С какво ви дразнят свекървите? - 174

• 8 090
  • 214
  •   3
Отговори
# 195
  • София
Извън конкретната ситуация, за която имам съмнения, но по принцип плащането на образование не е разрешение да се държиш зле с някого.

# 196
  • София
Извън конкретната ситуация, за която имам съмнения, но по принцип плащането на образование не е разрешение да се държиш зле с някого.
Така е, но не съм убедена, че представената ни гледна точка е обективна.

# 197
Свекървата ѝ е платила образованието? Интересно.

# 198
  • София
Да, освен това, ако някой се държи демонстративно зле с мен хич няма да ходя, а ММ, ако не иска да ходи сам да не ходи и той. След 1-2 пъти ще им просветне. Ама не, трябвало, заради миуту. Айде, нЕма нужда!
В смисъл, че, ако някой се държи и обижда партньора ми няма празници, няма делници -  няма да стъпя. А ако момченцето няма топки да го заяви, то поне да си ходи там и като питат защо е сам да стане ясно. След 1-2 пъти на него ще му писне и ще започне да отстоява позиция.

# 199
  • В полите на Пирин планина
Специално Ариел съм я забелязала тук във форума да се изказва доста безцеремонно, та не се знае къде точно се чупи комуникацията.

# 200
Днес на общ семеен празник мен ме нарече "злобна", а зет си нарече "мързелив".
После последва тирада как всички я мразели.
Започвам да си мисля, че я тресе много тежка критическа.
Децата на свекърва ти как реагират на тези обиди на половинките си?

Ако не реагират, това е истинският проблем.

# 201
Днес на общ семеен празник мен ме нарече "злобна", а зет си нарече "мързелив".
После последва тирада как всички я мразели.
Започвам да си мисля, че я тресе много тежка критическа.
Децата на свекърва ти как реагират на тези обиди на половинките си?

Ако не реагират, това е истинският проблем.
О, Боже! Ами ако казва истината как да реагират!? Мъкааа.

# 202
  • София
Дори да е истина, такива изказвания не са много възпитани.

# 203
Никак даже!

# 204
Ама направо пред всички ли го каза, в смисъл - "Ех, не случиха моите деца, снахата - злобна, зетя - мързелив"...

# 205
 Само тук всички сме възпитани.  Присъстващите са изключение винаги.
 Упреци към Злодеида ,че обича скандали и се храни с тях, Ариел е същата, но има разбиране..

# 206
Дори да е истина, такива изказвания не са много възпитани.
Аз ако забравя за възпитанието и такта си и реша да споделя истини за моята свекърва, поне 1 час само ще изреждам недостатъците й. Ако давам и по малко примери, не ми се мисли колко часа трябва да откараме.

В такива случаи винаги се сещам за една стара поговорка. Мнението е като 4-буквието ни. Всеки го има, но не е възпитано да го излагаме навсякъде и пред всички.

# 207
За мен Ариел откровено преувеличава. Настроена е мнително не само към свекървата, а и към други близки и приятели.
Малко си е комплексарка.

# 208
Ариел не знам да има човек, когото не критикува. Родители, роднини, приятели, колеги, а бе всички са под ножа.

# 209
Защо направо не затворите темата?
Уж за оплаквания, а всяка снаха, която пише тук я сравнявате със земята. Ми то си е за ключ, особен смисъл няма.

Последна редакция: пн, 22 юни 2026, 20:03 от ЗЛОДЕИДА

Общи условия

Активация на акаунт