Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 22 254
  • 398
  •   3
Отговори
# 375
Дами, търся препоръки за поставяне на филър в устни в София. Преди да забременя през 2023 слагах в Дермаакт при др Чилингирова и бях много доволна, но честно казано студиото в Драгалевци ми е ааадски далеч (не шофирам). Има ли добър доктор в клиниката на др Денкова Оборище, който бихте препоръчали? Търся естествен вид и съобразяване с нуждите на лицето

# 376
Устните са нещо, с което не бих експериментирала. Ще ги правиш веднъж годишно или по-рядко, все ще се намери кой да те закара. Ако си доволна от Чилингирова, си отиди там. И такси да вземеш, пак ще си заслужава, според мен.

# 377
Устните са нещо, с което не бих експериментирала. Ще ги правиш веднъж годишно или по-рядко, все ще се намери кой да те закара. Ако си доволна от Чилингирова, си отиди там. И такси да вземеш, пак ще си заслужава, според мен.

Благодаря, всъщност май си права 😅

# 378
Има и удобен градски транспорт, който ползвах от спирката на Парадайз.

# 379
И аз съм ходила с градския дотам.

# 380
Да, и аз не шофирам и съм ходила с градския. От мол "Парадайс" за няколко спирки.

# 381
Е, момичета много ме успокоихте!
Мислех, че съм единствената, която не шофира и ходи на скъпи процедури с градски транспорт Laughing

# 382
О, няма такова нещо, аз из София не ходя с кола.Гледам да съм с градския.Помня след един ботокс как ходих  пеша до Парадайс, опитвайки се да не се пребия, за да не гледам надолу 😄

# 383
А аз след едно мезо, цялата в подутинки - и лицето и очите, от срам да се кача така в градския се прибрах пеша.
Налупих качулка, сложих слънчевите очила и си плюх на петите Simple Smile

# 384
Очила и шапка с козирка слагам и нищо не се забелязва.

# 385
Е, момичета много ме успокоихте!
Мислех, че съм единствената, която не шофира и ходи на скъпи процедури с градски транспорт Laughing
Момичета, аз пътувам до там от Пловдив и отивам с градския до там от Парадайс. Супер удобно ми е така.
Само първия път се бях притеснила как ще ходя с поставен ботокс, но никой освен мен не разбра Laughing
След това си отидох до мола да ми мине малко боцкането и си се прибрах до Пловдив с автобуса!
Така че не бих сменила лекар заради локацията.

# 386
Здравейте!
Някой дали си е правил Fotona Liplase? Доволни ли сте и има ли ефект?
Засега съм не съм се решила да поставям филър и търся други варианти за освежаване и лек контур.

# 387
За какво е този лазер? Аз пак повдигам въпроса за Moxi. Много му се чудя сега до го пробвам с промото на дерма акт.

# 388
А защо не коментирате с лекар. Ако нещо е подходящо и е имало смисъл при мен, може да не подходящо за друг. Аз не бих си самоназначавала процедури. То дори нещо да е било ок за мен в даден момент, в друг може да се окаже неподходящо. Напр. по протокол трябваше да правим Морфеус, но свалих 6 кг. Докторката, като ме видя каза "не, и без това си със слабо лице, а сега абсурд". Сложихме Хармоника.  Аз не бих пазаравала процедури, защото са на промоция без дерматолога ми да е преценил, че са подходящи.

# 389
Обикновено и аз съм с градския до Чилингирова. При това напоследък доста често ходя и понякога съм насинена.
Ако ти е много дискомфортно можеш да сложиш маска, не е нещо невиждано в градски транспорт от Ковида насам.

Общи условия

Активация на акаунт