Хайде на Бремелинска тема!

• 30 184
  • 510
  •   1
Отговори
# 270
Браво ,Ники , за добрите резултати!!!! Дано и занапред всичко да е наред с бебата! Hug Много обичам момиченцата   Laughing
Целувки на всички  Hug  bouquet

# 271
  • Виена
Хубавата новина е,че ФМ мина много добре:) Нашето бебоче всъщност е бебка stork-girlSimple Smile)  Но най-важното е,че за сега всичко с нея е супер.
... И Филип е особено доволен от новината!  Heart Eyes

# 272
  • Варна
Днес реших и аз да надникна в темата Simple Smile
Виждам, че сте писали за доц. Конова, моя лекар също ми препоръча да се консултирам с нея, след като цитомегаловируса ми излезе положителен. Незнаех, че може да направя допитване чрез е-майл, може ли да ми дадете адреса й, за да й пиша и аз. И подробно ли да й разказвам историите си или конкретно само да задавам въпроси?
Радвам се за хубавите новини от вас, KikiNiki радвам се, че ще си имате бебка Simple Smile
Хубав ден от мен, аз ще ходя на фризьор, да се погрижа малко за косата си.

# 273
Фивърче, аз писах без да изпадам в много подробности,но наблегнах на най-важното и описах изследванията,които съм правила в небременно състояние и резултатите от тях. Отговори ми за около 2-3 дни. Написала ми е подробно точка по точка какво да направя. Сега да видим кога и как ще ги направя тия изследвания. Ето ти имейла:  eikonova@abv.bg     Пиши й:) И после пиши какво ти е отговорила. Много искам да чуя от теб в най-скоро време хубави новини:) Hug Hug Hug

# 274
  • София, "Младост 3"

Доц. Конова ми е отговорила и ми е написала да направя един куп изследвания. И нейния съвет е да пия Аспирин протект по 1 табл. 100мг вечер. Според другия д-р няма нужда да пия нищо... Не знам, има ли някой идея каква би могла да е вредата от този аспирин... и аз не знам какво да правя...

за аспирина и бремеността - ще ти стане ясно за какво ще го взимаш
можеш и тук да четеш
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 530&Itemid=19
ето ти за лекарствата - има линк на английски за лекарствата
http://www.biberonbg.com/info/bremennost_i_lekarstva.htm
цитат
"Случайно вчера попаднах на един текст от учебник по Вътрешни Болести, става въпрос за ревматоиден артрит де, но мярнах и това и се сетих за твоите терзания. Цитирам дословно : "аспиринът и нестероидните противовъзпалителни средства - наблюдава се удължаване на бременността, намалено тегло на бебето и т.н. Ако е вземан аспирин, се препоръчва да се спре 2 седмици преди раждането" 
Тоест много правилно са те посъветвали да го спираш"
това е от една тема на Джи-джо която роди здраво и хубаво бебе
и бих те посъветвала да питаш в проблемното в темата за "имунологични проблеми" - ако да имаш проблем - ще си в тази група
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=vi … 509&Itemid=19

# 275
Ники,много се радвам за добрите резултати Hug, а и за момата най-вече.Да се пазиш много ей!Ще взема и аз да пиша на Конова,писах на Кременски - той ми отговори бързо и ми каза да си запиша час за консултация при него.Ама сега се пообърках малко... Кременски ли да е или Конова за консултации..????Незнам
Успех на всички ви и леко бременеене на бремелинките и време е вече за нови записали се като бременни.

# 276
  • София
Кременски е генетик,а Конова имунолог , така че и към двамата можеш да се обърнеш за различните неща.

# 277
  • София, "Младост 3"
Ники,много се радвам за добрите резултати Hug, а и за момата най-вече.Да се пазиш много ей!Ще взема и аз да пиша на Конова,писах на Кременски - той ми отговори бързо и ми каза да си запиша час за консултация при него.Ама сега се пообърках малко... Кременски ли да е или Конова за консултации..????Незнам
Успех на всички ви и леко бременеене на бремелинките и време е вече за нови записали се като бременни.
какво мислиш че имаш като проблем?
п.п. и двамата май съветват едно и също - най-новото което се приема(и за имунологичните и за генетичните има са мо ТЕОРИИ и няма 100% сигурност дали лекарствата които се изписват наистина помагат...
така че към когото и да се обърнеш - методологията на работа май е една и съща

# 278
Та да се отчата и аз след днешната консултация. Първо за бебо естествено, всичко си е ОК. Отговаря на седмиците, плацентата е горе. Споделих с доктора моите страхове и той отсече - доплер. Тъй че довечера съм на доплер. Стискайте палци.
А при мен нещата са странни - кръвното ми беше 120/65, акушерката каза нормално, пък на мен много голяма ми се вижда амплитудата. И другото странно е че съм добавила само 200гр към теглото си. То вярно, че ми е порастнал само корема, ама все пак...На това май му казват параноя.
Днес ми е усмихнато, някой друг път ще ви разправям за моите гемии, дето между другото почнаха за изплуват.  Hug

# 279
Бори  Hug всичко ще е наред. Кажи после за доплера ,че и на мен ми се иска да мина през него.

# 280
Бори  Hug всичко ще е наред. Кажи после за доплера ,че и на мен ми се иска да мина през него.
Наистина всичко е наред, няма спазми. Доволна съм,че направих тоя преглед, успокои ме. Отне време, докато хване пулсациите, защото сладура не спираше да се върти и да рита. Каза ми, че е хубаво на 2-3 седмици да ходя на доплер. Даде ми една разпечатка със снимки и графики, които да занеса на Георгиев и това е.
За пореден път се убеждавам, че спокойствието е нещо много важно и зависи от нас самите.

# 281
  • София, "Младост 3"
Наистина всичко е наред, няма спазми. Доволна съм,че направих тоя преглед, успокои ме. Отне време, докато хване пулсациите, защото сладура не спираше да се върти и да рита. Каза ми, че е хубаво на 2-3 седмици да ходя на доплер. Даде ми една разпечатка със снимки и графики, които да занеса на Георгиев и това е.
За пореден път се убеждавам, че спокойствието е нещо много важно и зависи от нас самите.
мила БОр, не всичко зависи от нас
след ужаса на втората ти бременост - няма начин да не се притесняваш
винаги обаче когато усетиш ч(е нещата стават застрашителни за теб и бебето - иди на преглед
това ще ти помогне за известно време
доплер май би трябвало веднъж на месец...но и на 3 седмици не пречи
виж в по-късен етап може и по-често
прегръдки и всичко ще е ок ще видиш

# 282
Наде, това имах предвид и аз. Не, че всичко зависи от нас, не. От нас зависи да правим всичко възможно, за да сме спокойни.

# 283
  • София, "Младост 3"
уф а това според мен най-малко зависи от нас
ние сме нормални хора и е много трудно заобиколени от житейските трудности и мислите си да контролираме
затова - ако почне да те хваща страх така, че това ти пречи на теб и застрашава бебчо - просто иди на доки - в по-късен етап един запис на тонове ще оправи нещата - но това седми месец най-рано
а в по-ранен - доплера е прекрасно нещо - ще ти даде застраховка че наистина всечко е ок
само за твое сведение да не забравя после - казаха ми, че може доплера да не е много добър, но се гледали и тоновете - дали пък там нещата са ок - двете са относитерно независими и за да се приеме че положението е сериозно се гледат и двете /аз имах лош доплер, но добри тонове и си чаках раждането/
успех мила и много чакам това бебече...както и всички други бебоци тук

# 284
Аз пък днес взех,че си дадох кръвчицата за БХС. Докторът като гледа бебка преди 2 седмици и каза,че не вижда смисъл от това изследване,понеже всичко му изглежда в норма. Ама аз пусто да направя всички изслдвания. Дано не вземе сега да ми излезе някакъв шокиращ резултат,дето да ме хвърли в музиката...

Дари,добре дошла отново вкъщи и сред нас:) Ти досега знаеше ли,че си имаш павенце в бъбречето,или сега изведнъж разбра? Кой знае всички по какво си носим и не знаем за това...

А пък според тикерчето на Зори /аз по него се ориентирам/,трябва скоро да започна да усещам истинските ритници...

Весее,знам,че днес си на преглед, да не вземеш да ни забравиш после с отчета,а?? Сега стискам палци,после е твой ред да ни кажеш дали ще връзваме заедно панделки или ще си имам потенциален зет /по отношение на теб,моето чувство е,че ще бъде второто/. Да видим дали и аз ще позная. Предлагам някой да заложи за девойка...понеже до сега всички май сме за  stork-boy

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт