Седмокласна изпитна тема - 22.06 - 28.06 - НВО приключи, адреналинът още не

• 51 608
  • 1 260
  •   2
Отговори
# 930
Ако сте в РУО-София град и не виждате допълнителен ред за олимпиади, вероятно детето има под 60% на ОК. За Чакалов не съм запозната, защото моето дете не се е явявало.

# 931
Някой знае ли как точно се прехвърлят оценките от учебната година в инфо прием? Сина ми няма оценка по АЕ и от 1 час се затруднявам да вляза в школо. Дали няма да остане без оценка?

# 932
  • София
Няма да остане без оценка.

# 933
Някой знае ли как точно се прехвърлят оценките от учебната година в инфо прием? Сина ми няма оценка по АЕ и от 1 час се затруднявам да вляза в школо. Дали няма да остане без оценка?
Моят също не е оформен по един предмет и не мога да вляза в Школо. Явно има някакъв проблем с платформата.

# 934
  • пустинята Гоби
Ако сте в РУО-София град и не виждате допълнителен ред за олимпиади, вероятно детето има под 60% на ОК. За Чакалов не съм запозната, защото моето дете не се е явявало.
Не искам да съм груба, но дали ще търсим такъв ред, ако детето няма достатъчно точки, за да се класира с тях където и да е било? С под 60% е кауза пердута, че и с доста повече също.

# 935
Благодаря момичета.

# 936
  • Абсурдистан
Щом работите от НВО ще могат да се видят от 30.06, логично и оценките да излязат по-рано.

# 937
Mimi Rose, мисля, че чакахте география. При моя син също за нея няма ред, а химия, физика и биология имат редове вече (без оценки). За Чакалов също няма редове при нас. Става поетапно явно.

# 938
  • София
Още не се знае кога ще могат да се видят работите.

И по-горе казах, че информацията в системата се налива поетапно.

# 939
  • Абсурдистан
Така е. Гледала съм миналата година

# 940
  • София
Школо яко е забило. Представям си какво ще е с Инфоприем като излязат резултатите. Въобще не знам какви да ги очакваме, по БЕЛ даже не сме проверявали отговорите на теста. Работи няма да гледаме, щото сме на морето, а и защо да ги гледаме - не виждам смисъл.

# 941
Аз успях да вляза в Школо от първия път през приложението

# 942
При мен всичко е наред със Школо, няма забавяне при влизането и работи нормално, но е оформена по всичко.

# 943
  • София
От Гърция не става нещо със Школо, защото сме в дивотията и явно и мобилният интернет е зле. Аз нямам приложението на телефона. Нищо, по-рано видях годишната оценка, която беше важна за нас.

# 944
От Гърция не става нещо със Школо, защото сме в дивотията и явно и мобилният интернет е зле. Нищо, по-рано видях годишната оценка, която беше важна за нас.

И в София не се отваря школото Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт