Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 22 495
  • 402
  •   10
Отговори
# 390
  • София
Само с градски ходя и аз, не шофирам и не искам да ангажирам никого, след работа с метрото до Парадайс и после пеша. Слагам после слънчевите очила и ми е все тая. Зимата един шал през носа ако е зле приложението и толкова.

# 391
Момичета, много ви благодаря, мислех че съм само аз да тръгна да обикалям цяла София за скъпи процедури и за това се замислих, че със сигурност има други добри доктори, които са ми на 15-30 мин, а не на един час, но сега ми е по-спокойно, че не съм сама 😂

# 392
Явно само аз не си "ценя" времето. За мен, където е един час, там е и половин. Дори за определен хранителен продукт, който съм си набелязала, ходя до другия край на София. С кола, де, ама и така не е особено бързо. Simple Smile

# 393
Здравейте дами!
Може ли някоя от вас да сподели името на процедурата, която ефективно помага при двойна брадичка, изключвайки липосукция?
За нея знам, но срещах мнения, някъде, където се е повлиял този недостатък от друго, а не инванзивно.

# 394
Моята съседка онзи ден се похвали, че е правила Хайфу в Дерма акт и много добре ѝ е повлияло, но нямаше силно отпускане на двойната брадичка.

# 395
Точно и аз влизах да питам за двойната брадичка. Този месец имам рд и Дерма акт ми дават 30% на всички процедури.
Аз загледах
Топене на мазнини със SculpSure®
И
Криолиполиза - терапия за отслабване

Последна редакция: сб, 01 авг 2026, 17:33 от ver4eto_sv

# 396
Има ли полза от Лимфния дренаж? Някой с обратна връзка?

# 397
Май се казваше хайфу. Категорично не е криолиполиза или липосукция. Но имаше доволни в една фб група. Просто загубих следата на точно тази тема.

И все пак питам за процедура, а не къде да правя такава. Сама си решавам къде да отида и не ме вълнуват промоции.

Моята съседка онзи ден се похвали, че е правила Хайфу в Дерма акт и много добре ѝ е повлияло, но нямаше силно отпускане на двойната брадичка.

# 398
  • в пералнята
Аз се чудя за хайфу за средната част на лицето - марионетните бръчки дали ще се повлияят от него?

# 399
  • София
Аз съм правила хайфу, най-грешните пари, които съм давала. Скъпо, без грам действие при мен, идеята ми беше за стягане на контура и леко прибиране. Кръгла нула.

# 400
Май се казваше хайфу. Категорично не е криолиполиза или липосукция. Но имаше доволни в една фб група. Просто загубих следата на точно тази тема.

И все пак питам за процедура, а не къде да правя такава. Сама си решавам къде да отида и не ме вълнуват промоции.

Ей, извинявай, че ти казах къде да отидеш.Ако това беше към мен е нелепо просто.
В тази тема даваме възможно най-много информация кой, къде и какво прави, при кой лекар, за каква сума, това е същността на темата.
Хайфу , направено на различни места, може да има различен краен резултат.Затова казах къде, даже щях да си направя труда да питам и при кой лекар, но след този коментар няма да си мръдна пръста повече.

# 401
И аз се извинявам. Не знаех каква е същността на темата. За първи път се включвам. Не съм писала към никой, конкретно. Но в два последователни коментара се спомена въпросното и...

Ей, извинявай, че ти казах къде да отидеш.Ако това беше към мен е нелепо просто.
В тази тема даваме възможно най-много информация кой, къде и какво прави, при кой лекар, за каква сума, това е същността на темата.
Хайфу , направено на различни места, може да има различен краен резултат.Затова казах къде, даже щях да си направя труда да питам и при кой лекар, но след този коментар няма да си мръдна пръста повече.

# 402

Хайфу за отпускане под брадичката ли? Хм, не съм се замисляла. Мен моята започва все повече да ме дразни, малко е, вероятно само аз си го виждам, обаче преди бременността го бях изчистила, а сега е доста повече и отпреди бременността.
GNA, при мен най-добре повлия тогава Морфеус, правих 3 процедури, но тогава тренирам редовно с тежести и според мен ш това доста влияеше. Обаче много боли и към момента няма да го изтърпя без упойка, а не ми се правят упойки. Lemon bottle също казват, че е добро, но аз се отказах, защото не е одобрено от FDA.

Може би ще пробвам хайфу, то май е и на добра цена и ще дам отзив. При мен даже е по-скоро загуба на еластичност на самата кожа, отколкото мазнини, дали хайфу ще има ефект. Чудя се дали да не си взема домашно от Тему, имам 1-2 машинки от там и съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт