АВГУСТинчето хАрактЕр прОявявА и мАмА вЕче пОдлудявА!

• 12 020
  • 296
  •   1
Отговори
# 240
  • София
   Малките не ми дават да ги гушкам искат да ги оставя на мира да си пълзят и да се изпраявт.
   Моята педиатърка също каза да си продължа с капката Вигантол, но аз от 2-3 месеца вече не давам. При това слънце не може да ме убеди че имаме нужда и от синтетичен витамин Д.
  Дани и аз ти пожелавам повече такива безсънни нощи да нямаш, лекарствата да помогната и да оздравееш Praynig

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 21:35 от Aila

# 241
Дани, дано нещата се оправят при теб Hug Пожелавам ти тази нощ да е спокойна и да наваксаш поне малко сън.На Дари и спряха вигантола този месец.И ние не се прибираме по цял ден.ПЕдито опипа фонтанелите и каза 4е се затваря перфектно.МОже да давам по 1 капка в дните ,когато не излизаме( което ме подсети 4е днес забравих ooooh!).Та- и на Дари й се поти главата доста, но си мисля 4е това е от косата Flutter.всъщност по едно време се бях наплашила, та 4етох като луда вси4ко по темата.Е- избрах да повярвам  4е в нашия слу4ай това  потене се дължи наистина на коси4ката

# 242
  • София
Дани,дано скоро ти мине Heart Eyes
Ние с таткото ходихме до една пицария малко да глътнем въздух и като се пибрахме майка ми ми разказа как Ина си заспала седнала на спалнята и паднала на една стрна,което ни най-малко не й е попречило да продължи да спи hahaha JoyЕми как няма да заспи седнала като по цял ден прави това
:ПЕРПЕТУМ МОБИЛЕ Twisted Evil Mr. Green
Лека нощ на всички от нас Hug

# 243
  • София
Добро утро на останалите ранобудници. Ние сме на крак още от 6 часа.
Като гледам гадното време май няма да мога да го изведа на разходка, което значително ще утежни ситуацията. Той вкъщи е като бясна хала. hahaha

Преди време някой попита за Лорекса. Преди малко с огромно съжаление видях този нейн пост
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=95858.480
може би това обяснява защо я няма толкова дълго при нас. Sad

Лек и успешен ден на всички ви!  bouquet

# 244
dani777k, дано отминат тези кризи и да се повлияят от лекарствата. Praynig
Елфче, предполагат липса на фолиева, а не нуклеинова к-н.(откъде я измислих не ми е ясно Embarassed)

Леле мами, ама как сте наконтили малките мадами...vst_80, марулка, Karim, много са готини обувчиците....ето затова искам и едно момиченце (въпреки че по-вероятно ще износва дрехите на Гого Mr. Green)

val_stef , обикновено маратонките му се търкалят някъде в стаята му или в скрина с дрехите.

miss_74, много странно как кашля, а пък няма нищо #Cussing out...дано да се оправи и да не се стигне до АБ Peace

blanc, незнам дали знаеш, на Бр. Миладинови (последната пряка наляво по Пиротска преди синята зона) има магазин на КиК, а до него продават и преоценени техни обувки, които всъщност са стари модели, което аз лично не смятам, че е особено фатално. Mr. Green

А Вигантол-а и аз го спрях от 2 месеца самоинициативно - според мен при това време не е необходимо да го тъпча със синтетика. Crossing Arms

Аз мисля днес да използвам отвратителното време за...неее, неее за чистене Mr. Green, а за разходка за къси панталонки за Гого и оттам - на гости при мама. Mr. Green

# 245
Привет от още една ранобудница  Mr. Green

За Лорекса аз знаех, че преживява това, но не съм видяла когато сте питали за нея, за да ви кажа, че и е много трудно в момента с това което им се стовари на главата...Дано Бог даде сили и помогне на татко и, а тя да продължава да е все така борбена и силна!  Praynig
Ако четеш това злато, знаеш че много те гушкам и силно вярвам, че.........ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН!!!

Здраве и късмет на всички!  Heart Eyes

# 246
Добро утро и от мен!
Хора нещо ми става - преди не можех да стана до 13ч, а тези дни направо съм си раннобудна -  Shocked в 6.00ч. Добре, че Лори си спинка на обед, че си дремвам и аз с нея Laughing
vst 80, честити красоти! Да дам и моя адрес на сестра ти Laughing
bebon няма проблем ще те уредим стига да имаш желание  Laughing Peace
blanc и аз често обичам да я обличам в сини и "по-момчешки" дрешчици - и всички наистина я мислят за момче  Joy, в началото много се дрязнех, но сега вече не обръщам внимание и даже не ги и поправям - подвизаваме се под прикритие  Crazy Ако решиш да сложиш поличка или рокличка на твоето мишле свирни ще измислим нещо Heart Eyes
А къде се намира този магазин на Дондуков?
val_stef аз съм отделила едно от чекмедженцата на детския й скрин в което й държа обувчиците, ама май скоро няма вече да ни върши работа и ще мисля друг вариант.
dani777k дано да си поспинкала тази нощ и да си по добре  Hug
И нашата главичка се поти много, чак мокри матрака - явно е че не от коса като на Дари, защото ние си нямаме такава Sad и явно ще трябва да попитам и аз педитата др.път Thinking
bubcheto15 Ина е много готина на клипчето - кога ли и мойто Лори ще ги върши тез работи  newsm78
Дано наистина Бог даде сили на Лорекса и татко й да се справят с това изпитание.
Е,това е за сега от мен - аз днес съм на погача и Лори ще е с татко й, който беше много нещастен, че времето е гадно и няма да излизат навън. Незнам защо, но той  хич не обича да стои с нея вкъщи, все гледа да са на розходки, та нищо чудно да отскочат до някой мол  Grinning - дано поне се сетят и да ми купят нещичко Mr. Green
Спирам /за сега/, че наистина прекалих  Embarassed  Embarassed Embarassed

# 247
  • софия
Добро утро  Hug!
Тази нощ се наспах  Grinning!
Много ми стана мъчно,за Лорекса  Sad.Дано Господ даде здраве и сила на семейството  Praynig!
Ние вчера си получихме жирафа  Laughing!Три седмици след като изпратихме ,мечетата  Peace!

# 248
  • София
Здравейте,момичета.Аз също знаех какво се случва с Лорекса,писа ми на лични,но не съм споменавала,защото предпочетох ако иска тя да влезе и да напише.
Лорекса,писах ти неведнъж,че много силно вярвам и се надявам баща ти да оздравее,а на теб се възхищавам за вярата и борбеността,както и за силата да се грижиш за двете ти дъщери и баща ти едновременоо Hug
Дани,радвам се,че пре теб нещата се подобряват. Heart Eyes
Отивам да вдигам Ина от гърнето,че е приключила с необходимите дейности Mr. Green

# 249
Добро утро и от мен! За съжаление не е особено добро, с тези новини около Лорекса SadАз питах за нея и им стана много мъчно като про4етох това ,което преживяват. Моля се да има сили и да се преборят с това изпитание Praynig
Тази сутрин ДАри отново стана в 7ч #Cussing out Е- писна ми ве4е. Не знам како да правя с това дете- от 1-2 седмици  ми прави тези номера и хи4 не ми харесва.Ве4ер заспива към 20ч и се налага да я будим за да я къпем и храним.Така си е изместила следобедния сън и май това тотално обърква режима ooooh! Преди малко заспа, а аз се втурвам тихи4ко да посвърша това-онова из къщи, 4е днес съм на работа , а вкъщи е паднала бомба Crazy.МОят мъж откъдето и да ми не си ли4и #Cussing out- ту 4орап  оставен в движение, ту 4ехлите в разкра4, за 4аши и 4инии- няма да говоря, 4е това ми е "физ-зарядката" за събуждане #2gunfireАма не се и заси4аме да го навикам едно хубаво, а по телефона не е така ефктно.След 4ас ще дойде бава4ката, и аз потеглям на работа.
Днес времето отново ще е гадно и май ще си седим вкъщи Rolling EyesКАзвам ви 4ао засега. Ще пиша по-късно от работа!

# 250
Дано Лорекса и семейството й имат силата и вярат да преодолеят случващото се! Praynig (но незнам дали е редно да коментираме нещо, което Лорекса очевидно не е имала желание да сподели. Thinking)

# 251
Добро утро момичета!    bouquet
Несъм се наспала въобще и вероятно след мако ще се опъна пред някой филм докато дребния  sleepuu То не беше въртене снощи, то не беше лочене на вода. Горещо ли му е,зъби ли го морят това дете, незнам вече....  smile3507
Та да ви покажа и сандалките на Рънърс. В началото се чудих дали да ги взимам защото са гумени и не от естествен материал, но те са облицовани с плат от вътре и...се оказаха удобни на Дани.

Сега се чудя дали да му купя бански или да ходим по атрибут на плаж. То ще е чудо с това пълзене. Едва ли ще стои в басейна.
Днес му загледах пак главата и установих четези люспици, хрусти, или както там им казват, въобще не са се махнали. Нито със сапун, нито със сресване на косата се махат...  33uu
Хубав ден на всички въпреки че тук е  облачно, малко Wear Umbrella и влажно за  обиколки с
1stroller

# 252
Дано Лорекса и семейството й имат силата и вярат да преодолеят случващото се! Praynig (но незнам дали е редно да коментираме нещо, което Лорекса очевидно не е имала желание да сподели. Thinking)
Ние снощи имахме турнир по белот и беше много готино-та до 4.00ч.След това играхме на една игра от училище,където единия пише име на момче,прегъва листа и дава на другия да напише име на момиче-прегъва листчето и предава на третия да напише къде се срещнали,какво правили и т.н.Не знам дали се сещате,ама умряхме от смях снощи.Сега ми се спи и краката ме болят все едно съм била на дискотека,ама ми е приятно уморено от това разнообразие.
Велмар-не се оплаквай от Дари,то ние повечето ставаме към 6-7 с дребосъците и то вече месеци наред Mr. Green .А пък Марти е изкъпана и заспала към 20-20.30ч
Много са ви хубави обувчиците на всички. Peace Laughing

# 253
  • София
Велмар-не се оплаквай от Дари,то ние повечето ставаме към 6-7 с дребосъците и то вече месеци наред Mr. Green .А пък Марти е изкъпана и заспала към 20-20.30ч

Миленче взе ми думите от устата...опс от клавиатурата. Точно това пишех на Велмар, че Калоян си става принципно в 6-6.30 всяка божа сутрин, а вечер в 20.30 ч. вече е изкъпан и заспал.  Wink

Колкото до Лорекса - аз лично нищо не искам да коментирам. Просто четейки темите в Дом и семейство мернах поста й. Така че, ако има обидени и засегнати  bouquet

# 254
  • гр.София
  Привет,дъждовници!
  И на мен ми липсват лъчезарните постинги на Лорекса.
  AndyB,знам го магазина на КиК Hug
  Vst_80, за лятото задължително ще я спретна в роклички-досега избягвах да й слагам чорапогащи,защото не са чист памук,а тя имаше обривче по прасците,не искам да й слагам найлон на краката. А леля ми е технолог в едно чорапено предприятие и й е наплела чорапогащи с надписи София...София...София Grinning  Ама само си ги гледаме.
 Магазинът за немски пантофи е между Раковска и Бенковска, срещу Операта по диагонал. Особено като ви тръгнат хлапетата на градина,го имайте предвид за пантофи.
 Трудно е Лори да бъде объркана с момче,като й гледам личицето ( това не беше четка Simple Smile)

Велмар,същият мъж си отглеждам вкъщи -за таткото иде реч.Вярвам обаче,че компенсират с други достойнства!
Както пише Дани,толкова съм каталясала,че нямам сили да обръщам внимание на всичко и са ми притъпени емоциите,вече дори не мърморя.

Общи условия

Активация на акаунт