На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 2

• 11 438
  • 158
  •   2
Отговори
# 45
  • София
Сега заглеждам и Лагуна парк в Слънчев бряг. Някой с пресни отзиви?

# 46
  • В.Търново
Пързалките как са на Бургас Бийч?

# 47
Някой с мнение от sunrise all suits обзор от тази година?

# 48
Отговорих ви в темата за Обзор. Бегония е положението от този уж хотел. Не знам още кой ходи там при положение, че в Обзор и не само има толкова други ОИ хотели.

# 49
Пързалките как са на Бургас Бийч?
Пързалките се пускат в определени часове .Има желаещи деца ,има и спасители където ги гледат.

# 50
  • В.Търново
Отговорих ви в темата за Обзор. Бегония е положението от този уж хотел. Не знам още кой ходи там при положение, че в Обзор и не само има толкова други ОИ хотели.
ПО-нисък клас е, но храната не беше трагедия. Например, когато бях в Боряна преди реновацията му беше  зле, ужасно бих казала. Хигиената на Сънрайз куцаше, но пак зависи камериерката как си върши работата.
Хората ходят според възможностите си. Ние тогава бяхме 4 семейства и търсихме  общо разбирателство. И си изкарахме пак хубаво като изключим хигиената. Торите и сладките им бяха страхотни.

Има по-хубави хотели на по-достъпни цени. Хотел Биху Равда, някои хотели в Созопол.
 https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-selena-biych-sozopol-24368/

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 11:48 от Русалка_1

# 51
ПО-нисък клас е, но храната не беше трагедия. Например, когато бях в Боряна преди реновацията му беше  зле, ужасно бих казала. Хигиената на Сънрайз куцаше, но пак зависи камериерката как си върши работата.
Хората ходят според възможностите си. Ние тогава бяхме 4 семейства и търсихме  общо разбирателство. И си изкарахме пак хубаво като изключим хигиената. Торите и сладките им бяха страхотни.

Има по-хубави хотели на по-достъпни цени. Хотел Биху Равда, някои хотели в Созопол.
 https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-selena-biych-sozopol-24368/

Точно така сме ние група от няколко семейства и има ходили и доволни, погледнах мненията и не знам.

Миналата година бяхме в долче вита, преди това 3 години в Марина Сандс, но за една част тази година цената е непосилна.
Благодаря Ви за мнението

# 52
  • В.Търново
Марина Сандс е високо ниво и може би ще ви разочарова Сънрайз, но когато сте много хора трябва компромис. Топола скай вижте, по-висок клас, плажа е далеко, но имат аквапарк и въжена парк.

# 53
Марина Сандс е високо ниво и може би ще ви разочарова Сънрайз, но когато сте много хора трябва компромис. Топола скай вижте, по-висок клас, плажа е далеко, но имат аквапарк и въжена парк.

Със сигурност марината е друго ниво, но за съжаление за тази година нямаше как Simple Smile

# 54

Със сигурност марината е друго ниво, но за съжаление за тази година нямаше как Simple Smile
В случай, че сте склонни да преглъгнете някакви негативи и искати да сте в Обзор, то тогава може да погледнете дали хотелите Казабланка или АлуаСън Хелиос Бийч 3* ви устройват като цена, поне ще сте в самият Обзор и до плажа няма да изминавате голямо разстояние.

# 55

Добра оферта за финал на лятото

# 56
Щом Воя пускат различни оферти това лято явно положението по морето не е добро. Това лято целия ми фейсбук е залят с различни оферти не само за България. Явно избързаха да вдигнат цените и сега се чудят как да запълнят дупките.
На мен ми е интересно при такава оферта как се прави резервацията. Резервирате само 3 нощувки или как? Ако дадете за 4 нощувки цената е друга, въпреки оферта 3=4 това на доста хотели с такава оферта ми го дава.

# 57
За 3 би трябвало да се запази.

# 58
  • Велико Търново
Опитах вчера да видя какви са опциите на сайта на Воя, зададох необходимия брой нощувки в съответен период и ми даде единствено 10% отстъпка

# 59
  • Beyond the stars
По-скоро през рецепция по телефона, съмнявам се в системата да е отразена промоцията.

И промоцията на Грифид в активен сезон ме навежда на мисълта, че сезонът наистина не е от най-добрите.
Ама те доста прекалиха. Днес от мейл на Visit, погледах цените в Мирамар, ми 220Е на човек редовна цена не е хич нормална.

Последна редакция: ср, 08 юли 2026, 12:14 от Вълшебство

Общи условия

Активация на акаунт