Хайде на Бремелинска тема!

• 30 169
  • 510
  •   1
Отговори
# 195
Стискаме силно палци за Берни и чакаме да се приберат двама с бебчо скоро у дома  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 196
  • морето и сините вълни :)
айййде Берни  newsm18 newsm18 newsm18...чакаме ви двама вкъщи....
охх много съм развълнувана за Берни...все едно аз ще раждам newsm44 newsm68
Стискаме палци thumbsup thumbsup thumbsup

# 197
Абе Берни да не е тръгнала да ражда? Аз пак не съм в час! Споделете инфо, молим!
Берни, имаш моите стиснати палци, слънчеце! Леко раждане желая!

# 198
  • Пловдив
Светле Берни влиза в болницата днес,а утре е секциото.
Стискме палци скоро за  хубавите новини Peace

# 199
Ей ,тумбита  Laughing що не пишете тука?

Да ви се оплача какви зверски обриви ми излязоха по лактите. Два дни се чеша като крастава и чак днес си взех един ментолов спирт за мазане и ме успокои. Утре ще ходя на лекар ,че не знам кво е туй чудо. Четох за уртикария на бременността, ама тя трае до раждането и не ме устройва ,защото ще си издера рацете до декември  Laughing .Смея се аз ама не ми е много смешно.
Берни кога ли ще се прибере да ни зарадва с някоя снимка на Марти - сладура.

# 200
оххх ,аз пък искам да ви се оплача ooooh!
Днес не мие "полов "ден,хормоните ми са се разбушували и от как съм станала  съм една кисела,отвратителна,плача постоянно....и аз незнам за какво Rolling Eyes Confused
Моя мъж замина слетобед на плаж и аз като ревнах,за бебето дали ще мине всичко добре,да не стане  фала отново...дали ще имам здраво бебче...ама плача като за световно.Звъннах на моя  той се чуди какво да ме прави милия ooooh! Confused...как да ме успокои..толкова ми е смотано днеска момичета че  ми иде да се навра в миша дупка..И наплаках се аз и съм заспала    ,та като съм откъртила 3 часа  сън,та чак преди малко се събудих..и като чели по добре се чуствам Peace.ама малко по добре...Просто днеска тези хормони ми разказаха играта отвсякъде #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 201
Ани всичко ще е наред  Hug ще видиш.
При мен се оказа че е алергичен обрив от олиото на Джонсън. Веднъж се намазах по ръцете преди да изляза и след 2 дни ела и гледай пъпчици и чудо. Казаха ми и бебето като се роди да не го мажа с такова олио. Сега се мажа с Фенистил и се надявам до сватбата да изчезнат пъпчиците.

# 202
Аз чакам за новиниииииииииииииииииииииииииии!!!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ани - стегни се Simple Smile Аз и без да съм бременна ме гонкат хормоните, та на теб ти е простено  Mr. Green

Дари, много е възможно да е от олиото.

# 203
Дари- мм дааа от олиото е със сигурност .Аз си мажех корема и гърдите с олио  изринах се цялата,смених олиото и пак се изринах..циците ми станаха червени като домати...една седмица  ми се оправя тоя обрив...А за детето ми живот и здраве НИКВО ОЛИО..БОКЛУККК

Ааа Деси-тебе пук за кво са те затресли хормоните бе  мацка newsm78..то че жените сме малко муци -кукуто вечно ни тресат ама да те поиитам аз все пак Joy Joy

# 204
Ми знам ли от какво ме тресе Simple Smile
днес ставам мама на 10 години между другото Simple Smile Имам Юбилей Simple Smile Може от годинките да е  Joy hahaha

А за олиото - за бебоците НААААААААААЙ доброто нещо е преварен зехтин. Той съдържа и вит.К, под форма която се усвоява от кожата. От него не се изриват и попива идеално. Може да пробваш и на тумбата ако искаш Simple Smile

А за подсичане при мен само 1 мазило работеше и то 100% - чист ланолин от аптеката. Това е онова нещо с което правят лекарствата. Купува се от аптеките които правят лекарства. Може да се маже и на циците  Mr. Green при кърмене, помага идеално при ригади и няма нужда да се мие /демек, ядливо е Simple Smile/ Ама то седи по-мазно и не попива /затова е идеално и за дупето де/ Ама трябва да намерите някоя връзка да ви намерят.
А прехвалените кремове за дупе и цици всъщност съдържат точно този ланолин + ароматизатори и консерванти.... И струват майка си и баща си  ooooh!

# 205
  • Виена
А ако пък не съдържат ароматизатори и консерванти, струват още и цялата рода  #Cussing out
Аз се сдобих с едино такова олио (не си поръчах скъпата козметика от България, която е проверена марка поне за моята кожа) и сега мажа с едно мазило за милионери и си въобразявам, че съм ВИП...  Tired То направо ми се реве като го мажа, ма нейсе...  Joy
Деси, честит юбилей! Ти си нашта гордост! Още поне 10 пъти по 10 да празнуваш този ден!  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 206
оооо аз се мацотя със  зехтинез сега... не мис е даваха някви луди пари за кремове..дето няма смисъл от тях..

ДЕСИ-честит Юбилей мацкоооо  bouquet  bouquet  bouquet

Абе  рени-аз ли съм смотана или нензма ама защо му викаш на беборанчото ти Филип?? newsm78 newsm78..Така че с еказва ли newsm78Извинявай малко за тъпия ми въпрос Mr. Green

# 207
  • Виена
Абе  рени-аз ли съм смотана или нензма ама защо му викаш на беборанчото ти Филип?? newsm78 newsm78..Така че с еказва ли newsm78Извинявай малко за тъпия ми въпрос Mr. Green
Ани, ти изтрЕщЕ, мацка!  Joy Joy Joy Да, Филип ще се казва! Иначе що да му викам така?
Ех, как ме развесели, да знаеш...  rotfImbo

# 208
  • Пловдив
А вие ще ме уморите от смях Joy Joy JoyПо полека да не изпреваря Рени Mr. Green
Филип е страхотно име.Аз на малката шушулка си и викам Мия(от Мария)още преди да ми бяхха  казали че е ТЯ.

# 209
  • Виена
А вие ще ме уморите от смях Joy Joy JoyПо полека да не изпреваря Рени Mr. Green
Меги,  smile3513 Ти да внимаваш, да не ставаме на кълбета! Не си давам реда, пък!  smile3516 Ще чакате! Още не сте видели екстрите на последните седмици - то не е тежест, не е чудо... Изтощавам го горкото с това пъшкане и препешкане като реша да се обърна от едната на другата страна например... А какво беше да си лежиш по гръб с книжка в ръка, просто не се сещам...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт