Нашите second hand находки - тема 53

• 4 112
  • 35
  •   6
Отговори
# 30
  • Бургас
Хумана, Апостол Карамитев,2 евро (не можах да завъртя снимката)

# 31
Lina_bs, бих те помолила да облечеш тази рокля, да я аранжираш с интересна обувка и екстравагантно бижу, и да ни се покажеш. Simple Smile
Наистина топ находка, браво! 👏

# 32
От Ремикс

# 33
# 34
Излязоха ми около 2 € ,анатомични и много удобни.😉

# 35
Привет, момичета!
 Откакто в мания (магия) от месец юли има фиксирани цени на дрехите, а не са на килограм, забелзявам и др любопитен факт. В някои магазини все пак оставят извън зоната love за находки дрехи на по-скъпи брандове и качествени материи, докато в други абсолютно всичко що-годе ставащо е в зоната.
Подобен подход допълва неприятното чувство и съвсем разваля усещането за находка, за която така или иначе вече е определена фиксирана цена, но ако е в зоната цената не пада цяла седмица и вгорчава съвсем вкуса от пазаруване втора употреба.
Такъв магазин, в който зоната е много голяма, цените не се намаляват изобщо през седмицата и са сложили в нея всички, ама наистина всички дрехи, които хващат окото и си заслужават е този в Младост 1. Алчността на всяка цена убива желанието ми да посещавам магазин с подобна политика. "Ровенето за находка", което е в основата на удоволствието ми за пазруване от подобни места е изцяло ликвидирано, защото някой вече е селектирал дрехата  и й е сложил цена.

Общи условия

Активация на акаунт