Колко внимание обръщате на водата, която пиете всеки ден?

• 8 880
  • 416
  •   1
Отговори
# 75
Една такава система, би ни се отразила перфектно вкъщи, най-вече заради детето. Много съм объркана относно каква вода даа купувам и пластмасовите бутилки вече ме притеснават, та това със сигурност ще бъде най-добро за детето ми!

# 76
  • Пловдив
Подобен компактен уред за пречистване на вода би бил идеалното решение за мен.
Вкъщи имаме инсталирана система за пречистване на питейна вода, но това далеч не е решение, защото близо половин година сумарно прекарвам на 300 км. В общежитие, в град, в който водата не е годна за консумация.
Отделно от това, почти всяка събота и неделя, когато сме свободни, отскачаме до селската си къща, където в момента текат ремонтни дейности и водопроводът все още не е сменен. Съответно и там караме на галони с вода, така че NatureFlow F4 би била идеалното решение Heart

# 77
  • Бургас
Подобен тип система за пречистване на вода бих използвала вкъщи.

# 78
В къщи бих използвала системата. Имам нужда от такава система.

# 79
Бих я използвала и в къщи и за каравана. Водата в София е сравнително чиста и с тази система бих почнала да пия от нея. Много тежко и ангажиращо е да се носят постоянно  бутилки с минерална вода, особено лятото, когато консумацията е по-висока. На караваната пълним съдовете с вода от чешмата и с времето те се замърсяват. С тази система бих била спокойна, че се къпя и моя съдовете с  чиста вода.

# 80
Бих я използвала и у дома, и в офиса. Със сигурност ще ме стимулира да приемам повече вода през деня.

# 81
Живеем в Бургас и "питейната" вода е със съмнително качество. За сега се справяме с кана с филтър и понякога купуваме бутилирана вода. За съжаление се налага честа смяна на филтрите заради наслагванията. Консумираме доста вода, така че една такава система за пречистване би била от огромна полза вкъщи.

# 82
Къде бихте използвали подобен тип система за пречистване на вода – у дома, в офиса, в каравана, на къмпинг или на друго място?
Отговорът е - навсякъде, ако мога да си го позволя.
Освен отличното качество на водата, спестява пренасянето на огромни бутилки, eco-friendly e и удобството е несравнимо!

# 83
Бих я използвала вкъщи, в момента използваме филтрираща кана.

# 84
Определено бих използвала подобен тип система за пречистване на вода у дома. За мен чистата и качествена вода в ежедневието е абсолютен приоритет, а и това спестява постоянното мъкнене и изхвърляне на тежки пластмасови туби.
​Освен вкъщи обаче, веднага си я представям и като перфектния спътник по време на къмпинг сред природата и по време на почивки. Когато си на път, достъпът до гарантирано чиста вода често е предизвикателство, а подобна мобилна и ефективна система дава невероятно спокойствие и свобода.

# 85
  • София
Бих използвала у дома. Каните тип Брита вече ми писнаха, голяма хамалогия и разливане пада от децата.

# 86
  • Sofia
У дома или в офиса. На работа водата ни е с много лошо качество, тъй като сградата е стара и поради това би  било удобно използването на такава система. Ние научните работници работим в оставяла материална база и пари за ремонти нямаме Simple Smile

# 87
В ежедневието пия минерална вода, а за готвене ползвам чешмяна. Такъв уред вкъщи би ми бил много полезен.

# 88
  • Някъде там
Определено бих я разположила в кухнята вкъщи. Между грижите за децата и кучето, у дома винаги е динамично и сигурността за здравето ни е на първо място. Наличието на уред с толкова прецизна филтрация, който не заема място и подгрява водата за секунди, ще ми спести ежедневното разкарване за галони. Продуктът изглежда изключително иновативен и практичен. С удоволствие се включвам в играта!

# 89
И вкъщи, и на път, тъй като имам бебе, за което се старая да предлагам най-чистата и сигурна вода.

Общи условия

Активация на акаунт