Поръчайте си мъж ;)

• 2 090
  • 88
  •   2
Отговори
# 75
Цитат
А именно:
1. Красив / Грозен
2. Умен / Глупав
3. Забавен / Скучен
4. Верен / Женкар
5. Богат / Беден
6. Щедър / Стиснат
7. Работлив / Мързелив
Само да кажа, че най-близко до антипода на мързелив не е работлив, а работохолик.
С уговорката, че и двете имат доста наюнси ( различни фази на мързел и работохолизъм).
На теория всеки, който се труди е работлив, но има и такива, които извън работна сфера са си мързеливи(чки).
Дали е компенсаторен механизъм? Или че, който е много работен, то няма как в личния живот да е мързелив?

Ще се абстрахирам от "правилата", защото са нонсенс и за миг ще си представя, че съм жена ( макар че е все тая, защото някои критерии са лични убеждения и нямат пол ).
Избирам да е забавен, верен и щедър.
Косвено, тези опции/критерии имат най-голяма "плътност" и изискват сходства между партньорите.
Комбинацията стиснат и скучен мъж, си е буквално отрова и дали има 1% жени, които биха търпели такъв?
И по-лошото е, че спокойно си ходи при красавци, умни, богати, работохолици и верни.

* Има обаче един лек парадокс, понеже т.нар. женкари, са нерядко и много готини/забавни типове, рядко са и стиснати Grinning
Така де, излиза че щедър и забавен мъж винаги ще е магнит за жените, което не го прави женкар в абсолютния смисъл на думата, но кардинално бие доста от останалите комбинации.

# 76
Моят избор.

Чувството за хумор е хай левъл. Там може и без сватба.

# 77
Моят избор ( било в духа на играта или като мъж, критериите нямат пол) на нива от антипода са следните:
1. Нещо около средата, но по-важно е да се поддържа и да има вкус към добрия стил, без да се изпада в крайности.

2. Има десетки видове интелект.
По-важни обаче са любознателността и умението за комуникация на различни теми.

3. Чувството за хумор е специфична категория и не всеки го притежава, малко е като харизмата, но все пак да си позитивен и по-екстравертен създава впечатление за т.нар. забавност.

4. Тук малцина биха избрали нещо различно от верен партньор, изключая разни полигамни и пр. връзки.

5. За мен е по-важно да си харесва работата, хармонията ускорява вътрешната мотивация и стремежи.
Много хора искат да са богати, гледайки  нещата само на повърхността, без да осъзнават че да се управляват бизнеси, ресурси и т.н. се изискват редица качества, които те самите рядко притежават.

6. Щедростта е истинска благодат. Разбира се, не трябва да се бърка с разхищението!

7. Умерено работлив ( работохолизмът и блъскането залудо, е диагноза и в дългосрочен план нанася огромни щети, психически, физически и т.н.) и далновиден/предприемчив в битов план.

# 78
По нищо не личи, че описваш някой по-близък от приятел. Много стерилно звучи.

# 79
  • По света и у нас
Искам Сексуално да ми пасва, да умее да прави пържоли на скарата и да е дипломатичен.

# 80
Искам Сексуално да ми пасва, да умее да прави пържоли на скарата ...
И Бахур.
И Таратор.

# 81
Егати, наистина трябва да се наспя. Прочетох заглавието като "Препоръчайте ми мъж".

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 11:25 от ЗЛОДЕИДА

# 82
Егати, наистина трябва да се наспя. Пточетох заглавието като "Препоръчайте ми мъж".

И това ще стане ... някой ден!

# 83
Близките години не виждам кога ще спя, ако това имаш предвид.

# 84
  • Обран бостан ;)

Излез от форума и ще се наспиш.

# 85

Хмм, права си, аз прочетох какво си написала и го интерпетирах като ИИ. Втората част от поста ти, ми беше засегнал отговорът.

# 86
Няма какво да си поръчвам.
Каквото искам, си го взимам в реала.
То с искане не става само. Joy

# 87
  • Обран бостан ;)
Няма какво да си поръчвам.
Каквото искам, си го взимам в реала.
То с искане не става само. Joy

И после викаш полиция. Wink

# 88
Не намесвай извънредните и частни случаи. Wink