Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 22 198
  • 398
  •   12
Отговори
# 390
  • София
Само с градски ходя и аз, не шофирам и не искам да ангажирам никого, след работа с метрото до Парадайс и после пеша. Слагам после слънчевите очила и ми е все тая. Зимата един шал през носа ако е зле приложението и толкова.

# 391
Момичета, много ви благодаря, мислех че съм само аз да тръгна да обикалям цяла София за скъпи процедури и за това се замислих, че със сигурност има други добри доктори, които са ми на 15-30 мин, а не на един час, но сега ми е по-спокойно, че не съм сама 😂

# 392
Явно само аз не си "ценя" времето. За мен, където е един час, там е и половин. Дори за определен хранителен продукт, който съм си набелязала, ходя до другия край на София. С кола, де, ама и така не е особено бързо. Simple Smile

# 393
Здравейте дами!
Може ли някоя от вас да сподели името на процедурата, която ефективно помага при двойна брадичка, изключвайки липосукция?
За нея знам, но срещах мнения, някъде, където се е повлиял този недостатък от друго, а не инванзивно.

# 394
Моята съседка онзи ден се похвали, че е правила Хайфу в Дерма акт и много добре ѝ е повлияло, но нямаше силно отпускане на двойната брадичка.

# 395
Точно и аз влизах да питам за двойната брадичка. Този месец имам рд и Дерма акт ми дават 30% на всички процедури. Дори ботокс ще ми излезе по-евтино, отколкото с тяхната промоция 😄
Аз загледах
Топене на мазнини със SculpSure®
И
Криолиполиза - терапия за отслабване

# 396
Има ли полза от Лимфния дренаж? Някой с обратна връзка?

# 397
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.

Вместо запис - моля, споделете: на кой лекар се доверявате и за какви интервенции?

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,  57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68
🌸 Здравейте, момичета! 🌸

Казвам се Илиана Иванова и съм специалист по естетични процедури за лице и тяло. Работя в Beauty Choice, София, и предлагам индивидуален подход при работа със стрии и белези.

Знам, че за много жени стриите и белезите са чувствителна тема. Те могат да се появят след бременност, рязко отслабване или напълняване, хормонални промени, спорт, операции или травми. Често не причиняват здравословен проблем, но могат да влияят на самочувствието и на начина, по който се чувстваме в собственото си тяло.

✨ Третиране на стрии

Процедурите са насочени към подобряване на релефа, текстурата и цялостния вид на кожата. Чрез контролирана стимулация се подпомагат естествените процеси на обновяване и образуването на колаген.

Работя със стрии в различни зони:

• корем
• бедра
• седалище
• гърди
• ръце
• колене

Стриите не могат да бъдат обещани като „изтрити“ напълно, защото резултатът зависи от тяхната давност, дълбочина, цвят, състоянието на кожата и индивидуалната реакция. Целта е те да станат по-гладки, по-малко видими и по-добре сливащи се с околната кожа.

Обикновено за по-добър резултат се препоръчва курс от процедури, като броят и интервалът се определят индивидуално.

✨ Естетичен камуфлаж на белези

Естетичният камуфлаж е специализирана процедура, при която се подбира пигмент, максимално близък до естествения цвят на кожата. Целта е белегът да се омекоти визуално и да стане по-незабележим.

Подходящ може да бъде при:

• белези след секцио
• белези след абдоминопластика
• хирургични белези
• стари травматични белези
• белези с по-светъл цвят от околната кожа

Преди процедурата се прави индивидуална преценка на белега. Важно е той да е напълно заздравял и стабилен, без активна инфекция, възпаление или незавършен процес на възстановяване.

Всеки белег е различен и резултатът зависи от неговата възраст, цвят, релеф, тип кожа и начина, по който организмът реагира. Понякога са необходими повече от една процедура.

🌷 За мен е важно всяка процедура да бъде съобразена с конкретния човек и състоянието на кожата. При желание може да ми изпратите снимка на зоната на лично съобщение за предварителна ориентация. Окончателната преценка се прави след преглед на място.

📍 Beauty Choice
ул. „Теменуга“ 1А, София

📞 0894 304 409

Ще се радвам да отговоря на въпросите ви и да обсъдим кой вариант е най-подходящ за вас. 🌸

# 398
Това съм го пробвала с Анна от Flawless и нямаше никакъв успех при мен. За белези говоря.

Общи условия

Активация на акаунт