураж мила,не си сама в болката си,ние сме до теб! Hug

# 280
  • София
За първи път сънувах бебо. Беше невероятно. Красив, с дълга и къдрава косичка, колкото голям трябва да бъде в момента. Невероятно красив - същински АНГЕЛ. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Беше ни гушнал едновременно и двамата с татко му, а ние го возехме на колелото ми.
Разплаках се... Обичам ви... Прегръщам те... Cry Heart Eyes Hug

# 281
Рони, пожелавам ти, слънчо, този сън да е предзнаменование и скоро да е част от твоята действителност  Hug Hug Hug.

# 282
Днес съм радостна защото пак ще ставам леля и то много много скоро Simple Smile

# 283
  • Варна
Честито, бъдеща лельо! И хубаво да глезотиш племенничето!  Grinning

Рони,  Hug. Прекрасен сън, ще ти топли душата.

Радвам се и че още една мама от подфорума чака подарък за Коледа.  Grinning

# 284
Taни, надявам се че ще наминеш да ни кажеш, когато станеш леля.  Hug
И да има повод да се радваме и за теб съвсем скоро.

Общи условия

Активация на акаунт