АПРИЛските мишлета си играят с мечета

• 8 706
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
страхотни снимки  Hug
Дея и ние ревем и се дърпаме, въобще не мога да му изрежа хубаво ноктите  Tired
Я кажете какви сандалки купихте  newsm78

# 196
Добро утро!

Аз проблеми с разпознаването нямам, схванах кой с кого е, ама се чудех, бащите помагаха ли, за да можете вие да се наприказвате Grinning

Пете, аз купих два чифта сандалки, едни отворени и едни със скрити пръстчета, иначе на дупки.
Тотално бойкотирах К&К, цените им са безумни, ама и те ще продължават да ги вдигат кооолкото си искат, докато има кой да им се връзва и да ги купува Crossing Arms

Едните, които взех са на Капчица, също от естествена кожа и орт.ходило, другите са Rider.

# 197
  • София
И аз взех на Капчица - много към доволна! Имат ортопедично стъпало, високи за глезена и затворени отпред - всичко, което е необходимо за малките прохождащи крачета!

# 198
  • 2 етажа над тавана
Добро утро, малко съм  Tired , но като се присетя за срещата и ми става  Mr. Green

Дея, Маги също не дава да й режа ноктите - не реве, ама се дърпа и пищи.

Пете, аз сандали не съм купила - не, че не искам, просто няма толкова малки като за мойта мома - всички са й страшно големи. Явно ще си ходи боса това лято.

Фил, някои бащи помагаха, други не толкова, но това не ни попречи да си поговорим и да се повеселим, въпреки тичането по децата Grinning

# 199
Искам да питам аз,има ли други деца,които да плачат когато им се режат ноктите на крачетата или ръчичките?

Да не би да има гъдел? В "Нашите деца" има една тема за ноктите на краката с идеи.

Страхотни снимки от пленума!

# 200
И аз искам ощееееее  Mr. Green
Ние май успяхме да претоплим Калоян Sad Вчера по пътя вдигна Т и отказа да яде, през нощта отказа и да суче .... сега пак е с Т и кисел Sad не иска да яде ... а уж в колата не беше топло, дали предния ден не стоя много на слънце newsm78

Фил, успяхме да си поговорим, да се видим, те децата играеха на полянките, ние около тях, бащите и те наоколо Simple Smile Вечерта бяхме направили паркинг с количките около барбекюто. Децата спяха (или поне някои) ние си седяхме на масите и си лафихме, от време на време от някоя количка се обаждаше някое гласче, но веднага някой се отзовава Wink. Али-Бали го обявихме за героят на вечерта, защото изкара наравно с големите Mr. Green и така в общи линии. Наистина беше страхотно.

Последна редакция: пн, 14 май 2007, 11:09 от десито

# 201
Деси, не ми се вярва от претопляне да е Т!?  Thinking Мисля, че наистина слънцето е виновно. И аз самата на връщане се чувствах ужасно в горещината и доста тежко пътувах, но пък децата спаха много.

...други пък окапахме рано /т.е. към 22 ч./ от барбекюто Embarassed, но като не може Велина в количка и на шум, да спи. Мъжката част от семейството ни ни отсрамиха мъъъничко повече, докато и на Пепи се приспа и хайде по леглата. Mr. Green

Снимките набъбват с невероятно темпо! Mr. Green
Раче, ти ли слагаш надписи? Супер! Peace

# 202
Момичета, страхотни снимки, страхотна природа, а дечицата ни са номер едно Hug

И мен ме интересуваше въпроса за сандалите. Днес ще ходя да търся тази Капчица. Иначе доста видове  харесах, ама много скъпи бе. А като гледам Яна как къса обувки - няма смисъл да дам 90 лв за сандали Confused

Тя пък падна и си разби носа. Много кръв тече, аз се ошашках. Сега е с кървясал нос милата, като хулиганка е - рани, цицини, синини.

Дея, с ноктите нямам проблем. Интересно й да гледа какво правя. А ако й дадеш да се занимава с нещо и през това време ти да режеш, не става ли?

# 203
Вени тези на Капчица откъде ги взе, каква цена са

# 204
Деси, не ми се вярва от претопляне да е Т!?  Thinking Мисля, че наистина слънцето е виновно. И аз самата на връщане се чувствах ужасно в горещината и доста тежко пътувах, но пък децата спаха много.
Мдааа, и аз си мисля, че от слънцето ще да е, защото в колата беше приятно хладно, поне при мен отпред, не вярвам на задната седалка да е било много по-топло ...

# 205
На Капчица има сандалки в едно магазинче в Студентски град до УНСС. От страната на УНСС, само че след кръстовището срещу Студентска поликлиника - има там първо един магазин с изложено много червено бельо, детския магазин е втория мисля.

# 206
  • 2 етажа над тавана
На Капчица и на мен ми харесват, а и цените са на половината на тези на КиК. При нас в квартала ги има в 2 магазина, а и имат страхотно разнообразие.
Някой знае ли къде има обущета на Бикал - една позната каза, че те имали и доста мънички , та може и да станат на Маги????

Деска, и аз си мисля, че Т може да е от стоенето на слънце - топлинен удар ли се водеше newsm78 Дано Кало вече е по-добре. Praynig

# 207
  • София
Току що приключих със слагане и на моите снимки. Аз по навик винаги ги надписвам - та както се казва вече има субтитри на част от снимките, ако остане време ще понапиша и останалите Simple Smile

Ето ги и моите снимки от изминалите 2 прекрасни дена. Направо не ми се прибираше в София. Искам пак на зелено.

Нокти като режа гледам да спи, че пада невероятна борба с човечето - не дава и това е.
Сандалки ще купувам тия дни - все още не съм му взела.

Деска и Емо днес много ми се криви и до 10:00 изкара на гърдите ми. Какво му беше не знам, но не спираше да хленчи. Сега като се наспа е жизнен и енергичен и започна да прави белички.
Сега ме чака голямо чистене и пране...

# 208
Деси, да не е от зъб Т. А проверихте ли Кало за кърлежи? Не ми се вярва да е от претопляне.

# 209
  • Русе
Привет!
Страхотни снимки, прекрасни мами и дечица на Пленума! Hug Имам материал за гледане до другата седмица! Whistling Laughing

Сандалки (и изобщо обувки) редовно купувам на Капчица, Барт и Чипо. И Диляна е обзаведена с 2 чифта - едни със затворени пръсти, и едни - с отворени.

За ноктите нямаме проблем - седи и наблюдава с интерес, все едно е на професионален маникюрист.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт