🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 21 113
  • 421
  •   9
Отговори
# 360
  • Яко в Матрицата...
Според Мертовите, снимката е от 23-ти юни. Имали информация, но сега я споделили.
И защо да им вярвам? Wink

# 361
Някакви солота на Афра пишат, че Мерт бил бил някакво момиче Joy Това е дъното на измишльотините.
Толкова да ги е яд, че Афра я излагат и тя самата се излага, че всичко ще направят,че да изместят фокуса.
Това момиче още вчера каза, извинете написа, че е паднало на скалите. Приятелите й я питаха и тя обясни мисля, че се е подхлъзнала и е паднала. Не ме питайте за имена обаче,че съм зле. Някой да ме допълни моля,ако нещо не съм точно описала.
Щом почнаха някакви неща за Афра и Мерт пак да излизат от съмнителни източници значи ни очакват нови циркове. Настройте се психически.
Жал ми е за Афра с тези нейни солота Joy

# 362
Някакви солота на Афра пишат, че Мерт бил бил някакво момиче Joy Това е дъното на измишльотините.
Толкова да ги е яд, че Афра я излагат и тя самата се излага, че всичко ще направят,че да изместят фокуса.
Това момиче още вчера каза, извинете написа, че е паднало на скалите. Приятелите й я питаха и тя обясни мисля, че се е подхлъзнала и е паднала. Не ме питайте за имена обаче,че съм зле. Някой да ме допълни моля,ако нещо не съм точно описала.
Щом почнаха някакви неща за Афра и Мерт пак да излизат от съмнителни източници значи ни очакват нови циркове. Настройте се психически.
Жал ми е за Афра с тези нейни солота Joy

Пълни глупости са, никога момичето не го е тагвало, сериозно ли си мислят че ако е вярно ще го тагне, още вчера предрекох че ще измислят че Мерт и е направил синините😂

# 363
Каква "изненада", че Африните измислят глупости за Мерт. 😂

# 364
Каква "изненада", че Африните измислят глупости за Мерт. 😂

И двамата имат ненормални фенове, и неговите и нейните са един дол дренки. Постоянно измислят глупости за един от тях, такива фенове не са им нужни и им вредят за жалост

# 365
  • София
Какви тагове, вчера аз лично влязох в поста на момичето и четох в коментарите за последната снимка, която дори не бях видяла. Видях в Х дори акаунти с отметки да пишат за побой и разни такива, тези хора да вземат да излязат малко на въздух. Има преводачи, както ние четем от турски да си преведат от български. No comment 🤦‍♀️

# 366
На мен вече ми е много смешно,честно. И се изморих. Само, защото харесваш някой и го подкрепяш не означава, че трябва всичко да одобряваш което прави. И то напук на всички само, за да докажеш нещо. Това е като в детската градина. И Афра и Мерт са големи хора,сами взимат решенията,добри или лоши. Да се оправят.
Още малко ще изкарат,че Мерт освен, че е изневерявал на Афра и я е бил. Или взаимно са се били и накрая са мачкали чаршафите.
Пешо бил велик,луди ли сте бе хора, поредният пропаднал. Няма да признаят, че си прави реклама на гърба на Афра. Всички други го правят ама този маймун не.
Мале, нещо подпалих. Я тези солота да си гледат живота,а не да си го изживяват пак чрез Афра или Мерт.
Все ми е тая дори и да ме изтрият.
Хайде останете със здраве от мен.

# 367
  • Яко в Матрицата...
https://x.com/Antitrafo/status/2079599112333267068

Това е положението - солотата са се хванали за косите...

А тази излагация с девойката и синините ѝ - нямам думи. И това от жени. Лицемери 🤦

# 368
Има и още, видео даже са направили в което показват как тя го е тагнала, пак повтарям никъде не го е тагвала, освен на онази снимка на която е и той, много добре помня че нямаше никакъв таг никъде

# 369
Истината е, че Африните в Х не могат да се примирят, че Пешо е такава трагедия и пак се захванаха с Мерт. 🤪 Налага се такива като Джансуто да им се карат, че си споделят мнението за Пешо. 😁 Тежко е, ама това е положението. 😃

# 370
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба къзлар Hug
Вай бееее от две снимки почнаха нови теории и конспирации Stuck Out Tongue Winking Eye. Мерт не знам, в Сицилия ли къде е бил, ама има страхотен тен Heart Eyes! Ииии блазе им на сънародничките Stuck Out Tongue Winking Eye, око да види, ръка да пипне Innocent!
Ох, ох, ох Арки бебешорка Heart Eyes. Само за мачкане и гушкане е Kissing Heart. И Лизбончето ми липсва Sad.

На Афра дрешките ми харесаха, свежарски са!
Хем всички Афини солота са в екстаз от голямата й нова любов с Маймун Пешо, пък големият "бизнесмен" вероятно не може си купи билет за бизнес класата Sunglasses, ма какво да направи хайвана забравил си е портфейла Joy...  изнамерил е някоя лира в джоба Joy.
Ха сега ново 20 Flushed щяло да има сватба, пък как не са гръмнали още клюкарите с таз новина Bowtie, язък значи Satisfied.
Афра беше на Асос, сега пък и Мерт го изкараха че бил там, аааа йок артък бе! Всеки е ходил без другия Stuck Out Tongue Closed Eyes!

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 20:41 от kotelina

# 371
Има и още, видео даже са направили в което показват как тя го е тагнала, пак повтарям никъде не го е тагвала, освен на онази снимка на която е и той, много добре помня че нямаше никакъв таг никъде

Колко противни са всички за бога, потъват все повече и повече. Само заради една снимка с две фенки се пише че Мерт едва ли не е пребил момичето, тогава защо на снимката където е и Мерт има таг, а на снимката с крака не, и не не го е махнала, там таг нямаше, защо не скрийншотнах вчера снимката с крака. Джансуто да вземат вече да я приберат в лудницата, че е изтрещяла и има нужда от професионална помощ 😒

# 372
  • Яко в Матрицата...

# 373

Колко противни са всички за бога, потъват все повече и повече. Само заради една снимка с две фенки се пише че Мерт едва ли не е пребил момичето, тогава защо на снимката където е и Мерт има таг, а на снимката с крака не, и не не го е махнала, там таг нямаше, защо не скрийншотнах вчера снимката с крака. Джансуто да вземат вече да я приберат в лудницата, че е изтрещяла и има нужда от професионална помощ 😒

Поредното доказателство че е бъг в инстаграм, когато натисна тагнатата снимка и скролна настрани се показва тага на Мерт на другите снимки, на втория скрийншот, който направих не съм натиснала тага на Мерт и другите снимки не са тагнати, така че този път не им се получи клеветата. Сериозно някои живеят в пещера и не могат да разберат че понякога стават грешки в приложенията

# 374
  • Яко в Матрицата...
Anabеell, кой ти гледа тия неща. Важното е Мерт да е сгафил Wink

Общи условия

Активация на акаунт