Хайде на Бремелинска тема!

• 30 150
  • 510
  •   1
Отговори
# 120
  • морето и сините вълни :)
Момичета -мисля че списъците са перфектни....в Отчетни там където пишем като запраскали енди големи списъци като чаршафи ...едни чудесиии вътре,чи чак са набляга и на коя марка да се купува...И много с еподразних ,защотото има Адски излишни неща...

Аз имам почти всичко купено за предното бебе и сега не съм се засилила да купувам.Имам биберони,шишета,легло,матраче,обиколник,комплект за изписване,ножичка,термометър,даже и козметиката имам (но мисля да си купя нова,бях взела на Бюбхен и сега мисля пак такава да взема или на Себамед).Абе имам и много дрехи от зълва ми..нейното бебе  е родено на 5-ти септември(той вече нее бебе де).А моя термин е за 9 септември,така че доста неща от нея ще ползвам-смао трябва да си купя млеконадойка че много искам и да кърмя дано ми влезе в употреба и количка.Всичко друго имам...само ваничката ми дето не е с ергономична стойка-но май се продават и отделни стойки..
И а змисля че плотът за повиване не е от първа нужда а е глезотия ...то сега има сякви такива глезотии...и аз искам плот ама няма щото няма къде да го слагаме.нашата спалня е малка и нестава Peaceтака че на леглото идеална работа за преобуване Mr. Green

# 121
И а змисля че плотът за повиване не е от първа нужда а е глезотия ...то сега има сякви такива глезотии...и аз искам плот ама няма щото няма къде да го слагаме.нашата спалня е малка и нестава Peaceтака че на леглото идеална работа за преобуване Mr. Green

Плотът за повиване може да е само мушамена   и да се сложи върху леглото ето така плотът.

Но пък нямаш проблеми с кръста.

# 122
Аничка-аз знам че има и такива плотове за кошарките отгоре-но поблемът при нас е следния-нашата спалня е толкова "голяма" че кошарата ще е заклещена между леглото и стената..защотото няма място.Затова казвам че на мен няма да ми влезе в употреба Peace

# 123
Пък аз реших, че наистина искаш да се глезиш с онези големите плотове, които имат и ванички. Извинявам се.

# 124
ааа аз не съм от глезещите....аз съм корава мацка.... Peace Peace PeaceИ хич не ми пука дали ще повивам н аплот или на спалнята...вс еми  е тази.на времето като са ни повивали и на нивата не е имало тогава пл;отове и не са се опалквали  от кръст.така че май ми се струва че с тея глезотииики дето са ги напускали  българската жена е станала гоялма Глезана Peace Peace
Незнам вие какво мислите по въпроса ама за мен си е самата истина.... Peace

# 125
Да ти кажа честно, като инженер по душа и да го нямаше на пазара щях да си го направя. Аз съм практичен човек. Не се глезя и се радвам и ползвам всичко, което съкращава времето за вършене на нещо или пък ми спестява някакво неудобство. Ползвах тенжера за стерилизиране и след опит да подпаля къщата минах на стерилизатор за микровълнова - хем безопасно, хем бързо, хем ток пести. И разни други работи.

Нямам и нищо против бабите, че са ни повивали т.н., но като има нещо даряващо ми удобство, пестящо ми време за повече и по-качествено време и ми е по джоба се възползвам. И като допълнение - бабите също бяха много щастливи от разните удобства (Еееее, ние ако имахме такива нещица не по 2 по 5 цяхме да изгледаме).

Да ти кажа аз обичам да се глезя, но пък знам че дори мъж ми да "мърка" по въпроса съм си изработила всяка стотинка за тези глезотии. Пък и той като ме гледа отстрани как работя, няма нищо против да ме глези по негов си начин. После ми се дразни, че подарявам, ама съм си такава.

Да не си помислиш, че те нападам. Не, само изразявам мнение, че винаги има начин.

# 126
хи хи  и аз съм инженер Peace Peace

спокич не си мисля че ме нападаш,аз тва го написах заради тея дългите списъци дето ги опъват в отчетни-защотото  го пишат там един вид като неизбежна част от бебегледането  Peace.И затова се възроптах така и дадох такова мнение....ооо инъче то всеки обича да се глези и да има всякакви удобства...но аз немога да имам това удобство заради  тясната ни спалня защотото ще е аклещена кошарата Peace и няма как да стане мойта работа с плота  Thinking..имах една иде за разместване ..ама нестава така че ще видимм като се родим какво ще стане Peace Peace

# 127
като е за глезене, да ви кажа какво купих на комшийката си  Mr. Green
Тя си чака 3тото детенце (първите 2 са големи - ученици са вече) да се излщпи на 3ти Юли Simple Smile Та милата толкова се радва и на бебефона и на другите боклуци които и дадох, защото нищо не е запазила от предните бебета/то и да беше преди толкова години.../

ето това:

Тук бебето като ритне с краче и шезлонга почва сам да се люлее или вибрира  Joy Има позиции от легнало /за новородено/ до обикновенно столче - до 3 годинки. Има и някакви мелодийки освен вибрациите. Въобще Глезотия Simple Smile
Като е неспокойно бебето го слагаш и то колкото повече рита толкова по-хубаво му става  hahaha

# 128
  • Виена
столчето може и по-късно - ото родилното все пак ще те вземе някой и ще гушкаш бебето - това съм убедена - след като дни наред ще го виждаш под час - няма н ачин да не искаш да го гушкаш поне до в къщи
и препоръчвам кошница
сега има столчета от 0-25кг - наситна удобни ама др си е да е в кошница и да я носиш навсякъде а то да спи

Тука специално не изписват бебето от родилното, ако няма столче за кола. Това е закон. (А и виждането не е под час, а когато и колкото си искаш, ако всичко е наред, естествено)...  Ние ще вземем по тоя повод столче назаем , защото нямаме в момента кола, а все пак е добре да се приберем, живот и здраве  Mr. Green .
Деси, вчера ги гледах в захлас подобни на това кресло. Най-хубавите бяха на "Фишър" - американска фирма. Ако има ефект с бебето  твоята съседка, свиркай, да настоявам и ние да се оборудваме с нещо такова  Mr. Green

# 129
Деси,много добро е това.Само немога да разбера отчакача ли се седалкат от металната конструкция newsm78 newsm78 .Колко стура едно  такова шезлонгче.Аз да ти кажа за  първи път виждам такъв модел...което след това да става и за столче за кола .И ние ще трябва да вземаме стол за кола или кошница.То в случая кое е подобре за новородено???? много съм се чудила...като чели за новородено е по добре кошница newsm78 newsm78..А вече като стане на 6 месеца(да започне да сяда )да му вземем столче до 18 кг.Какво ще кажете newsm78

# 130
  • Виена
Ани, това не става за кола. За кола са специални, съобразени с данните на бебето и детето и е наистина важно какво ще избереш. Понеже имаш време, ще ти препоръчам да поизчакаш с покупката. Една позната мацка (пак от фрума) е събрала толкова инфо по въпроса, че може свят да ти се завие... В момента е в България, но като си дойде ще я разпитам и в сбит вид ще ти предам препоръките. Тука много се пише по въпроса за безопасността на бебетата и децата и може да се разчита на местните компетентни мнения... 

# 131
хи хи  и аз съм инженер Peace Peace

Laughing и аз, и аз съм инженер... ама не питай какво работя  ooooh!
ani-bani кръста наистина боли, мила... Ама и ние сме много натясно... А пък за ваничката наистина се продават само поставките, нашата е така.
Пък за кошчето за кола /в момента съм махнала сенника и на дръжката съм и навързала играчки/ и активната гимнастика мисля, че са най-оправданите ни покупки! Нашата кокона много се залисва и забавлява в тях.  Wink

# 132
  • Пловдив
Гаси съвпъдението и аз съм инж.

# 133
хи хи..ся остава да си кажете професиите дето сте завършили....
И аз не работя тва дето съм завършила но ми се ще поне да съм в близост до такава работа

Моята е Автоматика,информационна и управляваща техника Mr. Green Mr. Green  Peace

# 134
Деси,искам и аз такова шезлонгче. Sad Колко струва и от къде си го купила,много е яко

Общи условия

Активация на акаунт