Днес съм радoстна, защото ...

• 34 043
  • 412
  •   1
Отговори
# 255
Днес съм радостна,защото новините са прекрасни.

# 256
Днес съм радостна, защото вчера на етървата и девера на сестра ми (малко сложно роднинство, ама ...)
са се родили двама близнака Георги и Николай.
Да са им живи и здрави!
Черпя ви за тяхно здраве!

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 17:14 от Didko

# 257
Честит бебчовци!

# 258
Да са живи и здрави мъничките Георги и Николай!

Много се радвам на новини за близнаци. Винаги съм искала да имам. Ама мога да си представя колко е трудно да се справяш с двама разбойници. Grinning

# 259
  • Разград-София
Днес съм радостна защото най-накрая  се запознах с Макси сладура и го намачках и нагушках и нацуках  .... и най вече защото имам толкова добра и мила приятелка като майка му .
Благодаря ти Бори че те има  Hug Heart Eyes  bouquet

# 260
  • на дъното
Днес съм радостна по вина на модератора Хера за което много и благодаря ,че уважи молбата ми да бъде закована темата която пуснах в "Здравен справочник"  - "Лекари",причинили смърт на деца,поради некомпетентност и невнимание! .
 Hug Благодаря ти Хера

# 261
 newsm10   с теб съм.

# 262
  • The new Earth
Днес съм радостна по вина на модератора Хера за което много и благодаря ,че уважи молбата ми да бъде закована темата която пуснах в "Здравен справочник"  - "Лекари",причинили смърт на деца,поради некомпетентност и невнимание! .
 Hug Благодаря ти Хера

Миличка,не знаех,че си говорила с Хера да закове темата.Понеже мен също не ме отмина безхаберието на лекарите,вчера разглеждах темата и я заковах.
Все още си събирам мислите ,за да пиша там.
 Hug

# 263
  • на дъното
 Embarassed iskrica_nadejda не знаех ,че ти си а заковала темата бях се помолила на Хера видях ,че е модератор и няколко дена нямах отговор бях се отчаела и днес така се зарадвах ,но сега се чувствам много тъпо.Искрено ти благодаря и се извинявам за това недоразумение .
 Hug newsm51

# 264
  • The new Earth
silviayo мила,за какво се извиняваш?
Изобщо не се чувствай тъпо,няма значение кой модератор е заковал темата.
Важното е тя да изпълни целта си да информира,защото е крайно време да се говори за това!
Ние ще пишем,за да споделим горчивия си опит,дано това помогне на някои майчета в избора им на лекар!
 Heart Eyes

# 265
Аз не знам какво да напиша темата за виновните лекари. Има сумАти дребни недоглеждания или работа през пръсти, но вина като нещо, което може да се докаже не съществува. Лошо стечение на обстоятелства в комбинация с анонимни действия или бездействия.

# 266
  • на дъното
Момичета Добро утро на всички .Само ние си знаем колко ще ние добър денят ,но все пак нека се усмихнем на нашите ангелчета едва ли им е приятно да гледат как само  smile3518 аз го правя това дори и със сълзи на очи.
Пиша тук не защото ми е радостно имах нужда да споделя с някой първото сутрешно   Cry а сутрин си го пиех с Криско
 Hug всички

# 267
silviayo,  Hug те. Всеки път, когато чета нещо твое ми става много мъчно. Много е сладичък миличкия Криско. Мъка ми е като го гледам. И все си представям моята малка кукла каква щеше да е. Много ми е мъчно, не спирам да плача.
 Hug

# 268
silviayo, благодаря ти много че се опитваш да ни ободриш, било то и чрез повдигането на радостната ни темичка. Май напоследък вие двечките с Лилибон сте нашите двигателчета за зареждане на изтощените ни батерии.  Hug

# 269
Защото Силия на Тарталета си има рожден ден днес. Да й е жива и здрава. И мама да е спокойничка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт