С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 14 194
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм разказвала за комшийката ми-французойката с малиноа и чехо...
Няма по-виещи кучета, в света!
Тя ги зарязваше с дни, и като не можеше да се разберем с добро- започнах от полицията, кметството, но се оказа, че за това си имаме зоо полиция, и много бързо й взеха мярка за каишка...
Нямате ли нещо такова в Бг?

# 256
Аз съм разказвала за комшийката ми-французойката с малиноа и чехо...
Няма по-виещи кучета, в света!
Тя ги зарязваше с дни, и като не можеше да се разберем с добро- започнах от полицията, кметството, но се оказа, че за това си имаме зоо полиция, и много бързо й взеха мярка за каишка...
Нямате ли нещо такова в Бг?

Не, за жалост.

# 257
В Бъргария ИМА Зоополиция.
Сектор “Зоополиция и кинология” към Главна дирекция “Национална полиция” (ГДНП). Там трябва да сигнализирате.

# 258
  • София
Всичко си имаме, но никой не го спазва. Това е тъжното.

# 259
Всичко си имаме, но никой не го спазва. Това е тъжното.
Едно от най-тъжните неща, които съм чувала беше в една група на българи, завръщащи се от чужбина. Та там цареше такава радост, как били свободни, как дишали с пълни гърди, как имали най-после пълноценен социален живот… и дойде един мъж и каза “Най-лошото на България е, че никой не спазва правилата. Хубавото е, че и ти трябва да го правиш”.

# 260
Много е тегаво с кучетата. Имахме в нашия блок едно много зло куче, което непрекъснато пускаха по стълбите, защото децата не можеха да го удържат. Беше нападало съседи, но никой не можеше са се разбере със собствениците. Отдъхнахме си, когато умря. Децата вече бяха пораснали и на никой от семейството не му се занимаваше повече с кучета, та настъпи мир. В момента в блока няма животни, само котарака, който живее пред вратата и почти всички го храним, по-спокойно е.

# 261
Някои шофьори от градския транспорт,които "забравят" да пуснат Wi-Fi в автобуса. Triumph

# 262
Някои шофьори от градския транспорт,които "забравят" да пуснат Wi-Fi в автобуса. Triumph

Че има ли хора, които са без мобилни?
А и това все пак е ГТ, не е кафене или ресторант.

# 263
Не е кафе, но защо да не е удобно и по-европейско преживяването?

# 264

Че има ли хора, които са без мобилни?
А и това все пак е ГТ, не е кафене или ресторант.
Аз съм без мобилен Ползвам лаптопа вкъщи. Друго си е на голям екран. Но понякога (рядко) ми се налага да влизам в нета извън дома и включвам телефона си към някой фрий Уай Фай – те са много такива зони днес,което е голямо удобство.

# 265
  • Бургас
За пръв път чувам, че, има планове, които не предлагат мобилен И, че има хора без мобилен. Сериозно.

# 266
Тази вечер ме издразни нахална съседка, дойде да ме пита, по колко плащали от БТ за курсове, като и казах, че не знам, се надрунди, сопна ми се, че не върша работа, защото не съм и казала и какви са условията за помощ за отопление, тия хора не разбраха ли, че всеки чиновник, си знае своето чиновничество, и че БТ, социални, НАП, НОИ, ИТ, данъчно, кадастър, ЕСГРАОН и счетоводство не е едно и също.

# 267
Следващия път и кажи, че консултацията струва еди колко си на час, и тогава ще си подготвена с цялата информация Joy

# 268
  • Стара Загора
За пръв път чувам, че, има планове, които не предлагат мобилен И, че има хора без мобилен. Сериозно.

Сериозно ли се вързахте на глупостите на deaf?

# 269
Ами, има планове, които предлагат ограничени мегабайти мобилен интернет, аз с предишния план след половин час включени мобилни данни ми свършваше интернетът.

Общи условия

Активация на акаунт