OKTОМВРИйчето годината преполови, вече прави то бели! - 2 част

• 11 447
  • 291
  •   1
Отговори
# 255

Мамите които кърмите - ядете ли ягоди?

Не!
И когато бях бременна пак не ядох въпреки, че май е нямало  кой знае каква полза  Sad
аз мисля да папкам и ягоди и череши Grinning пък ще видим, нямаме някаква наследствена обремененост ще пробвам с малко да видя дали ще има проблем за Ема и послееее Mr. Green

# 256
това с лодката е супер и аз ще взема, бях харесала на тази фирма и една надуваема бебешка кошара, която мислех да ползвами за басейн
http://www.comsed.net/site/index.php?s=index&pu=1
но това с лодката също ми допадна
за сиренцето - на мен педито каза съвсем малко изкиснато парченце да слагам от време на време в зеленчуковото, но още не съм пробвала Laughing

# 257
Барабана - имай впредвид, че някои от надуваемите играчки не стават да се налива вода. Ние имаме надуваем център за игра, въпреки че надуваем не става да се ползва за басейн  Naughty . А от лодките ние имаме една която е като такси с черно дъно. Колко му трих сдол на мъжа ми че е купил черна лодка, а после се оказа че в нея се затопля водата  Thinking

# 258
^buba^ дано да няма проблеми! Praynig
evelinar от бишкотките без глутен може да слагаш във вечерното мляко.Аз понеже захраних с глутен и вземам от тези целите ,но Сашко не ще и да ги види.За попара може да вземеш пак на Плазмон кус-кус ,но е с глутен.Аз редувам веднъж със сухар веднъж със кук-кус.
Много се потим като заспиваме при вас как е?

# 259
  • Някъде в Европа...
И ние сме в лодка вече Laughing, стой и си играе, но не много дълго, де Мамо Тони, благодаря за идеята.
Ето ни : http://images17.snimka.bg/002910231.jpg

Вижте още какво харесах:

Мисля, че за по-късен период ще е идеално. Лошото е само, че отдолу не е твърдо и няма да може да се задържа на крачетата. Ще видим дали ще го купим.  newsm78

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 17:45 от AIR

# 260
И ние сме в лодка вече Laughing, стой и си играе. Мамо Тони, благодаря за идеята.
Вижте още какво харесах

Това си го взех  още не сме го надули като го направим ще пиша.
Струва ми се ,че ще  е много удобно -37лв. струваше.

# 261
^buba^ дано да няма проблеми! Praynig
evelinar от бишкотките без глутен може да слагаш във вечерното мляко.Аз понеже захраних с глутен и вземам от тези целите ,но Сашко не ще и да ги види.За попара може да вземеш пак на Плазмон кус-кус ,но е с глутен.Аз редувам веднъж със сухар веднъж със кук-кус.
Много се потим като заспиваме при вас как е?

Илианче, или аз пак дремя като пазарувам.. сигурна ли си че е на Плазмон тоз кус-кус.. Аз уж чинно разгледах асортимента

# 262
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111081&photo=23 Ето ги, има няколко вида -различни формички.

# 263
Илиянка, откъде е басейна? Като го пробвате веднага кажи как е Peace Ще потърся и аз кус-кус, че ми писна с тези сухари.

Аир,много е сладък Ради в лодката Heart Eyes

# 264
От Русе ,но е кошарка не басейн.Като дойдеш ще видиш  Joy

# 265
Илианче мерси, поне да знам какво търся като опаковка

# 266
Илияна,Ния се поти само като яде мляко. След последното ядене заспива веднага-т.е.и  е изпотена главичката отзад.Ако това се брои newsm78

# 267
  • Варна
Привет от нас!
Нещо нямам настроение напоследък и не ми се пише . Тук е един малък кошмар , нали правим детската стая , ама правим в пълен смисъл - трябваше да се свалят тапетите , да се шпаклова и после и коридора . Преди да родя правихме спалнята , но майсторът беше един муден и не остана време за другите стаи . За сметка на това сегашният е доста чевръст , пупупу , дано да свърши бързичко , както се кани . И е една мрасотия и прахоляк . Ужаст направо .  smile3512
 И мъжът ми има много работа и го няма никакъв , прибира се късно , понякога и хич не се прибира и си седим двамата с Димитърчо самички вкъщи .
Днес бяхме на рожден ден на едната ни приятелка , която стана на 1 годинка   party041 Но нали мъжът ми зает , отидохме последни , колкото да видим тортата и хайде пак вкъщи . Митето беше най-малък , другите бебета вече минаха годинката , всички го закачаха  , той се смееше , някой като му даде ръка и той хваща и дърпа да пъха в устата , щото обича да дъвче моите ръце . Даже на едно момиче здраво захапа пръста , разбира се , баща му го държеше , аз не бих го оставила  , ама какво да се прави .
И да разкажа нещо смешно . Един приятел иранец , колеги сме от университета , има бебе .Жена му роди в сряда в София в Правителствена . И си говорим в четвъртък и той казва - утре ще ми изпишат бебето , а жена ми в понеделник . Викам му аз - не може да бъде , той не , така ми казаха . Ходил купил легло , чаршафи , вана , всичко , прал подготвял цял ден.Вчера го питах какво стана , а той - вика да се смееш ли , да плачеш ли . Те ми казали , че трябва да го запишем , аз съм разбрал да го изпишем .За толкова години в БГ( някъде към 12 - 13 ) явно още не съм научил езика  smile3532
Хайде лека вечер и спокойна нощ smile3524

Последна редакция: нд, 20 май 2007, 21:43 от Любопитка

# 268
Илиянка, мерси за информацията!  Hug
Любопитка, много се смях на случката!  Laughing
Отивам да къпя детенце. Лека нощ!

# 269
Любопитка,напълно те разбирам за ремонта. Ние оправихме спалнята преди месец, но още има да се доизкусуряват подробностите. А на случката много се смях Joy

Общи условия

Активация на акаунт