Хайде на Бремелинска тема!

• 30 178
  • 510
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Дари , не се притеснявай,в повечето случаи до 28-ма седмица си се вдига,ако пък не-малко повече лежани и раждането ще е секцио.Познавам 3 мами с такава плацента и при всички бременността мина нормално и се радват на здрави бебчета.

С моето бебче всичко е наред - има си всичко,много е пораснало и е голямо акробатче.Гледаха ме и с доплер и там също всичко е наред!Даже ми разрешават да ходя в Турция,но аз се отказах.
 Иначе съм малко като бабичките-пия по една шепа лекарства.Два пъти на ден пия Дуфастон,Магнерич и Допегит,а вечер пия и Аспирин и Фолева киселина.Кръвното го меря по 3 пъти на ден.

Ники и аз май ще драсна някой ред на Конова,хем че не е лошо все пак да си направя поне антифосфолипидните.

# 241
  • Виена
Хм...  newsm78 На мен Конова не ми отговори, когато й писах през пролетта. Но Кременски винаги ми отговаря в  рамките на един ден. Имам солидна кореспонденция с него. Дано да е било случайност при мене, защото съм чувала, че доцентката е много добра и мнението й наистина е ценно.
Зори, имаме ли яснота по въпроса "момче или момиче" Wink Радвам се, че всичко е наред с бебока. За Турция винаги има време, щом си решила да го отложиш.
Ники, с нетърпение чакам доклада ти от ФМ. Ех, как ми се иска да те нагушкам шкембеста...  Heart Eyes
Дари, само спокойно, слушай докторите и прави каквото ти казват!
Чакам новите промени на статуса в списъка. Този месец още нямаме похвалили се...  Hug

# 242
Мацки, редовно ви чета и ви стискам палци!
Ники, ти пиши на Иво Кременски - той ще ти отговори дали е компетентен или не! страхотен е!

Дари, няма страшно - ако не се вдигне плацентата - ще лежиш. Има си начини - ти само не се притеснявай излишно!

Целувам ви и ви стискам палци!

# 243
  • София
пола още не го знам,то милото така скачаше и пляскаше с ръчички,че едвам му измериха гънката и го огледаха,пък камоли между краката да се види. Laughing

# 244
Зори  Hug браво , все така да сте до края.
Благодаря на всички ви и много ви  Hug Hug надявам се да минем метър с тая плацента. Уж не си давам зор за нищо, не нося тежко , не правя много излишни движения  Laughing секса е мираж от началото на бременността и ще е така до края. Предимно си лежа из къщи и веднъж дневно излизам да се поразходя ,но не на много дълги разстояния.
Ники стискам ги и не само за четвъртък  Hug

# 245
Дари,стискам ти палци за лек път и хубави новини от прегледа Praynig Praynig Praynig

А пък доцентката още не ми е отговорила... може да има много работа или...
  ...още не съм загубила надежда. Ако до седмица нямам отговор от нея,ще копна писмото и ще го пратя и на професора...поне да изкаже мнение дали е в неговата компетенция.

Зори, браво на човечето:) Все така да расте жизнено:) А ти недей да замязваш на бабичка с тез хапове. Като казах хапове, ще пиеш ли И витамини? Някоя от бременните пие ли витамини и какви? То сега сезона все още е витаминозен,ама идва ЗИМАААА.../бррр/

# 246
  • София
за сега не са ми казали да пия.Аз и миналият път не пих,а пак бременеех зимата.

# 247
Аз пиех от сокчетата на Хип и ми действаха добре,а са и много вкусни.
 Hug

# 248
Здравейте и от мен.
Значи опитах - сокчетата на ХИП - като ми свършиха подаръците (6 бутилки) си купих Центрум Матерна. Ама нещо ми се гадеше и си взех чайчето на ХИП - ама си го правя с малко хладка вода (за да се разтвори) и после студена (за да ми е приятно да го пия).
Както и да е - миналия месец пропуснах пиенето на витамини, но откакто стана месец с "Р" в него си ги започнах отново. В момента допивам Центрум Матерната. Но пък и ям много плодове - просто се надявам нещо да не ми дойде в повече.

Другата седмица съм на лекар - ама още не знам кога. Или по-другата. Другата със сигурност ще давам кръв за проверка за наличие на антитела (пусто нали съм отрицателна). Ама се надявам всичко да е ОК - то едва ли щеше да расте с такива бесни скорости ако кръвообращението не му беше наред. Та така от мен.

Купих си бремелински дънки - според половинката ме правели много секси (колко ли секси може да изглежда една топка?). Ама хайде стига съм разтягала локуми.

Весел дъждовен ден на всички. Между другото - това ми е последната "ергенска" седмица и ако искате срещичка - да си спретнем една. После не знам кога ще се доредя.

# 249
Зори, Ники, Аничка радвам се, че за сега всичко е наред  Peace Сигурна съм, че ще е така и за напред.  Hug

Аз също не съм пила витамини, но пък това беше лятото. Ако ви понасят /щото на някои не им/ едвали ще има нещо лошо в това. Гушкам ви силно, силно  Hug Hugи нямам търпение да ми свършат лекциите и кормуването та да ми остане малко дъх да ви видя всички.

# 250
  • по света
Записвам се и аз в темата ще я следя.На тези който чакат бебчета им стискам палци,дано и аз скоро се похваля с ново попълнение Wink

# 251
Здравейте  от мен,
Ники  Peace стискам палци за утре !!!!! Всичко ще е наред не се тревожи  Hug
Аз пия Матерна - Центрум и съм доволна , от ХИП ми ставаше лошо, но за всеки е различно.
Много гуш на всички  Hug   bouquet

# 252
  • София, "Младост 3"
Здравейте  от мен,
Ники  Peace стискам палци за утре !!!!! Всичко ще е наред не се тревожи  Hug
Аз пия Матерна - Центрум и съм доволна , от ХИП ми ставаше лошо, но за всеки е различно.
Много гуш на всички  Hug   bouquet

оо щях да умра от кеф
как съм пропуснала толкова седмици! пу-пу! радвам се от сърце и дай боже да ти гушна бебока! да знаеш че от сега съм на опашката!

# 253
  • София, "Младост 3"
Записвам се и аз в темата ще я следя.На тези който чакат бебчета им стискам палци,дано и аз скоро се похваля с ново попълнение Wink

радвам се на решението ти!
помня твоята история - беше една от първите и тук и в деца с увреждания - помня че ти дори не бе в Бг...радвам се че ще чакаме радостни новини от теб

# 254
  • по света

радвам се на решението ти!
помня твоята история - беше една от първите и тук и в деца с увреждания - помня че ти дори не бе в Бг...радвам се че ще чакаме радостни новини от теб
Да,за съжаление тогава моята история съвпадна с тази на Тея и  имаше гласуване за да го има този подфорум.
В името на това да имаме здрави деца се върнахме в България,така че няма де спираме само с Пресиана Wink

Общи условия

Активация на акаунт