Хайде на Бремелинска тема!

• 30 158
  • 510
  •   1
Отговори
# 375
Тъй, след като си имам дечковци в различни възрасти, всеки ден съм подложена на всички тестове до един. Е за щастие този с недоспиването го полагам достатъчно рядко, за да имам наистина свеж вид и да нямам нужда от следобедна сиеста.
Ренка - честито ви зъбче.

# 376
Рони, много благодаря, слънчо! Ако знаеш как се бях сдухала за това, че отивам в болницата. Оправи ми настроението. СМях се искрено.  Mr. Green

# 377
  • София
Рони   Peace

Аз съм малко ядосана и възмутена. От яд не мога да започна да пиша.
Прегледите ми са през един месец, всеки месец си записвам час за следващия.
Обаче, всеки път отивайки поне с час по-рано, чакам по 2 часа и отгоре.
това защото идват и жени, които нямат записани часове. Ок, разбираемо е
влизаме в положението , но това е всеки месец. А аз ходя с една моя приятелка
(бременна) и часовете винаги са ни последователни. За закъснението днес, е ясно...
не го пропуснахме. Влезнахме с мойта приятелка, при което ни съобщават как
само едната може да бъде прегледана тъй като много спешно трябва да се направи секцио на една жена.
Прегледаха ни набързо и двете, но съм адски разочарована. Май няма голяма разлика дали
ти следят бременността в "Шейново" или във "Вита" .
Важното е че с бебката всичко е наред, расте и хубавее и дано все така да продължава.
БХС-то ми е добре също, нямало нищо обезпокоително. Дадох урина за изследване да видим
този път дали ще ме кара да се разхождам пак да ми вземат и от безценната кръвчица.

# 378
Мило, не се ядосвай. Нали знаеш, че вече голо доверие е трудно да се разчита.  Hug Heart Eyes
Все пак хубавата е, че и в четвъртък ще имаш виждане със специалист.  Hug

# 379
  • София
Мило, не се ядосвай. Нали знаеш, че вече голо доверие е трудно да се разчита.  Hug Heart Eyes
Все пак хубавата е, че и в четвъртък ще имаш виждане със специалист.  Hug

Аз на Марков разчитам и чакам срещата ни с нетърпение. А и Иво ще е с мен и съм двойно по-щастлива.
Ама по-добре да поспра да се радвам толкова за да не стане така че да закъснее таткото за срещата с малката.

# 380
  • София
Мацки, да ми стискате палци от 15:40 съм на ФМ при Марков.
После ще давам отчет, и мога да кача някоя друга снимка на бебчо.

# 381
  • София
стискаме миличка,чакам с нетърпение добри новини.Аз даже мислех,че си била вчера и специално влязох да видя как е минало!

# 382
И от мен имаш стиснати палци. Чакаме добрите вести  Hug

# 383
  • София
Прикачвам клипче от вчера с милата ми "послушка" и като се качи ще ви пратя линк да видите на мама сърдитото дете.
Мерси за стиснатите палци.  Hug
Ето я и малl … 5;ка:

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 17:09 от rita_zita

# 384
Леле, Рита, така се развълнувах като я гледах бебата. Сетих се като бяхме в приеманта на Марков и гледахме онези снимки настената. Как им се радвахме. А сега гледам  на твоето бебе. Невероятно изживяване е било вярвам. Ама защо е така малко крипчето. Имаш ли още?

# 385
  • София
Светленце, трябва да сме доволни и на това което получаваме, клипчето е малко, но пък за сметка на това
е много ценно. За пръв път му видяхме на детето намръщената муцунка, дебюта беше предупредителен за нас.
Като че ни казваше: "Аз , идвам а вие му мислете от сега какво ви чака."  Mr. Green
Чакаме те с нетърпение да излезнеш от болницата за да можем да клюкаме на воля. Толкова много имаме да
обсъждаме относно бебетата. Че родилите мами сега друго ги вълнува и ние не сме им чак толкова интересни. Joy
 Joy

# 386
Че родилите мами сега друго ги вълнува и ние не сме им чак толкова интересни. Joy
 Joy

Ааа, не така!!! Ако знаеш колко ми е интересно да те видя нашкембавяла, ама ти не дойде. Нищо, ние ще си чакаме, тамън ще нашишкавееш още повече Mr. Green

# 387
  • София
Че родилите мами сега друго ги вълнува и ние не сме им чак толкова интересни. Joy
 Joy

Ааа, не така!!! Ако знаеш колко ми е интересно да те видя нашкембавяла, ама ти не дойде. Нищо, ние ще си чакаме, тамън ще нашишкавееш още повече Mr. Green

Grinning Да кажа, че другата седмица съм ваканция (и аз като децата) и стига да е хубаво времето
ще се видим стига да сте на линия. Имам нужда да бутам количка и да ходя на дълги разходки.
Че както съм я подкарала ще наслонея доста по-бързо.

# 388
  • София
Рени, благодарение на теб днес дадох 60 лв. за крем против стрии на ГЕРнетик.  Crazy, но четох че си останала много
доволна, и се изкуших да го пробвам. Много натежа и това, че са ти изчезнали и старите стрии. Аз имам малко такива на
дупето, появиха ми се от едно рязко надебеляване и после отслабване.
Аз да докладвам, че днес съм на доФтор при господин Попов. Милия се видял с него и ми се обади да ми каже че ще ми запише
час при него, нямам против, аз обичам да си виждам бебата, действа ми успокояващо. Определено в последните два месеца
се чувствам доста по-спокойна, но и това ме плаши допълнително. Още ми е трудно да си представя че ми се случва това чудо.
Но като усетя поритване отвътре ми се доревава от кеф.

# 389
Ритко, ей така те искам  Laughing Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт