С какво ви дразнят свекървите? - 174

• 25 752
  • 686
  •   6
Отговори
# 660
Бащата, освен , че е обвинил майката  че е неблагодарна , не го видях в картинката. И че не може да работи от разстояние.

Бащата НЕ Е обвинил майката, майката е "обвинена" от собствената си майка - жена, живееща в град, близо до града на свекърите, но с нередовен транспорт между двата града.

За другия въпрос - че съм неблагодарна в прав текст дойде от моята майка, а според мъжа ми понякога така изглеждало отстрани.

... което поне според мен е било под формата:
- Според теб аз неблагодарна ли съм?
- Понякога така изглежда отстрани, но...

Smiley

# 661
Т.е. "да" с повече думи Grinning

# 662
Понеже някой попита - тук са на квартира.

За другия въпрос - че съм неблагодарна в прав текст дойде от моята майка, а според мъжа ми понякога така изглеждало отстрани.

Не се оплаквам, не ми е това идеята, а да чуя странични мнения
   Добре, не е казал точно  тези думи, но от контекста се разбира неговото мнение.
   Върнах се ,четох постовете на потребителката. Мое мение е ,че бабата и дядото са направили голям компромис със себе си , за да помагат. Един месец може да преглътне при тях на морето.

# 663
Или да преглътне, или да намери друг вариант.
Може пък да отиде за малко, после да им остави детето за малко, после пак да иде, после да си го вземат вкъщи да го гледат. Не е казано, че трябва да избере само един вариант.

# 664
Въобще този казус стана направо исторически, без изобщо някой да знае какво всъщност се е случило. Ако майката не иска да ходи на морето – да не ходи, това е. Не виждам за какво някой трябва да се сърди на другия. Марулета, изпратих ти координатите на фирмата.

# 665
Кашмир да зареже този един месец, тук, на морето или сборно той ще мине. Проблема е след това. Когато детето тръгне на градина, много рядко не боледува и ходи непрекъснато. Единици са така. Масово е 1 седмица на градина и 3 вкъщи. Да седне и да обсъди с мъжа си как ще процедират, кой ще гледа детето в такива случаи, ще се редуват ли за болнични, ще имат ли нужда от външна помощ. Че септември чука на вратата.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 12:38 от Модератор Никол

# 666
  • В полите на Пирин планина
Е, Кашмир или трябва да приеме, че бабата и дядото ще гледат детето на морето, или трябва те с таткото да се оправят. Няма друг начин. А и хората са в правото да си променят желанията. Дори и да си подписал договор има клауза за прекратяване.

# 667
  • при късмета
Таткото е оставен без никакви ангажименти към детето. Пък майката, пък бабата, пък дядото, уговорки само м/у тях, а него никакъв го няма. Това е, което трябва да се промени

# 668
Понеже явно сме в сферата на догадките, ми може таткото да работи в строителството , там как ще се вземат болнични през ден?
Все още не е открит начин да се излива бетон онлайн.

# 669
  • София
На мен ми се струва, че младото семейство има свои планове, почивка за която си пазят отпуските. Те са очаквали по това време бабата и дядото да отидат на морето. Нооо нито едната двойка не е изговорила плановете си и от там идва проблема.
За мен бабата и дядото не са крепости селяни. В началото разговора е бил, Да, ще дойдем и ще гледаме детето.  Никой не е уточнявал,  дали и кога свекърите ще ходят на морето, защото не са се сетили. Сега става тегаво,  те искат поне един месец от лятото да са си на морето,  но не това е желанието на снахата.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 19:29 от Алекс:)

# 670
Откъде знаем, че таткото е оставен без ангажименти? Може да има ангажименти извън работното му време, като всички работещи хора.

# 671
  • при късмета
Еми гледането на детето явно се уговаря м/у свекърва и снаха. Той, каквото каже майка му. Не ми изглежда много ангажиран и е съгласен и жена и дете да му се махнат от ежедневието

# 672
Кашмир написа, че бащата ще отива при тях всеки уикенд. Тя трябва да се разбере с него, как ще се гледа детето, не със свекърите.

# 673
Авторката каза ли кой плаща за квартирата? Гледам няколко страници се нищи този въпрос, има ли яснота?

# 674
  • София
Няма.

Общи условия

Активация на акаунт