Според вас заслужава ли си?

• 2 088
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Berlin
Прочетох първата ти тема от миналата година, промяна няма освен на зле. Този ще почне и да ти посяга скоро.
До колкото разбирам живееш в имот на родителите ти и делите един двор? Ами махай го този веднага, те ще ти помогнат докато се стабилизираш и си намериш работа.

# 16
  • София /Абсурдистан
Ако има кой да помогне поне малко, не е толкова страшно. Виждала съм такива гьон сурати - той видите ли, ходи на работа,  а за жената всичко останало. Задай си въпроса за какво ти е.

# 17
Ако е дошла омразата няма как да се оправят нещата. Тук ми се струва, че става дума за психически тормоз. Авторката не отговаря на въпросите, значи идва да се пооплаче и толкова.

# 18
Не знам как ще живееш занапред с човек, който те отвращава и когото мразиш. И който те тормози психически,а вероятно и сексуално (опитай да откажеш секс). Прецени си как да си наредиш живота без него (финансово, подкрепа от родители, жилище) и действай.

# 19
Не, не си заслужава!

# 20
Колко си млада, предполагам той е сравнително по-голям и вече не му се занимава с нищо, освен да гледа тъпи клипчета в интернет.
Не виждам как ще пламне пак искрата, трябва просто да направиш така че да де измъкнеш от тази връзка плавно и невредима, защото ми се струва арогантен,  сприхав и нарцистичен тип.
Единственото което ми идва на прима виста и да се държиш така както се чувстваш-студена, не му пускай, той сам ще си намери друга и ти ще излезеш от тази връзка чиста като сълза.
За децата не знам кое е по-добре, предполагам са много мънички,.Намери си работа за да си самостоятелна.
Защото мъжете прекрачват яко границите, когато са единственият източник на пари.
Успех и внимателно подбирайте партньорите си момичета!

# 21
Как така ще правите секс насила? Ужас. Веднага трябва да се махнете от този мъж. За мен този мъж е психично болен. Ако беше добре, никога нямаше да ви накара насила да правите секс с него. Изтръпнах от това ваше признание и усетих каква болка изпитвате по време на сексуален акт и после колко отвратително чувствате тялото си.
 Както написаха, ще започне да ви посяга и физически.
Емоционалният и психически тормоз е много лош. Погубва ти психиката и нервите. А като добавим и сексуалния тормоз, не знам изобщо каква ви е психиката.

# 22
Не че не иска да те пуска, просто е зависим от теб, не може да си позволи квартира. Сексуално вероятно също не иска само теб, а просто само ти си му достъпна. Много си млада, животът е пред теб. Има много такива като този, които търсят къде да живеят безплатно и някой да ги чака с готова манджа. Гледай постепенно да започнеш работа и внимавай за интереса от други такива, търсещи безплатна квартира, секс и битово обслужване, да не те вкарат в нова зависимост с още едно дете, намирайки ти колко е добре, че са те да те вземат с две чужди деца.

# 23
  • SF
Поне 1000 подобни истории има във форума. Четеш първите 5 реда и вече знаеш какво следва. Нищо ново, нищо различно, нищо странно и нищо интересно. Коментарите са по-интересни и по-разнообразни.
Нищо от първите 5-8 реда не си заслужава.
Заслужават си някои битови ползи, ако има такива - финансови въпроси, къде да живее единия, ако решите, че няма смисъл да се продължава заедно.
Както и кукмицинка казва, това да не се. превежда като "не ме пуска и не може без мен!" Не те пуска, защото още не е намерил гостоприемна втора опция. Опциите му са обвързани, не са самостоятелни, живеят с родители, не казват на никого, че се занимават с женен с 2 деца, или са разведени с дете и на него не му се занимава отново...  И затова засега са само опции. Най-много до лека изневяра да се стигне. Но като се появи по-добрата опция, вече може да не държи на теб и на децата чак толкова много, както сега, когато живее у вас, за да сте скарани.

Общи условия

Активация на акаунт