Колко внимание обръщате на водата, която пиете всеки ден?

• 9 042
  • 416
  •   1
Отговори
# 90
Навсякъде бих я ползвала, но най-вече на работа, където не съм съвсем сигурна в качеството на водата.

# 91
Бих използвала системата за пречистване на вода вкъщи. Обаче бих предпочела да я подаря на родителите ми, за да не мъкнат тежки туби с вода, както правят в момента.

# 92
Бих сложила такъва и в нас, и на работа, разбира се ако и колегите са съгласни.

# 93
  • Сливен
И аз бих ползвала вкъщи.

# 94
  • Пловдив
Качеството на водата е много важно за нас. Имаме приятели с такава система и я видяхме в действие. От тогава си мечтаем за такава система за почистване на водата в дома ни!

# 95
Ще я използвам у дома .
Със съпругът ми пием минимум по 2 литра вода , децата и те са жабки 😀
Пием предимно бутилирана вода или  филтрирана през кана .

# 96
  • София
Системата за причистване бих сложила вкъщи. Освен,че пием също и готвя с филтрирана вода.

# 97
Пия бутилирана вода или такава от кана с филтър. Ако имам такава система вкъщи, ще е голямо удобство и ще получа вода с високо качество, пречистена и вкусна.

# 98
  • София
Бих ползвала уреда вкъщи и много ще ме улесни. От години купувам бутилки с вода и дори аз самата като дете никога не съм пила чешмяна вода.

# 99
Бих я използвал у дома.

# 100
Бих използвала такава система за пречистване на водата вкъщи, тъй като пием доста вода, особено лятно време.

# 101
Със сигурност бих използвала системата у дома.Живея в област в която чешмяната вода е отвратителна.Ужасно варовита.водата докарва ужасно.Батериите побеляват аламинут след почистване.Използваме кани с филтър ,а за малкото ни момиче купуваме бутилирана вода.

# 102
Ще я ползвам у дома.

# 103
Бих използвала такъв  подобен тип система за пречистване на вода навсякъде :както у дома така и на работното си място,на къмпинг и дори в караваната.До сега сме използвали единствено  бутилирана вода и кана с филтри, но  тази система  със сигурност ще е много по-удобна и полезна за здравето на цялото семейство.

# 104
Пия много вода, особено лятото. Системата за пречистване на вода бих използвала вкъщи. Семейството ми много би се зарадвало, защото ще сменим филтриращата кана за вода с нещо по качествено.

Общи условия

Активация на акаунт