Хайде на Бремелинска тема!

• 30 170
  • 510
  •   1
Отговори
# 210
Вие с големите тумби,лежте основно наляво. Аз лежах всякак-по гръб не ми беше проблем. И като ме изтъпанчиха вечерта да ми мерят тонове,пак си легнах по гръб. Изведнъж тоновете рязко паднаха и доктора,който играеше пасианс на компа до мен, скочи и ми вика, Бързо се врътни наляво. И всичко се оправи за момента. Тогава разбрах,че на гръб не трябва да се лежи...

Деси,честит ви юбилей!! Да е жив и здрав рожденика и всички покрай него:)))

# 211
Деси, честит юбилей и от мен.   bouquet

# 212
Деска честит юбилей   bouquet още много пъти да го празнуваш  Hug

# 213
  • морето и сините вълни :)
Вие с големите тумби,лежте основно наляво. Аз лежах всякак-по гръб не ми беше проблем. И като ме изтъпанчиха вечерта да ми мерят тонове,пак си легнах по гръб. Изведнъж тоновете рязко паднаха и доктора,който играеше пасианс на компа до мен, скочи и ми вика, Бързо се врътни наляво. И всичко се оправи за момента. Тогава разбрах,че на гръб не трябва да се лежи...

Деси,честит ви юбилей!! Да е жив и здрав рожденика и всички покрай него:)))

мм да особенно както мойта плацента е задна и се подава от лявео и отдясно..май май права трябва да стоя Joy Joy
Ами Рени-аз ти казах че съм изкукала ето това е чисто доказателство hahaha
аз на моя  бебок нензам как да му викам щото, нали сменихме полът по последни данни сме  МОМА...а и таткото дума не дава да се каже да мислим име... #Crazy #CrazyАма аз си имам  наум именца
Рени относно коремът ти..аа ашъ мъ прощаваш мацко  ама  аз като се обръщам нощем   на другата страна коремът ми  върви 5 минути след мене..и аз като тебе  пъшкам като за световно..Голяма мъка ми е..а имам още максимум месец и половина #Crazy #Crazy

Абе  твоя  Филип  нема ли да изкача вече,термина ли си чака newsm78 newsm78.Време  му е на бебуна май  аааа...

Моля моля без да се изпреварвате    за раждането..секи да си люпи яйцето  както си му е редът hahaha Joy

# 214
  • Виена
Пльоснах 2 снимки да видите какво е голяма тумба  Crazy А вече е още по...   261uu
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3455413
и
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3455414

# 215
Ууууу,Ренка...много си хубава!!!  HugПу,пу,да не те урочасам.
Лека на всички бремелинки  bouquet

# 216
Ренка,даже си много финна мацка,бих казала аз.Само коремче имаш,не си изцяло топчеста.

# 217
Ааа,Рениии,много ти е хубав корема:)) И верно само корем имаш:))  Направи си повечко снимки за спомен,че кат се появи на бял свят Филчо да си ги гледкаш и да му говориш къде е живял 9 месеца:))

# 218
Berniiiii-виждам  те мацка че  си във форума.Кажи как е  сега за  бързо.Знам че нямаш много време...

Рени-верно си финна мацорланка Mr. Green Mr. Green..и каква голяма къща има  твоя Филип Peace Peace

# 219
Ани,дебнеш ли ме  Mr. Green
Добре сме.За сега се слушкаме и папкаме много.
Днес цял ден се доя и бебо папа доволен.Ще кача снимки скоро,обещавам.
Ренка,хайде мила време му е на бебон да излиза,че в тая жега направо не ми се мисли как я караш.

# 220
  • Виена
Ех, какви сте ми ласкателки вие...  Heart Eyes Ама след някой и друг месец като стана една фиданка пък вие се окоремите с растящите бебоци, ще видите какво е да ви стават само дрешките специален модел   preggo Mr. Green
Берни, радвам ви се, че сте спокойни двамката с Марти. А защо се доиш, не иска да цока ли?

# 221
Ани,дебнеш ли ме  Mr. Green
Добре сме.За сега се слушкаме и папкаме много.
Днес цял ден се доя и бебо папа доволен.Ще кача снимки скоро,обещавам.
Ренка,хайде мила време му е на бебон да излиза,че в тая жега направо не ми се мисли как я караш.

дебна те дебна те Joy Joy..абе Ренка-верно твоя мъж си чака термина  послушно в къщата и не му се излиза на тез жеги..

# 222
Берни, радвам ви се, че сте спокойни двамката с Марти. А защо се доиш, не иска да цока ли?
Иска да цока,но си има и какво да издоя след това  Mr. Green

# 223
  • Виена
Иска да цока,но си има и какво да издоя след това  Mr. Green
Иха... Само така! Браво на момчето!  Heart Eyes И на млекокомбината!  Mr. Green

# 224
Берни, честито ти бомбонче  Hug Hug Hug

А млекокомбината ще е препълнен още 1-2 дена Simple Smile После ще почне да произвежда само колкото му трябва на населението  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Берни, а ти не прекалявай с цеденето - само колкото да те облекчиТи сигурно си знаеш де, но аз да си кажа Ако можеш да изтърпиш на напрежението в гърдите, по добре не цеди - по бързо ще се урегулира кърмата. Може да изпиеш 2 парацетамола ако боли.

Берни, искам да разказваш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт