Дано да не доживея деня, в който ще седна на една маса с жена и ще я оставя да си плати сметката

• 29 924
  • 1 948
  •   12
Отговори
# 1 905
  • Пловдив
Може да се обобщи с една песен -
When a man loves a woman -
Или още една по съвременна песен, да стане по-ясно
https://www.youtube.com/watch?v=RpzxmwPz_50
Мне, обобщава се друга песен - https://www.youtube.com/watch?v=H_sSuViPBHs&list=RDH_sSuViPBHs&start_radio=1

# 1 906
Няма такова нещо - незначителни компромиси.
Няма такова нещо - разделят се за глупости.
Щом се е стигнало до раздяла, за едната страна обикновенно това съвсем не са глупости.
Това е стар изтъркан трик на скапаните мъже
 - еее пия бира с приятели, напивам се от време на време - на всеки се случва ... / после това случване зачестява и се оказваме във връзка с алкохолик/
- ти от шега не разбираш ли / когато пуска съвсем ясни обидни коментари по нейн адрес, с ирония и сарказъм - но ги приравнява като шеги/
- е всички мъже заглеждат красивите жени, какво толкова / абсолютно невярно, ако вие сте Жената за един мъж, той има очи само за вас/ ...

Да бе, веднага ти повярвах, че с твоя мъж нямате разни дребни несъгласия...
А иначе хора се разделяли понеже единият развивал тоалетната хартия от едната страна, а другият от другата. Или разлика кой как стиска пастата за зъби.
И няма мъж, който да не пие по бира с приятели. Ти самата непрекъснато пишеш как си пила това или онова. Или твоят мъж е вързан за полата ти и само с теб пие бира? Та не знам защо прескочи на алкохолизма като следствие от това.

# 1 907
Скрит текст:
Защото хората са различни и това, което за мен е неприемливо, за друга е.
Че кое е това друго? Сигурна съм, че осъзнаваш, че за масата обикновени жени като мен и теб са важни едни и същи неща и няма отклонения. И все пак - някои се примиряват, а други - не. Защо?
Не съм съгласна.
Пример: аз почти не пия и не толерирам мъже, които редовно го правят. Имам познати, които и те пият наравно с мъжа, някои повече, не им пречи. Втори пример: стоенето посред нощ, за да се играят видео игри го намирам за неприемливо, моя колежка геймърка така се омъжи. Сега тя промени този свой навик, но мъжа й не. Тя е ок. Трети пример: отношението към парите. За Чуби е на живот и смърт, за мен те са необходимо зло. Без тях не може, но не ми движат живота, не са ми критерий за избор на мъж, приятел, авторитет.
Честно казано, не съм срещала досега жена, която истински да толерира мъжът да пренебрегва семейството заради себе си, интересите или пороците си. Всички в някакъв момент се пречупват и споделят, че всъщност не се кефят, но … и почват да оправдават как всички са такива, как закъде да се разделя, как той не е толкова зле всъщност… Като е за кефчета и пороци, няма проблем, но като дойдат сериозни събития и проблеми, жената се отказва от нейните кефове и пороци, които и без това не са били колкото на мъжа. А мъжът си продължава по старому, защото някой друг е направил компромис.

# 1 908
  • Шоплука
ЧС
Нямаме.
Ако някой се разделя за това как стискал другият пастата или заради тоалетната хартия - това си е негово/нейно право. Обаче съм сигурна, че съвсем не това е била истинската причина.
Не пие.
Да, навсякъде сме си двамата. Аз и не обичам като цяло да ходя където и да било без него.
Знам, колко ти е трудно да смелиш това инфо очевАдно, но да - има и такива хора.
И не, аз никога и в никой връзка не съм правила компромиси с неща, които са ми тотално неприемливи.

Имаше един хубав филм, който ми е един от любимите - the girl before
Там се зададе един добър въпрос
Ще се чувствам ли щастлив с партньор, който смятам под моето ниво?

# 1 909
Скрит текст:
Че кое е това друго? Сигурна съм, че осъзнаваш, че за масата обикновени жени като мен и теб са важни едни и същи неща и няма отклонения. И все пак - някои се примиряват, а други - не. Защо?
Не съм съгласна.
Пример: аз почти не пия и не толерирам мъже, които редовно го правят. Имам познати, които и те пият наравно с мъжа, някои повече, не им пречи. Втори пример: стоенето посред нощ, за да се играят видео игри го намирам за неприемливо, моя колежка геймърка така се омъжи. Сега тя промени този свой навик, но мъжа й не. Тя е ок. Трети пример: отношението към парите. За Чуби е на живот и смърт, за мен те са необходимо зло. Без тях не може, но не ми движат живота, не са ми критерий за избор на мъж, приятел, авторитет.
Честно казано, не съм срещала досега жена, която истински да толерира мъжът да пренебрегва семейството заради себе си, интересите или пороците си.
Само, че аз никъде не написах, че мъжете от моите примери пренебрегват семействата си. Ти как го разбра?
Сещам се за мой приятел, който ми е казвал, че жена му след работа си отваря биричка- две-три на дивана. Така релаксирала. Той не го прави, без да казвам, че е светец. Намерили са начин да живеят съвместявайки пороците си. За детето той е доста грижовен родител, даже в крайност, предполагам и тя.

# 1 910
Премерихме си мъжете, парите...останаха пороците.
Човек без пороци не познавам.
А тия дет твърдят, че нямат, за Рая ли се готвят ?

# 1 911
Скрит текст:
Скрит текст:
Не съм съгласна.
Честно казано, не съм срещала досега жена, която истински да толерира мъжът да пренебрегва семейството заради себе си, интересите или пороците си.
Само, че аз никъде не написах, че мъжете от моите примери пренебрегват семействата си. Ти как го разбра?
Сещам се за мой приятел, който ми е казвал, че жена му след работа си отваря биричка- две-три на дивана. Така релаксирала. Той не го прави, без да казвам, че е светец. Намерили са начин да живеят съвместявайки пороците си. За детето той е доста грижовен родител, даже в крайност, предполагам и тя.
Останах с впечатление, че в темата се коментират случаите, в които има ощетяване. Иначе за какво е цялото коментиране тогава?

# 1 912
Ти питаше защо някои жени се примиряват, други не. Аз дадох един от отговорите - защото там където аз виждам проблем, те не. И обратно.
Ако си имала предвид защо търпят неприемливи поведения като насилие или унижения, не мисля, че тук има съфорумки, които да ти отговорят.

# 1 913

И не, аз никога и в никой връзка не съм правила компромиси с неща, които са ми тотално неприемливи.

Ами ето на, увлече се и накрая написа точно това, за което аз говорех Simple Smile

Ама спор да става. И понеже ми писна се оттеглям. Всеки да си реди семейството както иска, да гони каквото иска и прочее.

# 1 914
  • Шоплука
Ако има нещо, което не мога да понасям това са навлеците преследващи омъжени жени. Колко трябва да си тъп и задръстен, като те отрежат веднъж, да ти е ясно и да се разкараш?!

Не знам каква е тая мода, но наистина е не само доста унизително, но и доста идиотско!
Не знам кой ви пълни глупостите в главите, че омъжените жени са лесни, достъпни, отчаяни за секс понеже са остарели и са свалили критериите! Да знаете - няма такова нещо!

Така че - f***off!

# 1 915
Но пък както сподели не е било проблем да оставяш приятелите на гаджетата ти да те свалят, или тогава не се брои?
Нали, спомняш си, тва било единствения начин да свалиш хубава жена като я откраднеш от приятел

# 1 916
  • Шоплука
Когато си красива - всички те свалят. Такива са си мъжете просто. Само, че това беше преди 27 години.

И то си е нормално когато си на 20. Тогава е битката за спечелване на красивите жени.

Сега обаче да преследваш омъжени лели на 48 е вече идиотско.

# 1 917
Ами не е нормално и няма как да стане без твое съдействие. Сори, просто факт. И аз съм движил с красиви жени, мои приятели също, такива неща са били голяма рядкост. И както казах без съответните аванси от женската страна няма как да се случат

# 1 918
  • Шоплука
Изобщо не е вярно.
Когато бяхме млади, подчертавам на 20 години, много приятели крадяха гаджетата на приятелите си.
Или просто те свалят, ухажват, канят те на тайни срещи, дори като си седиш кротко като фикус на масата и тихо си лапаш фъстъци.
Един така ми го обясни - ти не знаеш какво е да си мъж и да те бие постоянно тестостерона в главата.
И това е положението, не виждам какво има да се признава.

# 1 919
Да, не е вярно.
Присъствала съм на не една свалка от мъж към жена и знаят, че има приятел или е омъжена и не им дреме.
Ако върже.
На прима виста на едната работа се сещам за две такива обвързани девойки.
Много хубави. Към въпросните младежи се държаха любезно и усмихнато като към всеки друг колега. Те са си такива.
Но отсреща решили да пробват.
Едната беше уникално красива. И огромен % от мъжете лигите им течаха и се пробваха, а знаеха, че е сгодена.
Самата тя като си говорихме само жените в почивката си каза, че е уморена от тия задявки.

Общи условия

Активация на акаунт