АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 079
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
  • по света
Валка,стискам палци да се оправи детето час по-скоро!Много е тежко да ги гледаш болни и да незнаеш как да помогнеш! Praynig
Ще следя новините от теб,дано мине по-бързо!

# 61
  • варненка от София
Привет и от нас, много поводи днес за почерпка и се опасявам да не пропусна някой в поздравите, половинката на Ния, майчето на Нана, приятелката на Кайли и наистина дано не съм пропуснала някой празнуващ, да не забравя и месечинковците  Hug Едно голямо ЧЕСТИТО и от нас!

Ние иначе сме добре, днес бяхме за поредната кръвна проба покрай захранването с отрова, в понеделник ще са готови резултатите. Междувременно се захранихме и със собственото си ако от гърнето. И сега като се замисля, напред сме в графа захранване и защо толкова му се притеснявах на пустия глутен  Mr. Green newsm78
Вече и шушелия мята дупе изправена, даже се прави на много смела и се пуска, но притегателната сила надделява и главата й е надута от цицини. Но хубавото е, че е  smile3558 и утре отново сме на басейн с шушата.

Днес бях и на ендокринолог във връзка с моите хормонални проблеми и занижената функция на щитовидната жлеза. Оказа се, че за сега нещата са контролируеми без хапове и няма да се налага да спирам кърменето.

Сега искам да поздравя Ината, че е преодоляла падането, да пратя много гушканки на Али и да се оправя бързо.

Отплеснах се и за това спирам.

Само да попитам момичешките майчета - какво им е мнението за пробиване на ушите на госпожиците? Аз сякаш скоро ще го направя.

AM добре дошла в нашите редици  Hug welcome

# 62
Благодаря ви ,момичета, за сърдечния прием  Hug
Калина се роди на 08 август в "Тина Киркова". Тръгна  нормално раждане,преживях си пълно разкритие, но финиширахме със секцио, защото не искаше да се ражда съвсем Simple Smile Та, малката се роди 49см и 3150гр., с дълга черна коса отгоре - беше много интересна Simple Smile
Сега вече е 71,5 см и тежи 8.3кг- голяма мома...
Все още я кърмя, захранването ни върви бавно, защото се оказа и алергична помалко. Днес за първи път опита тиквичка и засега не се е обринала, което  е добре. Опитва се  да прави стъпки, а не може още да се държи на краката си:(
Все още няма зъбки- при някои от вас има ли такъв случай?

# 63
  • гр.Добрич
Добре дошла на АМ. Не се притеснявай, повечето бебчовци са мързеливички, включително и ние. Не пълзим, не се вдигаме в леглото и т.н.

Много честитки има за днес, така че ЧЕСТИТО на всички празнуващи днес.

Валка, как е Али? Няма по-гадно от това да ти е болно детето. Sad

Моят син от 2 дена си събува чорапите по разходките и си кача краката горе на количката боси. Скоро няма да купувам обувки, защото ще трябва да ги зашия за количката. Laughing

Марулка, кажи повече подробности за плуването - къде е басейна, колко е таксата и някой занимава ли се с Шушелия?

# 64
  • варненка от София
Все още няма зъбки- при някои от вас има ли такъв случай?

Не се притеснявай, ние още сме от беззъбите и като гледам скоро няма да се появи нещо.

Марулка, кажи повече подробности за плуването - къде е басейна, колко е таксата и някой занимава ли се с Шушелия?

Водим я в гранда на Дружба. Басейнът е с минерална вода. Тя плува с баща си, инструктор няма. Плаща се само за възрастен и през уикенда е 6 лв.

# 65
  • София
   АМ добре дошла тук и от мен. Аз си мислех да те питам защо не пишеш и при нас августинките.  Simple Smile

# 66
Добър вечер и от нас!!
Честито на всички рожденници и празнуващи!!  bouquet
АМ-добре дошла! И ние сме без зъби!
Марулка-аз лично не бих пробила ушите на бебка сега.Ще я оставя тя да реши кога.Когато пожелае -тогава.Пък и идват горещи дни,децата се потят да не стане някоя инфекция.Но това си е мое мнение.

До преди малко бяхме на бебешки имен ден,
Кои именици са празнували днес newsm78
Ние утре сме на бебешки рожден ден . Купихме 2 надуваеми басейна за игра.Един за Марти и един за утрешният рожденник.Мартина не остана много очарована от гуменият си затвор,но се надявам да свикне.Поне мога да я оставям там ,когато ми е спешно належащо и ще съм спокойна,че не може да падне и да се удари.А в хола вече трудно се разминаваме от джаджавки.
Хайде лека , спокойна  и безаварийна.

# 67
  • софия
Добър вечер,мацки  Hug!
Честито на празнуващите днес   bouquet!
Валка,много се радвам,че Али няма температура вече  Hug!
Честито пето зъбче на Димана!
АМ, welcome на двете ви с Калина!
Аз вчера си продадох количката след обяд и после ходих до прасешкия да взема някаква друга...
Велмар,извинявай за това,че не успях да сколасам да дойда в Св.Троица,но направо ми беше гръмнала главата  #Crazy!
Душе, Hug на теб и Начето!
Лека нощ от нас !

# 68
  • софия
Миленка,днес празнуват всички Кирил-овци и Методий-овци.
За дупченето на ушенцата и аз съм се замислила,но ще видя дали,ще се реша  Rolling Eyes....

# 69
  • софия
'Айде да ударим по едно преди лягане.Баща ми днес има имен ден и ще черпя   Mr. Green!

# 70
Ей, събрахме се  GrinningЦял ден скиторим явно вси4ки  по улиците и време за форума не остава.АМа- така ще е от сега нататък.ДОбре дошла АМ Hug
За дуп4енеот на уши4ките 4етох скоро 4е имало един ден( не си спомням оба4е кой то4но Rolling Eyes) , на който се вярвало 4е не боли и т.н....абе- скоро беше.НО - и аз мисля 4е е рано още.МОже би догодина пак ще се замисля newsm78
Дани, нищо ,мацка.Другия път ще се видим Wink.Ние оба4е с Елвинг се организирахме и се видяхме.Е- видях аз какво е то кротко бебе, а не като моята шура4ка. Все едно на пружини е навита Crazy Днес отново ми "стопи лагерите".Не иска да спи сутринта( а това й е основния и най-продължителен сън за деня- цели 40 мин понякога откарва).Та- на мен ми писна и излязохме още преди обед. И добре 4е така направих, 4е страшна жега беше днес навън ooooh!.Изведох я за  пръв пт по рокля и боси кълки...Ве4е май ще  реорганизираме режима с разходките и мисля да я извеждам преди обед и после в късния  следобед.ДНес се запознахме и с Адрианска най-сетне Grinning Имат много готина градинка с площадка и кафенце.Абе- скрили са се добре WinkЕдва ги открих.
Ами - май това е от нас. желая лека ве4ер и спокойна ноще на вси4ки майки и бебоци. Аз ще поработя още малко и си отивам вкъщи , 4е умиииииирам за сън Tired
ДО писане!
Ей, Дани, аз уж се готвя за релакс, а ти така ме "отпускаш" с това пиене..........Честит имен ден на татко ти.Да ти е жив и здрав. ( Аз сега се сетих 4е и свекър ми е Кирил, ама той празнува на 24-и)

# 71
dani777k честит имен ден на татко ти! Да е жив и здрав!  bouquet
Ще се почерпя и ще ида да зарадвам нашия татко. Blush

Добре дошла на АМ и на моята адашка!  bouquet

Все още незнам как ще се казва дъщеричката на моята приятелка. Родила е трудно и с усложнения. Получила е кръвоизлив и дори се е наложило да и преливат кръв. Надявам се бързо да се оправи и да си гушне момиченцето. Praynig Съжалявам че не мога да отида да я видя, защото тя е в София.

Лека вечер на всички!

# 72
Здравейте мацки! Валка мила дано бързо да се оправя Алекс, аз бях преди няколко дни със същия вирус и се чувствах половин човек,не мога да си представя на твоята  малка душица какво и е,но дано да мине бързо.Честито на всички празнуващи! Нана Марио изяжда 220гр. и това е нормално за 5 кратно хранене и неговата възраст,аз купувам месни пюрета на Хип за след 8мес. и те са 220гр.на него 200гр. не му стигат, като през деня яде и понякога банан и бисквитки на плазмон м/у храненията. 250гр.се дават за 1 годинка, но ако не му стига му давай тях, но задължително трябва да е тогава на 4кратно хранене. Още нещо щях да пиша,ама забравих newsm78 Лека и спокойна нощ на всички!

# 73
  • варненка от София
velmar денят е Благовещене на 25.03. -  за тази година го минахме, трябва да се чака следващата година, ако човек вярва разбира се.

# 74
Здравейте Party
    Влизам да почерпя виртуално,че моят мъж днес е именик

Честито на всички,които имат повод,че то много   bouquet   party006да не пропусна някого Embarassed

Добре дощла AM.  И ние си нямаме зъби Confused и доки каза,че не се виждат изгледи скоро.
  Имаме си сополи,а днес и му сълзят очичките Cry Дадоха ни капки за алергия,евентуално от цъфтежите са ни тези неприятности Close Иначе е все така лепнат за мен Crazy нищо не мога да свърша.
      Лека вечер от нас,и приятни сънища smile3524 и аз отивам,че ми е доста уморено.

Общи условия

Активация на акаунт