Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 117 739
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Оххх, 1000 пъти се помоли да се пише в началото за кое предаване става дума и пак се продължава едно и също. Колкото и да се опитва човек да скролва се губи безумно много време като не е маркирано.  Направете отделна тема само за игри на волята, аман.

Къщата на инфлуенсърите:
Бонбонова, Цурев, Кристофър и Доби стигат почти докрая (може и до финал, де, но ще ги гледаме дълго)

Трейтърс:
Емил Конрад със сигурност участва и уж е стигнал доста напред, на някаква кръгла маса бил разплакал участничка и се намесвал психолог.
(Не давам гаранция доколко е вярно обаче)

# 466
ИВ

Да не е Марио победител? Струва ми се, че блатните се стреснаха много от новодошлия, така ще се спази традицията победителят да е минал от там? Иначе, речта на Ивет най ми пасва на Кристина...

# 467
Значи намеците водят ,че Велизарчо е победителят Stuck Out Tongue Closed Eyes
нали някой писа че го е видял на вън близо месец преди финала

# 468
  • София
Значи намеците водят ,че Велизарчо е победителят Stuck Out Tongue Closed Eyes
нали някой писа че го е видял на вън близо месец преди финала
А нали знаете колко значи едно "Аз видях този или онзи" без да е придружено от снимка, видео или нещо което да може поне да се помирише. То и аз видях вчера Меси да излиза от офиса на един български клуб, ама нали (дори няма как да докажа че съм излизал от вкъщи)? LaughingLaughingLaughing

Който толкова го вълнува, да продължи да копае, истинатa все някога ще изплува. Аз поне предпочитам в момента да се състредоточа върху опознаването на участниците, а и има "обикновени" спойлери седмица по седмица, който сега с новото двайсе врътки на блатото ще трябва май да преизчисляваме уж вече наредения пъзел във фаза 1, че там е едно мазало. Sweat

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 09:52 от dido2k

# 469
Дидо, от чисто любопитство, как си си организирал "оперативните материали"? Знаем за билянения тефтер и защо ли имам спомен, че преди време даже негови снимки сме виждали (?). Ти какво използваш, защото забелязвам, че боравиш с много информация от различни източници и мога да си представя колко време и труд отнема да се организира всичко по дни, пък после то ТВ седмици.

Ако не искаш да разкриваш тайни от занаята, също е ок Simple Smile

# 470
Някой може ли да сподели за днешните врътки … т.е кутиите на късмета  ?!

# 471
Трейтърс:
Емил Конрад със сигурност участва и уж е стигнал доста напред, на някаква кръгла маса бил разплакал участничка и се намесвал психолог.
(Не давам гаранция доколко е вярно обаче)

Нищо чудно. Аз само като го видя да си отвори устата и се разплаквам.

# 472
  • София

Какво видяхме снощи на промото (защото както обикновено там се разбира много).

Първо тези снимки от началото на лятото които толкова ме объркваха в крайна сметка се оказаха за днешната битка. Тъй като се повтарят (качавани са поне три пъти досега ) само за сведение съм ги сложил във скрит текст.
Скрит текст:

Значи на първо място на елиминацията има три трасета (т.е тройна битка):

И второто важно нещо: на тази битка ще участва блатен/блатна (долу вляво се вижда как някой или някоя със жълт екип хвърля топка):

И още едно допълнение: знаем кой отпада (ученичката на Юли Тонкин) но тук имам обосновано предположение, че втората участничка е Теодора, а третата (с жълтото на третата снимка) според мен също е жена (но това е само мое мнение). Също лично предположение (базирано единствено на интуиция, но не и на реална информация): Йоанна е тази която е отишла на блатото с "късметче" от томболата.

# 473

Първо тези снимки от началото на лятото които толкова ме объркваха в крайна сметка се оказаха за днешната битка. Тъй като се повтарят (качавани са поне три пъти досега ) само за сведение съм ги сложил във скрит текст.
Скрит текст:

И второто важно нещо: на тази битка ще участва блатен/блатна (долу вляво се вижда как някой или някоя със жълт екип хвърля топка):

И още едно допълнение: знаем кой отпада (ученичката на Юли Тонкин) но тук имам обосновано предположение, че втората участничка е Теодора, а третата (с жълтото на третата снимка) според мен също е жена (но това е само мое мнение). Също лично предположение (базирано единствено на интуиция, но не и на реална информация): Йоанна е тази която е отишла на блатото с "късметче" от томболата.
а Марио ?

# 474
  • Sofia

Скрит текст:

Скрит текст:

[/spoiler] а Марио ?
Само предполагам, че се е е спасил, или победил.

# 475
  • София

Първо да отговоря на въпроса за Марио: на съвета довечера предполагаме че двама ще се спасят: липсваше в промото битка за спасение (ако има такава обикновено дават кадри от нея), така че предположенито е че двама са се спасили от ковчежетата, един на блатото, а останалите двама отиват на елиминацията а може и да са имали още "късметчета" за следващата седмица ако не отпаднат там.

Аз за следващата седмица бях подготвил нещо, което обаче се чудя дали няма да се случи днес.
Ето какво имам предвид:

Едно от нещата които разбрахме, е че в даден момент (при това съвсем скоро) пластовете в Оркестър канарите ще се разместят сериозно (сякаш е имало земетресение) и че там ще се установи матриархат.
Също така разбрахме че във даден момент въпросната волейболистка със сигурност ще се присъедини към зеленото племе.
Първоначалната версия беше, че на първата битка за влизане от блатото (която ще бъде изометрия - показана е в горния колаж) е много вероятно да е влязла жена (Юлия), която в последствие да прати мъж на нейно място (предполагаме МрКрис или единия близнак) и така да промени драстично баланса на силите.
Така че написаното във снимката ще се случи, големият въпрос е кога точно: дали ще е днес, дали следващата седмица или на малко-по късен етап.
Разбира се първоначално всичко беше сметнато без да се имат напредвид тези врътки със "късметчетата" от днешния съвет, така че не изключвам и вариант нещата да се случили дори по-бързо от очакваното и още от днешния епизод на плажа да е задухал "вятъра на промяната". Разбира се всичко това са разсъждения и предположения. Довечера ще се знае много повече, и ако друг/а е жълтият/жълтата на промото, то тогава просто този горен "спойлер" ще се измести напред във времето (със една или повече седмици).

И тук ще направя малко отклонение. Имаме специален "поздрав" в официалния подкаст от един нарисуван водещ:

Който иска да чуе точните му думи (че ако ги цитирам тук може и да ме изтрият): на 1ч 15мин от видеото на първия подкаст "След Игрите".

Ние от племето се чувстваме порицани, засрамени и обещаваме, че повече няма да правим така (днес)

# 476

Първо да отговоря на въпроса за Марио: на съвета довечера предполагаме че двама ще се спасят: липсваше в промото битка за спасение (ако има такава обикновено дават кадри от нея), така че предположенито е че двама са се спасили от ковчежетата, един на блатото, а останалите двама отиват на елиминацията а може и да са имали още "късметчета" за следващата седмица ако не отпаднат там.

Аз за следващата седмица бях подготвил нещо, което обаче се чудя дали няма да се случи днес.
Ето какво имам предвид:

Едно от нещата които разбрахме, е че в даден момент (при това съвсем скоро) пластовете в Оркестър канарите ще се разместят сериозно (сякаш е имало земетресение) и че там ще се установи матриархат.
Също така разбрахме че във даден момент въпросната волейболистка със сигурност ще се присъедини към зеленото племе.
Първоначалната версия беше, че на първата битка за влизане от блатото (която ще бъде изометрия - показана е в горния колаж) е много вероятно да е влязла жена (Юлия), която в последствие да прати мъж на нейно място (предполагаме МрКрис или единия близнак) и така да промени драстично баланса на силите.
Така че написаното във снимката ще се случи, големият въпрос е кога точно: дали ще е днес, дали следващата седмица или на малко-по късен етап.
Разбира се първоначално всичко беше сметнато без да се имат напредвид тези врътки със "късметчетата" от днешния съвет, така че не изключвам и вариант нещата да се случили дори по-бързо от очакваното и още от днешния епизод на плажа да е задухал "вятъра на промяната". Разбира се всичко това са разсъждения и предположения. Довечера ще се знае много повече, и ако друг/а е жълтият/жълтата на промото, то тогава просто този горен "спойлер" ще се измести напред във времето (със една или повече седмици).

И тук ще направя малко отклонение. Имаме специален "поздрав" в официалния подкаст от един нарисуван водещ:

Който иска да чуе точните му думи (че ако ги цитирам тук може и да ме изтрият): на 1ч 15мин от видеото на първия подкаст "След Игрите".

Ние от племето се чувстваме порицани, засрамени и обещаваме, че повече няма да правим така (днес)
Чух, ама то ние не разваляме кефа на никого, ти в тази тема случайно няма как да попаднеш, че чак и да изчетеш Laughing

# 477
  • Be realistic - plan for a miracle.
Че чак и епитет си позволи да използва 🙄 “Нещастници”, а?

# 478
Ненужно груб е Павел, но явно продукцията е много сърдита, че не могат да си опазят шоОто Joy
Аз имам много причини да чета темата и не на последно място ми помага да притъпя разочарованието от това, което са ни подготвили. Шокът от изключително тъпите имена имах време да го преглътна, защото ако ми беше сервиран наедно с напомпаните визитки и разочароващата последваща битка, щях да си спестя "пълната палитра от емоции", които ни готвят идните месеци.

В този ред на мисли, делото на Детективите е по-скоро благородно Grinning

# 479
Тия от Продукцията, в лицето на Павел, не са у ред! Вместо да се радват, че има такъв интерес, който кара хора да губят от личното си време месеци наред, за да направят щастливи други хора, които чакаме спойлерите повече и от епизодите, тръгнали да назидават, че чак и епитети ни слагат. Малоумници.

Общи условия

Активация на акаунт