Нашите second hand находки - тема 53

• 12 303
  • 112
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Имам пратени три торби досега. От тях са ми одобрени около 40 продукта, 12 продадени и сума за изплащане 14 евро 😁. От летните дрехи ми изплащат центове при продажба.
Яд ме е заради едни нови сандали от Дайхман, които не ми одобриха, но не ми се връщаше другите неща заради тях. Главно ги пратих, защото не ми се занимава да продавам по групите, а и контейнерите за дрехи ги махнаха и в HM спряха да взимат. Та, както TDK е казала, които си ги прежалила.

# 106
Ясно. Продължавам да оставям в контейнерите на БЧК, макар че Спиди ми е по-близо.

# 107
Ако очаквате да спечелите пари, се ориентирайте към друга платформа - фейсбук, олх.. Към Ремикс само дрехи, които сте "прежалили" и не очаквате нищо. Много символичен % от продажбата ще получите.
Не очаквайте някаква сума за тези дрехи. Дано поне куриерските разходи си покриете, но и в това се съмнявам

# 108
  • Бургас
Ясно. Продължавам да оставям в контейнерите на БЧК, макар че Спиди ми е по-близо.

Има ли ги още контейнерите на БЧК? Този, който беше близо до нас го махнаха.
А иначе доставката до ремикс е за тяхна сметка, даже бях поръчала вземане от вкъщи. Нищо не губите, както казах имам 14 евро вече 🤭

# 109
  • Пловдив
Продавам дрехи по 5€ или ги пускам из групите за подаряване. Ремикс още като пуснаха това "изкупуване" на дрехи хората казаха, че е пълна загуба на време.

# 110
  • София
Ама хиляда пъти вече се оплаквахме и тук, и в темата за Ремикс. Прочетете, писали сме доста по въпроса...
Тези вече съвсем за нищо не стават. За всичко ползват AI - за описанието на дрехите, комуникацията с клиентите. П.П Такава каша е в сайта, че изобщо не е и за пазаруване. Забележете, че ако на снимката не се вижда размерът, то той не е описан (щото AI няма как да го отгатне Stuck Out Tongue). Как да си купи човек нещо..

# 111
О, аз си купувам. Две поръчки чакам, защото в момента има хубаво намаление. А и фактът, че всичко може да се връща е супер опция

# 112
  • Пловдив
И аз тази година няколко пъти пазарувам, не съм имала греда.

Общи условия

Активация на акаунт