С какво ви дразнят хората? - тема №7

• 14 641
  • 276
  •   2
Отговори
# 270
Масово кафенета,ресторанти,хотели,офиси,обществени сгради и дори паркове,имат безплатен Уай Фай,което означава,че той се ползва,иначе защо биха инсталирали нещо,което не се ползва?

# 271
  • Glasgow
Защото всичката им техника и платежни устройства работят с wi-fi така или иначе

# 272
Следващия път и кажи, че консултацията струва еди колко си на час, и тогава ще си подготвена с цялата информация Joy
Ти пък, едно казване, дето си го знаеш, не струва нищо. Тя и със съсед доктор си прави консултация пред блока ,,само да те питам, за еди какво си, какво да пия".

# 273
Масово кафенета,ресторанти,хотели,офиси,обществени сгради и дори паркове,имат безплатен Уай Фай,което означава,че той се ползва,иначе защо биха инсталирали нещо,което не се ползва?
Да, но в доста от тях трябва парола, или поне така беше. Отдавна не ми се е налагало да ползвам WiFi навън. Само вкъщи. Навън съм си с мобилните данни, които са ми неограничени.

# 274
Парола, имейл, номер на стая, ако си в хотел... Ползвам wi-fi на обществени места, само ако наистина ми е належащо, а по някаква причина не мога да си ползвам мобилните данни, които не са неограничени, но са достатъчно много.

# 275
Парола, имейл, номер на стая, ако си в хотел... Ползвам wi-fi на обществени места, само ако наистина ми е належащо, а по някаква причина не мога да си ползвам мобилните данни, които не са неограничени, но са достатъчно много.

Абсолютно!
Трябва да съм силно притисната от обстоятелства, за да се включа към уайфай на заведение. За ГТ пък и през ум не ми минава.

# 276
Издразни ме една болница. Трябваха ми резултатите от тестовете ми, защото ми бяха нужни са доказване на разходи, започна се едно отвъртане, едно обясняване 100 пъти, че трябва да отида на преглед, за да ми ги дадат, така било най-добре, естествено ми се обадиха по телефона, защото много добре знаят, че нямат никакво право да не ми разрешават достъп до личните ми медицински документи и това няма как да го кажат в писмен вид. В крайна сметка се разбрахме с клизма, но си мисля колко хора са принудили, едва ли не насила.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 08:34 от savii_

Общи условия

Активация на акаунт