С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 13 656
  • 264
  •   3
Отговори
# 225
Разстройство на личността и като цяло, липса на реална одухотвореност - празнота в някакъв смисъл - културна, емоционална, интелектуална - която се компенсира с търсене на внимание/ лайкове.

И като започнат с професионалните фотосесии.... Забелязала съм, че това са жените с най-скрити комплекси и понякога доста и самотни въпреки гаджета/съпрузи/деца.

# 226
Или пък го правят за пари, а?

# 227
За пари само тези, които рекламират или им се плаща за последователи. Моите са най-обикновени жени … които вероятно не искат да са най-обикновени …

# 228
За пари само тези, които рекламират или им се плаща за последователи. Моите са най-обикновени жени … които вероятно не искат да са най-обикновени …

Е, то така се започва. Докато наберат популярност, последователи и рекламодатели, трябва да се стараят и за без пари.

# 229
То и този избор на професия е красноречив.

Малцина стигат да изкарват пари от това. И от тях пак малко са сериозни в работата си.
В масовост си е дива комплексарщина, търсене на внимание или плоскоумие.

# 230
  • Glasgow
Социалната медия изкривява също, не говоря за тези дето работят това. Но не е ли по скоро норма да показваш хубавите си моменти, ще снимаш като ядеш лобстър, не като ядеш шкембе чорба. Ще снимаш ваканцията си, а не другите 360 дни на работа и т.н

# 231
Да, но аз говоря за това, когато копират разни viral сценарии - дали ще е танц, диалог или поза при някои турситически обект. И така (хубавите) обикновени моменти не са толкова за наслада и възхита, а го превръщат в сценично (копирано) изпълнение, където те са актьори и разиграват нещо и се слагат ефекти. Това ми се струва чалга стил. А "актоьорите" ми се струват зажаднели простовати люде. "Empty barrels make the most noise."

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 09:54 от Linda*kiss

# 232
Не го увъртайте- сбъркани са!
Имам роднина, която има 2 деца, мъж , децата ходят на градина и училище, работят на договор и двамата, но ако й загледаш фейса и инстаграма- все едно целогодишно е по заведения, курорти, пътувания, излети....
Подозирам, че снима 300 кадъра като ходят някъде и после- “онче, бонче... днес ще пусна на аудиторията ето този! “
Че не стигат кадрите, ами и мъдрости , афоризми, поуки, насоки...

# 233
Не го увъртайте- сбъркани са!
Имам роднина, която има 2 деца, мъж , децата ходят на градина и училище, работят на договор и двамата, но ако й загледаш фейса и инстаграма- все едно целогодишно е по заведения, курорти, пътувания, излети....
Подозирам, че снима 300 кадъра като ходят някъде и после- “онче, бонче... днес ще пусна на аудиторията ето този! “
Че не стигат кадрите, ами и мъдрости , афоризми, поуки, насоки...
Оооо мъдростите, безконечните благодарности към мама и верните приятели, любовта към морето и равносметките … за да си честитят собствения рожден ден ! Право фимоциите!

# 234
  • Glasgow
На мен най неприятни са ми тези дето помогнали на някого, ок, добро дело, но снимали човека на когото се помага, някоя баба дето продава цветя, или някой закъсал, купили му храна. Могат да споменат и без да карат горките хора да се чувстват некомфортно.

# 235
Това не е помощ, това е показност ,,вижте ме", на такива и помощта им е толкова, ще даде 5 стотинки, ама всички да го видят. Тия дето помагат, не го афишират.

# 236
Миналата седмица ме подразни участник в Черешката на тортата,който даваше ниски оценки заради кутията- изненада на шеф Манчев.  Супер тъпо оправдания за да изпъкнеш 😠

# 237
Дразнят ме като ме видят без детето (на 5години) да питат къде е.На градина много ясно.Селчовците един вид си мислят че като имам по-малко дете и съм още по майчинство трябва да си гледам и голямото вкъщи. А те с такъв тон питат,все едно е някакво престъпление.

# 238
Ето какво ме дразни - Влизам във фб и виждам статия за възпитателката която посегнала на дете в ясла, отварям коментари и чета, след това си правя някакви изводи за себе си.
“И кво като му опънала ухото, нас ни биеха от малки и хора станахме.”
“Боя оправя всичко, трябва строго възпитание”

Та си мисля какви хора са станали?! Едно време за щяло и нещяло спукваха от бой, псуваха и крещяха за най-лесно, вместо наистина да възпитават и обясняват. Ами аз трябваше доста да работя върху себе си да не решавам всеки конфликт с викане.. Какви хора са станали старото поколение? Коментарите бяха направени от представителите на мъжкия пол, така че ще засегна тях. Мъжете, които нямат никакво отношение и уважение към жената и децата си, важното е дамаджаните да са пълни с ракия, никой да не ги закача за нищо, да се оплакват че държавата е виновна че работят на мин. заплата, ама нямат образование, нямат занаят и не искат да се развиват. Жената я пратил да е продавачка в кварталния магазин, да си изпълнява домакинските и съпружески задължения и да му целува краката че веднъж в годината я е закарал за събота и неделя на море. Избухват от най-малкото, смятат че всички хора са им длъжни, обичат да влизат в конфликти само с жени - точно пък тогава им идва силата да се правят на мачовци.
Тези хора ме дразнят, които са с толкова травми от “възпитанието им”,но не искат да приемат истината и си го изкарват на нас като се опитват да ни убеждават в техните разбирания.

# 239
  • here and now
И аз си правя изводи за себе си...
Имаш нещо против продавачката в кварталния магазин?
Ти сигурна ли си, че точно нейния мъж ги е писал тези писания???
Възпитателката, която посяга на деца е образована, ама ето на ... побийва ги...
Дразнят ме такива обобщения...
Насилието няма общо с образование, социален статус, пол, раса, религия и каквотоощесесетите там!!!!

Общи условия

Активация на акаунт