АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 703
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Здравейте и от мен!
Гледах снимките, ама като не познавам никой EmbarassedВижда се, че сте си изкарали страхотно!
Кажете колко струват сандалките на капчица? Ние не разполагаме с много стредства, просто да видя дали си струва да търся.
Моят юнак днес ходи сам до детската площадка и после до кухнята. Много добре се държа, сега е изтощен и спи Laughing
Не плаче, когато му режа ноктите, само се дърпа малко Mr. Green
Планираме плаж в неделя, ппез почивните дни много духаше, не че не изгоряхме по кръчмите на плажа, ама айде...
Ники доста се забавлява на пясъка, така че задължително ще се пробваме пак

# 211
На капчица сандалките са 26-30 лева, в зависимост от моделчето.

# 212
Деси, да не е от зъб Т. А проверихте ли Кало за кърлежи? Не ми се вярва да е от претопляне.
Кате, гледах го за кърлежи няма нищо ... А за зъб също имам съмнения, венците му са ужасно подути и червени, знам ли ... педито каза, че може да е от претопляне newsm78 ама сега се чудя как да му давамм течности бута всичко, не иска и да погледне даже Cry

Кало също  има обувки на Капчица, аз също съм много доволна, около 27 лв ги купихме от Piggy's house.

# 213
Аз реално не знам колко струват на Капчица, щото уцелих някакво нмаление и взех сандалките на Пресил за 15лв bowuu

# 214
ама то Пигис хауса е до нас, трябва да питам кои са тогава  Peace

# 215
  • София
Пете, отсреща на спирката на 22-ти номер трамвая на пазара нали има магазин на Булдозер - там са започнали да продават обувките на капчица!

# 216
       newsm45 newsm45  smile3514 smile3511

Момичета, идея си нямате колко ме е яд на мъжът ми, защото заради него не дойдохме - ей затова мразя да съм зависима във всяко едно отношение от някой, а и не ми дава да карам колата сама с децата (даже бях викнала една приятелка с нейното дете да дойде с мен, той като не иска и да е спокоен, че не съм сама, ама се заинати и не).
 Както и да е, това е в общи линии причината да не дойда, но се радвам, че сте изкарали страхотно, че децата са имали едно вълнуващо преживяване и сте всички сте доволни. Дано да бъдем все така задружни и има още много такива почивки, а аз ще се постарая да си купя кола до следващата среща  Mr. Green

За сандалите да кажа, за мен най-добри са на Бикал, поне тук при нас, от тези, които предлагат от тях съм най-доволна (миналата година Люс изкара цяло лято с такива и така като ги гледам и Йои може да ги носи), но и двамата имат по 1 чифт такива за по-специални случаи, Люс има още едни по-отворени на Барт и едни по-затворени пак техни, докато Йо доизнася на батко си (то и той ги е носил по 1 месец, така че са почти нови).
Капчица не съм срещала, но при първа възможност ще питам дали предлагат - то повече сандали няма да купувам, ами поне да ги видя да знам за следващият път.

Деси Hug

Отивам да погледам малко снимкииииииии  ppp

# 217
Ще ме извините, но не мога да се въздържа от коментар:
 Всички сте много, много, много готини! А за децата е ясно, че са най-страхотните априлски бебчета. Но дайте малко субтитри и за бащите  Embarassed интересно ми е. Те намериха ли общ език, допаднаха ли си.
  Енви, Пепи има твоя поглед и излъчване, а ти викаш, че не прилича на теб. И тримата сте много готини (таткото не разбрах кой е)! Heart Eyes
  А Стаско е одрал кожата на майка си и е нежен и сладък като момиченце.
  Забелязах, че повечето деца са още с бебешките си косички и прически и се успокоих малко, че и Йои е така, не е на фешън прическа, но напоследък много се поти и май ще го постригваме първи номер, но още ми е жал за бебешките къдрици (какво ми става не знам, но с батко му нямах търпение да добие по-момчешки вид, а пък сега....).
 И до Арбанаси сте ходилииии ... ох, вече ще се пукна от яд. За 10 минути път не можах да ви видя, а вчера пък бяхме на детски РД в Търново и спокойно можеше да отбием да се видим, но кой да се сети да си даде номера.  ooooh!

# 218
  • София
Леси ако знаеш и мен колко ме е яд  smile3515 Толкова ви чакахме, Бюти също...... Защо мъжете невярват като им кажеш, че ще им е хубаво и весело и на тях  newsm78 На Пленума незнам защо като капитолирахме всички до барбекюто не сме се снимали. Аз лично бях гроги, но пак ми прави впечатление, че нас - баш Априлките не сме се снимали, а за татковците да не говориме  Embarassed Янчето, ме подсети, че сме забравили да снимаме татковците  Embarassed Срамммм  ooooh! Ще трябва пак да ходиме на Пленум  Mr. Green

И шефчо е с обувки на Капчица, доволна съм, приличат на сандали със затворени пръсти. В Дружба 1, има магазинче, в което има огромно разнообразие на Капчица и т.н. КиК ми се струват безумно скъпи, а смисъл неоткривам  newsm78

# 219
  • София
Леси, мъжете много се харесаха, особенно Ст и Спас на Бабълчето, ще кажеш, че цял живот се познават. Чак такава задружност и неспирно биропиене не бях очаквала.
Отивам да попиша малко субтитри докато шефчо спи. Не помня имената на таткото на Ема и таткото на Пламен и Митко  Embarassed Подскажете моля  Embarassed

# 220
Кало се е обзавел с някакъв вирус Cry

# 221
За сандалките -  взех на Бикал на Ема, имат направо страхотни модели, с едни супер огърващи подметки. Бразилски са.Аз взех с една лентичка отпред и кайшка през глезена , не съм сигурна дали няма да се спъва с тях.       Струват 19 лева.
Бабъл имат от 16 номер, продават ги  в Хиполенд.

Деси,  Sad

# 222
# 223
  • Варна
Скъпи са ни тия сандали Embarassed, май ще купя на Барт за 15-16лв. Някой запознат ли е, дали трябва даимат ортопедична подметка (с гърбичка, не разбирам много много). Ники носи едни гуменки без и си ходи добре. Уф не знам вече. Не ми струва човешко едни детски сандали да почват от 30 лв нагоре ooooh!

# 224
Не помня имената на таткото на Пламен и Митко  Embarassed Подскажете моля  Embarassed

Нашият тати е Оги Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт