Аз имам почти всичко купено за предното бебе и сега не съм се засилила да купувам.Имам биберони,шишета,легло,матраче,обиколник,комплект за изписване,ножичка,термометър,даже и козметиката имам (но мисля да си купя нова,бях взела на Бюбхен и сега мисля пак такава да взема или на Себамед).Абе имам и много дрехи от зълва ми..нейното бебе е родено на 5-ти септември(той вече нее бебе де).А моя термин е за 9 септември,така че доста неща от нея ще ползвам-смао трябва да си купя млеконадойка че много искам и да кърмя дано ми влезе в употреба и количка.Всичко друго имам...само ваничката ми дето не е с ергономична стойка-но май се продават и отделни стойки..
И а змисля че плотът за повиване не е от първа нужда а е глезотия ...то сега има сякви такива глезотии...и аз искам плот ама няма щото няма къде да го слагаме.нашата спалня е малка и нестава
така че на леглото идеална работа за преобуване
..имах една иде за разместване ..ама нестава така че ще видимм като се родим какво ще стане
Та милата толкова се радва и на бебефона и на другите боклуци които и дадох, защото нищо не е запазила от предните бебета/то и да беше преди толкова години.../
Има позиции от легнало /за новородено/ до обикновенно столче - до 3 годинки. Има и някакви мелодийки освен вибрациите. Въобще Глезотия 
Колко струва и от къде си го купила,много е яко