Хайде на Бремелинска тема!

• 30 095
  • 510
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ники мерси милинка. А, по въпроса със здравната каса, мен май няма да ме огрее, при положение че Вита разботят с нея.
Цялата ми ЖК е предплатена и каквото изследване да ми правят в лабораторията само ми се приспада от наличните.
Но после за раждането ще използват здравните ни осигуровки, приспадат се по 400 лв. за раждането (толкова давала касата),това ни го обясниха на отворените "порти". Ники, исках да те питам как се казваше мазилото за зърната? Гуш и от нас, и порит от другата в мен.  Mr. Green Hug
Мечко, няма ли да се завърнете малко до Българията?  Hug

# 466
  • Стара Загора
Гармастан е мазилото Ритке Mr. Green има едно и на Авент. Лично аз не съм ползвала нито едното..нито другото по простата причина, че диване Слави не засука въобще а от помпатата на Авент не получих въобще разранявания.
Преди да родя обаче не съм подготвяла гърдите си с мазане с кремове. /не че не исках..просто едни мои фобии дето ме гонеха през цялото време но няма да пиша за тях, че току съм ви скарала и вас в разни филми Twisted Evil..просто ужасно подсъзнание имам Twisted Evil/
И да наистина 400лв. се полагат от касата за раждане.

# 467
Ритке, стискам от сега палци.За нищо не се притеснявай,за да може и бебчо да е добре.
А за зърната когато родих ми дадоха кремче,което си го правят в майчин дом,друг ми каза че с Дефламол трябва да се мажа,А накрая след като пробвах всичко,една позната,която е мед.сестра в майчин дом ме научи на най-евтиния и успешрн метод-мажеш си зърната с МЕД и слагаш чиста марля,а преди кърмене просто се миеш.Имам и друг съвет от личен опит.Аз сгреших,защото тогава никой не ми беше казал,Не при всеки е така,но някой деца започват да се отказват да сучат,ако се дохранват с биберон,а и водата също им се дава с биберон.При мен стана точно така,но човек се учи от грешките.Вярно става по-бавно с лъжичка,на детето получава по-дълго кърма.Аз съм си взела поука.Пожелавам ти да имаш МНОГООО кърма за бебчо и въобще да не се сещаш за АМ
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 468
Светле, включвай се да разказваш. Ритко кажи ми как си смяташ месеците? Немога да отговоря аз кога влизам в 9-ти месец? Според http://www.bazarbg.com/migera/9month.htm 9-ти месец започва в 38 седмица.  newsm78 Това означава ли, че термина ми е една седмица преди края на 9-ти месец.

Последна редакция: ср, 28 май 2008, 17:22 от Lili_X

# 469
  • София
Ооо, Херка благодаря за инфото. Аз и с Никче се чух та разбрах и за Авентския крем.  Hug
Лилка, на мен термина ми е на 27 Юли ЖЗ, та аз като стане 27 дата си влизам в следващия месец, та така
си ги смятам, най-лесно е и не се объркваш с тези седмици и месеци. на 27 Юни живот и здраве влизам в девети месец,
и почва голямото очакване. Кога е твоя термин?

# 470
Рита 9 юли ми термина, ама ме хваща треската май (няма да си мисля, че на 9 юни влизам в деветия) Чудя се как да се изкарам по-малко бременна. Иначе според един друг календар на 25.06 ми дава доносена бременност. Така се успокоявам че имам поне 1 месец до най-ранната дата. Абе изобщо ми е голяма каша в главата (излизам за хляб и маргарин и се прибирам със сладки и вода). Сигурно е нормално, но като знам, че нищо незнам се побърквам, а и с това седалищно разположение. На 10 ще проверяваме пак позата. Ти започна ли подготовка за раждането и първите дни?
 Hug на всички

# 471
Светле, включвай се да разказваш.

Всичко е ок. Имам си  голям мъж. Развива се нормално. С главичката надолу си стои. Докато го гледаха преглъщаше водичка непрекъснато и докторът много му се кефи, щото все едно дъвчеше. Картинка! И аз се кефих де! А Митко - особено много при тази сцена. Водата, плацентата и пъпната връв са ок. Миомата наистина намалява - аз реших, че другия док не я е премерил правилно, но явно намалява мъничко. Изследванията на кръв и урина според него са добре, а за повторно изследване за гадните бактерии трябва да изчакам поне седмица след Аб, за да са точни  резултатите.

# 472
  • Стара Загора
Честити сини гащи мамо Mr. Green

# 473
  • София, "Младост 3"
браво Светленце, на мама мишока върви добре
браво, гушкам те и другото го знаеш нали

Последна редакция: чт, 29 май 2008, 08:23 от catnadeen

# 474
  • София, "Младост 3"
Ритке, толзов време тъ чакам ад забремеенеш, че ен давам да ми тормозиш бебето със страхове и паника
гуш и теб и бебчо и никакви страхове! ния шъ ви пазим да знаиш!
цунки по муцунки и по тумбачето, пази го миличка и всичко ще е повече от добре

# 475
...Имам си  голям мъж....

Пу, заплювам ред за кастинга за снахи.

Мечко, няма ли да се завърнете малко до Българията?  Hug

За съжаление, тази година май ще пропуснем. Много ми се идва, че ме е хванал съклета  Mr. Green Надявам се догодина да се доредим.

Hug

# 476
  • София, "Младост 3"
...Имам си  голям мъж....

Пу, заплювам ред за кастинга за снахи.

аз съм също там нищо че сме каки, то при такава майка убавица ще пазя ред не ами...

# 477
 Хайде хайде стискам палци на всички чакам много  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant  ylinfant

# 478
Браво Светле! Браво на големия мъж и мъжката мама. Много се кефя, когато страховете ни се оказват неоснователни и нека да е все така. /То страховете ни няма да свършат - поне да са безпочвени/  Hug

# 479
Светле много се радвам за теб и малкия мъж Hug Все така да расте добре  мъника , а ти я карай по-спокойно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт