Хайде на Бремелинска тема!

• 30 180
  • 510
  •   1
Отговори
# 255
  • София, "Младост 3"
вярвам че ще се зарадваш скоро пак
пък и нас ще зарадваш!

# 256
juliana "В името на това да имаме здрави деца се върнахме в България,така че няма де спираме само с Пресиана"
 Само така ,мила !!!Децата ни са най-голямото богатство Стискам палци скоро да се похвалиш с  EFP  Hug

Catnadeen миличка ,ти си едно голямо слънце  Hug Благодаря ти за милите думи и подкрепата във всичко  Hug   bouquet

Ники - цял ден стискам палци и чакам добри резултати от ФМ  Peace
за всички много  Hug newsm51

# 257
  • по света
juliana "В името на това да имаме здрави деца се върнахме в България,така че няма де спираме само с Пресиана"
 Само така ,мила !!!Децата ни са най-голямото богатство Стискам палци скоро да се похвалиш с  EFP  Hug

mcheuz ,наистина децата са най-голямото богатство,нищо не може да се сравни със щастието което дават те,а още повече когато се случва на мамите от нашия подфорум!

# 258
  • София
моята история съвпадна с тази на Тея и  имаше гласуване за да го има този подфорум.
В името на това да имаме здрави деца се върнахме в България,така че няма де спираме само с Пресиана Wink

пожелавам ти съвсем скоро да имаш положително тестче! Hug
 А защо казваш,че сте се върнали в България,за да имате здрави деца,това не можах да го разбера. EmbarassedПитам,защото имам възможност да отида в Белгия за 1,5г. и съответно там да родя,а се колебая още.

# 259
  • по света
моята история съвпадна с тази на Тея и  имаше гласуване за да го има този подфорум.
В името на това да имаме здрави деца се върнахме в България,така че няма де спираме само с Пресиана Wink

пожелавам ти съвсем скоро да имаш положително тестче! Hug
 А защо казваш,че сте се върнали в България,за да имате здрави деца,това не можах да го разбера. EmbarassedПитам,защото имам възможност да отида в Белгия за 1,5г. и съответно там да родя,а се колебая още.

Ние живеехме в Африка,но в една не много развита държава.Там ме гледаха най-добрите когато бях бременна с първото ни дете.Нищо не видяха,едва когато си дойдох тук и то на термин се видя проблема на детето.
Разбира се че Белгия няма нищо общо с мястото където сме били ние.

# 260
  • София
благодаря мила, желая ти съвсем скоро бременност и здраво детенце! Hug
 Лошото е , че некадърници има навсякъде - и тук и в чужбина.Едно момиче от друг форум загуби бебето си в най-добрата клиника в Канада (заченато след 10г. опити),по лекарска вина. Cry

# 261
Най-после се справихме с нета. Днес на обяд спря и чак сега го оправихме,оказа се,че някакво кабелче се било измъкнало...
 Днес е шантав ден. Случиха се толкова много неща накуп, и хубави и лоши...
 Хубавата новина е,че ФМ мина много добре:) Нашето бебоче всъщност е бебка stork-girlSimple Smile)  Но най-важното е,че за сега всичко с нея е супер. Плацентата е на задна стена и е високо. Има си всичко, което е видимо за сега. Нухалната транслуценция е ОК. Кръвотока по пъпната връв за сега е много добре. Ще я гледаме редовно и дай боже, всичко да бъде наред.
 Доц. Конова ми е отговорила и ми е написала да направя един куп изследвания. И нейния съвет е да пия Аспирин протект по 1 табл. 100мг вечер. Според другия д-р няма нужда да пия нищо... Не знам, има ли някой идея каква би могла да е вредата от този аспирин... и аз не знам какво да правя...
 Лошото,което се случи днес е, че тъкмо излязохме от д-ра и се обади свекървата да ни каже, че на мъжа ми дядото е починал.  Flowers Rose

Дари, радвам се на добрите новини от твоя софийски преглед. Само така:)
 Юлианче, радвам се,че се включваш именно в тази тема и скоро те чакаме да се похвалиш с EFP
 Това е от мен,гуша ви всичките!

# 262
  • София
Ники,съжалявам за дядото на съпругът ти. Sad
 Страшно много се радвам обаче на хубавите новини.Особено за момата,така ми се иска и аз да съм в розовият отбор.За Аспирина - знаеш,че и аз го пия.Вуйна ми е лекар (кардиолог) и според нея няма да навреди,както и според гинеколога ми.А за изследванията-ако решиш да ги правиш,може да ходим заедно.Аз поне антифосфолипидните искам да направя.Ще взема и аз да пиша на Конова.
 Имаш голямо гуш от мен и коремче , за теб и бебка! Hug

# 263
KikiNiki   Hug Hug Hug
Страшно много се радвам за вас! Ама имаше си ти едно предчувствие че ще е момиченце. Надявам се да имаш и предчувствие, че всичко с нея ще бъде наред! И така ще бъде! Мацките са издържливи и силни и съм сигурна, че ще гушкаш една сладка бебанка през март!
За аспирина нищо не мога да те посъветвам  Rolling Eyes не съм наясно... иначе и моята плацента беше по задната стена и високо и моята лекарка казваше, че така било идеално  Grinning
Дари, радвам се на добрите новини  Hug
angels_zg пожелавам ти едно хубаво момиченце, което да прилича на мама  Hug

# 264
Ники,браво на момата.Радвам се,че всичко е ок и така ще бъде и занапред.
Относно аспирина не знам какво да ти кажа.Аз лично бих се доверила,на Конова,но пък от друга страна бих се доверила и на Марков (нали при нега прави ФМ).
Целувки на теб и на коремчето. Hug

# 265
  • Пловдив
Ники честита розова новина Hugама ти си знаеше де....всичко ще е наред сигурна съм

# 266
Niki радвам се ,че при вас всичко е минало добре  Hug и в розово  Grinning

# 267
Хихи, Никчо, ти позна! Laughing Много се радвам, че всичко и с двете ви е наред.  Hug Hug Hug.

Сега да видим моето шесто чувство дали ще излезе вярно. Mr. Green

# 268
Радвам се за хубавите новини. Явно шестото ни чуство е на 6. И аз си имах предчуствия за момченце и така и се оказа (поне до момента).

Весе - ти кога ще докладваш новини?

# 269
Ники, Дари и Ейндълс, кефите ме!  Grinning Heart Eyes
А понякога някой трябва да си отиде, за да освободи място да се роди нов човек.  Hug
Ооооо, ВесеHug

Общи условия

Активация на акаунт